Tüp bebek 2015

Senin degdigin laparoskopi degilmi? Ben de onu istiyorum, ama doktor gerek duymadı , hsg filminine bakarak ,dedi öyle deniyelim eger kalite embr tutmazsa o zaman hem laparoskopi hem tüplerimi alıcam dedi , benim önceki tedavilerim çok kötü embr, ve yanlış ilaç dozundan kaynaklıyan birşey, yani doktor öyle düşünyor!(benim birde öyle durumum var, 10 sene önce ameliyat oldum (miom) aldılar ve bir tüpümü aldılar, yani rahim de dıkış olmadıgı için! Ve alınan tüpün yarı şekilde brakmışlar! O da başka olay ((o zaman ben türkmenistanda oturyordum, ve bilirsin baya geride kalyor med konusunda (doktor zaten şaşkın bakyor vana artık(sen nerde düşünyirsun? Tüp bebek yapmaya?

Amin!! Kızlar zahmet degilse birde hastahane adını yazarsanız çok iyi olur! En azından bir fikir oluşur ! Düşünen bayanlar için

Amin!! Kızlar zahmet degilse birde hastahane adını yazarsanız çok iyi olur! En azından bir fikir oluşur ! Düşünen bayanlar için

Laporoskopi bide hiskoraspi ikisi varmis onlar yapilacak.. yumurtaliklarin disini deliyormus onuda yapacak bide o rahimde kis yada sivi varya o yuzdende kurtaj... ama cnm benim kafam karisiyor eger beklersem bunlari zaten 5.5.15 dedi... 6 sinda yapacak.. 6 ay dogal yollardan dene dedi yda klomopfin verecek sonra tup diyor.. ozaman olur 11 12 ay benim yas olur 34... kafam karisti biraz yaptirsammi ki diye bunu.. basimdan o kadar olay gecti ya zaman kaybi olursa... tup bebek dr burda gecen onuda aradim.. boyle boyle diye.. 6 yil once gitmisim ona.. buda diyor ki istersen bi dene yinede zarari olmaz.. yada kan raporunu hazir et bide esinden sprem raporu al ona gore ben bi bakiyim.. anam bekle amalyat ol diyor.. kafam karisti.. sence ????

Tr de ben iki dr a gittim bi adam vardi eskiden tatlises tv de hafta sonu program yapardi.. ismini hatirlamiyom simdi.. onda rahim filimi cekildim bidaha tovbe dedim tedavi olmadim onda..tv de ki gibi degilmis 7 yil oncede dr sevval tasdemire gittim raporlari goturdum.. o kadin ii di bak ama esim tedaviye yaklasmadi.. paramizda yoktu + sorunlar sorunla bosandik... ama o dr sanki gercekten bilgili...

Valla bende hiç anlamam bu tür şeylerden, bildigim kadar tüp bebegi engelleyemez, sen bi görüş! Vakit kaybetme derim ,sen hgs çektinmi hiç?

Hmmm..Araf beyden mi bags ediyorsun tv8? Ermeni , taksimde kl, ama arkadaşım oraya koştu ve tedavi oldu ve pişman oldu (o yüzden tv inanmamak lazım

Hmmm..Araf beyden mi bags ediyorsun tv8? Ermeni , taksimde kl, ama arkadaşım oraya koştu ve tedavi oldu ve pişman oldu (o yüzden tv inanmamak lazım
Yok ismi aklima gelmiyor suan tatlises tv deydi bi on yil once.. bende memnun kalmadim ondan... o rahim filmi cekti ne kadar cok agridi burdaki dr da yapacakti ama ben laporoskopie yap daha ii dedim.. kan sonucu cikmamis.. pazatesi sabah aricam artik... bencede ben bi herseyi bittiriyim ona gore tup dr na bi gostereyim.. bu sefer tup yapinca esim haric kimseye demicem... annem daha da uzuluyor yazik kadina...

Bizde eurofertilden vazgeçtik şimdi yeditepeye karar verdik benm esiminde spermi 2mlyn adet olmayı sabırsızlıkla bekliom

Aynen ((benim annem de kızıyor benim için endişelenyor (bende 2 hsg çektirdim hemde rodyotoma fındık zadeye gittim acısız diye, ama yalan çok agıryordu nerdeyse kendimden geçiyordum (agladım

Aynen ((benim annem de kızıyor benim için endişelenyor (bende 2 hsg çektirdim hemde rodyotoma fındık zadeye gittim acısız diye, ama yalan çok agıryordu nerdeyse kendimden geçiyordum (agladım
Acmiyor dediler yine bana yok dedim istemiyorum... amalyat oluyum daha ii... cnm benim kolay degil biliyorum Rabbim sabir versin kizlar bizlere.... bence ne kadar az bilen varsa daha ii..

Acmiyor dediler yine bana yok dedim istemiyorum... amalyat oluyum daha ii... cnm benim kolay degil biliyorum Rabbim sabir versin kizlar bizlere.... bence ne kadar az bilen varsa daha ii..
Ama yeniden araştırmak lazım yanlış yapmamak için! Ama yenide sana katılıyorum! Daha rahat açısından!

Arkadaşlar ben Bahçeci Güvenç beyde başlayacağım kısmetse,daga önce mesajlarım olmuştu,yumurtalık rezervi az olupta Güvenç beyde tedavi gören,olumlu sonuç alan varmı aramızda?doktor olarak Güvenç bey çok tavsiye ediliyor diğer Dr.gibi ama herkesin sorunu farklı neticede erkek faktörü olan var,kadın faktörü olupta farklı sebepleri olan var aramızda,benim doktorlardan duyduğum kadarıyla ve nette okuduğum kadarıyla kadında olabilecek en kötü durum rezerv azlığıymış çünkü artırmak için bi tedavi yok,doğuştan olan bişey,yani Güvenç beyin uzmanlığı içinde rezerv azlığı varmı acaba,yada bu konuda başarı oranı nedir diye meraktayım açıkçası,yoksa doktordan memnunum .35 yaş bua arada,amh 0,42. E2 <5 fsh. 13.

Merhaba kızlar
Ben de ocak ayinin başında cektirdigim hsg sonucunda tuplerimin maalesef kapalı olduğunu ogrendim.bunun yaninda bir de pko luyum.pkodan nasil kurtulacagima kafa yorarken ve Tup bebek aklımın ucundan bile gecmezken şimdi kafam tamamen bu fikirle doldu. Istanbulda yaşıyorum. Hangi doktora gitmem lazim bilmiyorum. Bi taraftan hemen simdi harekete gecmek istiyorum, diger taraftan elim kolum bağlı gibi bi adım bile atamiyorum. Gunlerim gecelerim burdaki topicleri okuyarak geçiyo. Kendimi cok umutsuz vaka olarak görüyorum ve belki de bu yüzden harekete gecemiyorum. Ne yacagimi bilemiyorum. Allah hepimize sabir versin ve tez vakitte dualarimiz kabul olsun.

Slm canim negatif konusmak istemem ama zaten tup kapali ise baska bi yolun yok ki senin.. mecburen tup bebek yapmak gerek.. bana dr lar hep dedi ki pco da cok yumurta var zaten.. yani tup bebek sorun olmaz ins... neyi bekliyorsun ki sen hala ??? Bence ii bi yer bul ve tadavi ol.. yasin kac ??

Dr lar ve hastane konusunda tr de bisey diyemem cnm ama yas gectikce yumurtalar dususe gecermis 32 de baslar ozelliklede 38 den sonra.. kararsiz olman ii degil bi karar ver ve basla derim ben... bekleme artik... zaten dogusta yumurta neyse o... yumurta artmaz... bi yandan eksilir...

27 yaşındayım. Canim ben biliyorum zaten başka bi yolumun olmadığını. Karar veremediğim şey doktor ya da merkez. Hangisine gidecegime karar veremiyorum. Bir de öncesinde Laparoskopi olup olmamaya... sen denedin mi tüp bebek? Denediysen nerde denedin?

Yasinda guzelmis vakit kayip etme derim ben.. ewt yaptim.. ben 15 yildir ugrasiyorum baya biseyler yaptim yani.. tr de yasamadigim icin bu konuda sana yardimci olamam ( ordan senin arastirman lazim... ii bi yer bulunca bi sor laparoskopi icin ne diyorlar.. ben 5.ayda yaptircam ins..

arkadaşlar İstanbul'da Avrupa yakasında brüksel tüp bebek merkezi var sizlere önerebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…