Tüp bebek 2015

Merhaba! Hangi şehir? Ve hast adı?

Tabiki! Anladıgım kadar sizin de ilk deneme degil ? ( benim hikyaem yazılı burda sanırım
Okudum ewt 3kere tup bebek var bide pco hastasisin dimi bende pco hastasiyim... bende cok denedim klompfinle dededim bi kac kere ilkinde hamile kaldim ama öldü dogdu sonra asilama ile hamile kaldim hem ic hem dis gebe oldu o patladi zehirleniyordum sonra tup bebek tutmadi
bosandik sonra kisa bi ewlilik ondada esimdede sorun vardi icsi yaptik tutu 10 hafta hatta fazlasi bekledik kalbi atmadi aradan zaman gecti bosandik bunun uzerinede baya gecti simdi ben bi aylik ewliyim :) esimi cok sewiyorum.. piskolojim duzeldi yas olacak 33 hayirlisi cnm yaaa.. kolay yollardan gelmedim anlican.. zar zor hamile oluyorum onada bebeklerim gidiyor birazdan kadin dr termin im var bakalim ne diyecek.. ama ben herseye ramen umudumu yitirmedim.. vardir bundada bi hikmet :) Elhamdullilah[/QUOTE]
Deniz merhaba,sen yurt dışındamısın?çünkü bende yurt dışındayım.benide terminler bekliyor inş

Deniz merhaba,sen yurt dışındamısın?çünkü bende yurt dışındayım.benide terminler bekliyor inş[/QUOTE]
Mrb cnm ewt yurt disindayim... viyanada... sen nerdesin... cok varmi terminine daha??

Merhaba kızlar bende pkı var eşimdede sperm sayısı düşük varıkosel amelıyatı olmustu.ilk denememiz 2012 yıında memorîalde oldu.o denemeden bir kızım oldu.şimdi îkinci deneme için tahlil sonuclarını beklıyorum.hastanemi değiştirdim medical parka gidiyorum.istanbuldayım buarada.herkese bol bebişler diliyorum

Deniz merhaba,sen yurt dışındamısın?çünkü bende yurt dışındayım.benide terminler bekliyor inş
Mrb cnm ewt yurt disindayim... viyanada... sen nerdesin... cok varmi terminine daha??[/QUOTE
Mrb cnm ewt yurt disindayim... viyanada... sen nerdesin... cok varmi terminine daha??[/QUOTE]
mrb,canım yeni müsait oldum yazmaya iki tane erkek çocugun arkasından koş akşama kadar suyum çıkıyor.işin güzel tarafı tabiki.Ben almanya bielefeld'te yaşıyorum adet olmayı bekliyorum burda biraz yavaş gidiyor tedaviler.türkiyede okudugum kadarı ile hemen başlıyorlar sorun yoksa eger beklemek beni sinir ediyor.henüz adet olmadım.Dr adet başlangıcı 20 gün sonra ignelere başlayacagız dedi beklemek zor.

Bol şanslar! Kızın maşallah çok tatlı)) neden 2cıye memoriala gitmediniz?

Bol şanslar! Kızın maşallah çok tatlı)) neden 2cıye memoriala gitmediniz?
Saol canım doktorum o hastaneden ayrıldıgı için gitmedim.eski doktorlar komple cıkmıs.yabancı geldı bana doktorum ve memorıalın bir doktoru daha gitmiş o hastaneye evime cok uzak olmasına rağmen oraya gidiyorum

Kızlar Merhaba bende Fulya Bahçeçi de oldum tedavimi 5 şubat tahlil günüm çok heyecanlıyım ilk denemem 1 yıldır çocuk istiyoruz Allah hepimizi meleklerimize kavuşturur inşallahMustafa Bahçeci benim doktorum klinikten memnun kaldım ama biraz eksik tarafları var yumurta yeterli olgunlukta çıkmadı bende 11 yumurtadan 2 olgun çıktı biri döllendi.Tekrar toplama yapmadılar hakkımı yediler bi nevi.Tek embriyo öldük öldük dirildik çok şükür 4.güne kadar gitti ama baştan herşeyi konuşun iyi araştırın.

merhaba arkadaşlar bende adana başkent hastanesinde tedaviye başlıyacağım ... önce laparaskopi ve histereskopi ile olmam gerekiyormuş şansım artsın diye ama kararsız kaldım ve çok korkuyorum histereskoiden aranızda histereskopi olan var mı

bende haziran ayı adetiyle başlayacağım şubatta dhea alıp kullanacağım 4 ay boyunca doktor tavsiyesi üzerine. rabbim yüzlerimizi güldürsün 2. tedavimden bir kızım var

Hmmm.. ama bilirsin tüp bebekte en önemli iyi laboratuvary olması,ve bildigim kadar memorial en iyisi! Ben kötü tercube yaşadım (o yüzden şimdi sadece orada denemek isteyorum! Insallah çabalarımız boşa gitmez

Merhaba canım inşalla iyi sonuç alırsın! Benim de kötü tercübe oldu (aynen olgunlaşmada probl vardı (o yüzden şimdi memoriale baş vurdum! Duydugum kadarıyla çok iyi bir takım çalışanlar! Ve laboratuvarı çok iyi! Bizim en önemlesi zaten laboratuvarı! Bide benim bir sürü sebepleri ortaya çiktı orada!

Hmmm.. ama bilirsin tüp bebekte en önemli iyi laboratuvary olması,ve bildigim kadar memorial en iyisi! Ben kötü tercube yaşadım (o yüzden şimdi sadece orada denemek isteyorum! Insallah çabalarımız boşa gitmez
Doktoruma güveniyorum en az orası kadar iyi oldugunu söyledi.kısmet illa olucak diye bişey yok.benim asla gitmem dediğim merkezlerde gidip gebe kalanlar var rabbım ol diyor ve oluyor merkezler sadece vesile.

Histreskopide hiç acı çekmedim canım çok kolay o..laporoskopide delikler minik dikişler oluyo ayaga 1saat sonra kalkıyosun istersen 1 gece yatarsın zaten ağrıkesici veriliyo hiç acı olmuyo..evde de 5gun falan hafif bi sızı oluyo..gereklidiyolarsa yap güven keyfi yapmazlar ki..ayrıca iyi bi hastane çok şanslısın..

Merhaba Canım,senin olgunlaşma problemini nasıl anladılar bana bu aya özgü olabilir dediler.Sanırım olgunlaşma problemi olanlara farklı protokol uygulanıyo.Konuştunmu peki olgun çıkmazsa çıkana kadar toplamaya devammı edicekler nasıl olucak?
Allah hepimizin çabalarını boşa çıkarmaz inşallah çok zor günler zamanlar geçiriyoruz kucağımızı tez zamanda doldursun

sanırım sende olmuşsun nerde oldun sen evet hastanem güzel olcam mecburen sadece korkuyorum

Merhaba canım, eski klinik 3 defa yaptırdım hastahanede"medikana beylikdüzü " zaten anlamadılar sebebini (her tüp bebekte doz yükseltiyordu (
Ve ayna sonuç alyorduk (ama yeni klinikte benim polikistik hastas olduguna ortaya çikti! Ve yüksek doz çok yanlış bir uygulama benim için, şimdi düşük dozla ve gereken yaklaşma olucak , hayırlısı diyelim, şimdilik oyle olucak!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…