Tüp bebek 2015

Off canim valla ayni benim sorunlar.tabi benim bi de ustune miyom var.bi kez tup denedim gecen yaz kimyasal oldu.sonra ameliyat falan oldum.ocak da baslayacaktik ustune bi de fsh yuksek cikti erteledik.gerci cok yuksek degildi ama doktor bir iki ay bekleyelim dedi.ben de yaza istiyorum aslinda.bi taraftan da korkuyorum tekrar olusurlar diye.napicaz biz yaa..allah yardimcimiz olsun hepimizin..sen hangi merkezde denedin.bi daha ne zaman dusunuyosun??
Benim de miyomlar var senin kaç cm di neredeydiler?Doktor bana engel değil rahimi etkilemiyo dedi ama östorojen kullanıyoruz tüp bebek tedavisinde büyütüyo:((

Benim de miyomlar var senin kaç cm di neredeydiler?Doktor bana engel değil rahimi etkilemiyo dedi ama östorojen kullanıyoruz tüp bebek tedavisinde büyütüyo:KK43:(
Benim rahmin disinda bir iki tane vardi.tupe baslarken 2 bucuk cm falandi.sonra 4 bucuk cm olmustu ve kucuk kucuk yenileri de olusmustu.ayyyy kabus gibiydi:KK43:O ara doktor degistirdim.yeni doktorum da bunlari alalim rahme baski yapiyo bi tanesi dedi.sonra hemen basliycaz tupe dedi ama bi turlu basliyamiyoruz.senin kac cm nerde???.ben cidden korkuyorum ya tekrar olusmasindan.yaza kadar olusmamaliiii:KK17:

Benim rahmin disinda bir iki tane vardi.tupe baslarken 2 bucuk cm falandi.sonra 4 bucuk cm olmustu ve kucuk kucuk yenileri de olusmustu.ayyyy kabus gibiydi:KK43:O ara doktor degistirdim.yeni doktorum da bunlari alalim rahme baski yapiyo bi tanesi dedi.sonra hemen basliycaz tupe dedi ama bi turlu basliyamiyoruz.senin kac cm nerde???.ben cidden korkuyorum ya tekrar olusmasindan.yaza kadar olusmamaliiii:KK17:
Canm benim de 2,5cm biri 3 cm rahim kasının içindeki rahime baskı yapmıyo sıkıntı yok dedi doktor ama östorojen hormonu büyütüyo benimkide büyümüştür diğeri dışarda onun etkisi yok dedi..Umarım oluşmaz canımçok zor yaa Allah hepimizin yardımcısı olsun

ayy bu iş beni çok yoruyo sıkıntı stres hep çok yoruluyorum. acaba bebek olmamasında bunun etkiside var mıdır?

Canm benim de 2,5cm biri 3 cm rahim kasının içindeki rahime baskı yapmıyo sıkıntı yok dedi doktor ama östorojen hormonu büyütüyo benimkide büyümüştür diğeri dışarda onun etkisi yok dedi..Umarım oluşmaz canımçok zor yaa Allah hepimizin yardımcısı olsun
Amin canim amiiin.. sıkma canini.insallah buyumez buyuse de tutunmayi engellemez.korktugumuz seylerden korusun allahim. sen ne zaman baslamayi dusunuyosun tup bebege hangimerkezi istiyosun bi de??

Amin canim amiiin.. sıkma canini.insallah buyumez buyuse de tutunmayi engellemez.korktugumuz seylerden korusun allahim. sen ne zaman baslamayi dusunuyosun tup bebege hangimerkezi istiyosun bi de??
Canım bütün doktorlar aynı şeyi söyledi engel değil..Bahçeci de bir denemem oldu 5 gün önce negatifle sonuçlandı.Doktorum Mustafa Bahçeci deneyerek görücez dedi engel mi değil mi:(( şimdi yunurtalar olgun çıkmadı onun üzerinde duruyor..İki regl geçince tekrar başlıycaz ..

Off canim valla ayni benim sorunlar.tabi benim bi de ustune miyom var.bi kez tup denedim gecen yaz kimyasal oldu.sonra ameliyat falan oldum.ocak da baslayacaktik ustune bi de fsh yuksek cikti erteledik.gerci cok yuksek degildi ama doktor bir iki ay bekleyelim dedi.ben de yaza istiyorum aslinda.bi taraftan da korkuyorum tekrar olusurlar diye.napicaz biz yaa..allah yardimcimiz olsun hepimizin..sen hangi merkezde denedin.bi daha ne zaman dusunuyosun??

canım ben acıbadem maslakta denedim bende denemeye korkuom rabbim yardımcın olsun

Canım nekadar zorlu ve uzun bir süreçten geçmişsin öncelikle Allah yardımcın olsun..Umarım En kısa zamanda yavruna kavuşursun Allahım bu güçlükleri daha iyi anne olalım güçlü anneler olalım diye karşımıza çıkartıyor..Şu anda ne öneriliyor sana tüp bebek yapmayı düşğnüyomusun??

ikinci denem önerildi yada kromozom a bakılcak o biraz pahalı bilmiıom valla ne yapcam martta denemek istiom

slm arkadaslar, yazdıklarınızı okudum ve uzuldum, bende tedaviye yenı baslayanlardanım.. umarım hepımız en yakın zamanda guzel haberlerımızı buradan paylasırız..

Canım bütün doktorlar aynı şeyi söyledi engel değil..Bahçeci de bir denemem oldu 5 gün önce negatifle sonuçlandı.Doktorum Mustafa Bahçeci deneyerek görücez dedi engel mi değil mi:KK43:( şimdi yunurtalar olgun çıkmadı onun üzerinde duruyor..İki regl geçince tekrar başlıycaz ..
Yumurta kalitesi icin canim ben dhea kullaniyorum.acaba onu denesen mi.yaninda da qenzim ve melatonin kullaniyorum.tupe kadar kullanmayi dusunuyorum.sen de bi bak istersen.bu arada bahceci iyi bi merkez gercekten.cok yakinlarimdan biri orda oldu tedavi:KK66:

canım ben acıbadem maslakta denedim bende denemeye korkuom rabbim yardımcın olsun
Amin canim.cidden zor bi surec ve zor seyler yasiyoruz.bazen diyorum bukadar olumsuzlugun icinde benim cocugum olursa herkesin olur valla:KK14:Ama umudumu hic kaybetmedim.biliyorum birgun biz de basaricaz..sen de boyle dusun.hersey guzel olacak insallah.

slm arkadaslar, yazdıklarınızı okudum ve uzuldum, bende tedaviye yenı baslayanlardanım.. umarım hepımız en yakın zamanda guzel haberlerımızı buradan paylasırız..
Insallah guzel haberler verirsin burdan.tedavin hayirli olsun.problem neydi senin??

Insallah guzel haberler verirsin burdan.tedavin hayirli olsun.problem neydi senin??
bızım bırz tuhaf oldu, ben yumurta takıbı ıcın doktora gıttım esınede baa-kalım dedıler, sperm sayısı cok dusuk cıktı 800 bın kadar. tabı hemen tup bebek merkeziyle gorustum, bır hafta sonra baska bır yerde esim tekrar sperm verdi bu sefer 32 milyon cıktı. en son tup bebek merkezinde bakıldı 127 milyon cıktı ama doktor hareketlılık bıraz az dedı bızde baslamaya karar verdik

Yumurta kalitesi icin canim ben dhea kullaniyorum.acaba onu denesen mi.yaninda da qenzim ve melatonin kullaniyorum.tupe kadar kullanmayi dusunuyorum.sen de bi bak istersen.bu arada bahceci iyi bi merkez gercekten.cok yakinlarimdan biri orda oldu tedavi:KK66:
Aa kim tavsiye etti o ilaçları canm birde nerden temin ettin?

Bol şanslar) bende hemen başlayacam) doktorumu bekliyorum! Şuan ince bakılyorum! Çünkü 3 negatif denemem oldu (şuan klinik degeştirdim hayırlısı

Aynen bende merak ettim) sizin de mı olgunlaşma probl var?
Evet olgunlaşma problemi var.
11 yumurtadan 2 tane olgun çıktı.Doktor genetik tarama istedi eğer iyi çıkarsa oluşan embriyolara genetik tarama yapıp öyle transfer edecekmiş..

Back
X