• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek 2015

Hayir lütfen canim umudumuzu kesinlikle yitirmiyoruz.mucadeleye devam.basta bu durumlarla karsilasinca gercekten yikim olmustu benim icin.ama su an daha sakinim oyle olmaya calisiyorum.hayatta hic birsey dunyanin sonu degil.olmasa da yasamaya devam edicez bi sekilde.rabbim kimini varligiyla kimini yokluguyla imtihan edermis.umarim sinavimiz kisa surer.dualarim bizim gibi olan herkes icin.simdi kendimizi toplayip yeni tedavimize konsantre olmaliyiz.bakalim neler olacak:KK66:

sağol canım çok güzel düşünceler ama gerçekten korkuo kafam karısık dualarım hepimize

Nergis tekrar merhaba.ben de bir kez tup bebek tedavisi gordum.onceki sayfada da yazmistim o tedavimde bana da vitamin bile vermediler.bu seyleri ben de bilmiyodum.doktor degistirdikten sonra yeni doktorum verdi.bilmiyorum ben de kullanip gorucem faydasi olacak mi.doktor bunlari yazinca internette bitaz arastirdim.hatta bununla ilgili bi arkadas baslik acmisti.yani olumlu seyler de okuyunca umutlandim.doktorumda zaten kesin kullaniyosun dedi.iste doktordan doktora da fark ediyo.biliyosun bu durumda herseyden umut bekliyoruz.ben insallah umutluyum.tup tedavime kadar da kullanmayi dusunuyorum.umarim sen de en kisa zamanda basariya ulasir pozitif sonucunu yazarsin burada.allah hepimiz yardimcisi olsun..

Dikekleriniz için saol! Inşallah bu yıl ugurlu olur! Ama dedigim gibi boyle bir şey yok! Biz kendimize sadece nasıl birşey yardımcı oluruz?? Işte sigara, alkol, raziosiondan uzak kalarak! Ve tabiki saglıklı yaşam!

kızlar bende bu sene tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum ama eşim bu duruma çok üzülüyo çok canı sıkılıyo problem eşimde değerleri çok düşük hep moral veriyorum ama canı çok sıkkın tüp bebeğe bile zor ikna oldu bu hafta düzen lbaratuvarına gidicez duruma görede tüp bebeğe başlayacağız beinm durumumda olanlar var mı ? eşinize nasıl moral verdiniz ve tüp bebek çok zor mu ?

kızlar bende bu sene tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum ama eşim bu duruma çok üzülüyo çok canı sıkılıyo problem eşimde değerleri çok düşük hep moral veriyorum ama canı çok sıkkın tüp bebeğe bile zor ikna oldu bu hafta düzen lbaratuvarına gidicez duruma görede tüp bebeğe başlayacağız beinm durumumda olanlar var mı ? eşinize nasıl moral verdiniz ve tüp bebek çok zor mu ?

ALlah kolaylık versin! ZOr tabi! Hem maddi ve
moral açisından(

st, post: 39587637, member: 543476"]kızlar bende bu sene tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum ama eşim bu duruma çok üzülüyo çok canı sıkılıyo problem eşimde değerleri çok düşük hep moral veriyorum ama canı çok sıkkın tüp bebeğe bile zor ikna oldu bu hafta düzen lbaratuvarına gidicez duruma görede tüp bebeğe başlayacağız beinm durumumda olanlar var mı ? eşinize nasıl moral verdiniz ve tüp bebek çok zor mu ?[/QUOTE]
Canim oncelikle selamlar.tup bebek olayina baslamak zor gercekten.bi de oyle biseyki her ani ihtimaller uzerine yani herani stresli.ama bu tatli bi stres inan.yani basladiktan sonra bi sekilde surec geciyo.sakin gozunde buyutme.ayrica esinin moralinin bozulmasi inan cok normal.insan boyle biseyle karsilasinca sok yasiyo gercekten.ne kadar sancili bisey oldugunu cok iyi biliyorum.esime neler cektirmistim.ama tup bebek tedavisine baslasiginizda onunda sakinlestigini goruceksin.umarim hersey gonlunuzce olur..

merhaba kızlar bizde antepte özkan leylek te başladık tedaviye mayıs gibi transfer olucak şuan doktorum günde 2 yumurta ve 6 tane kuru incir verdi artı bi sürü ilaç.... 1 haftada 1,5 kilo aldım arkadaşlar incirler zaten 360 kalori yapıyo ve aynı zamanda doktorum kilo almamam gerektiğini söyledi bu süreçte napacağım bilmiyorum :KK43:((((( sadece incir mi yesem başka bişey yemesem :KK43:

Arkadaslar merhaba bende konyada mehmet colakogluna gidiyorum.7 yumurtam toplandi.5 tanesi dollendi.2. Denemem hayirlisi olur insallah.pazartesi transfer gunum.bende endomeyrious vardi.esimde ileri hizli sperm sayisi dusuk.bulduk birbirimizi.esinin uzulmesi cok normal.insan kendini suclu jissediyo.allahtan gelen birsey olsada.guzel sirin tupcukler dilerim size ve kendime

arkadaşlar merhaba çook uzun zamandır foruma giremiyordum nasip bugüneymiş tüp bebek yapan arkadaşların aşamalarını yazalarsa çok seviirim ben çok korkuyorum çok mu zor oluyor çok mu acı veriyor ?

ve arkadaşlar Allah razı olsun hepinizden msjlarınızı çook geçde olsa okudum Rabbim bu durumda olan herkesin yardımcısı olsun

arkadaşlar merhaba çook uzun zamandır foruma giremiyordum nasip bugüneymiş tüp bebek yapan arkadaşların aşamalarını yazalarsa çok seviirim ben çok korkuyorum çok mu zor oluyor çok mu acı veriyor ?
Merhaba! Acı derken? Ben kendi adıma soylim, 3 defa tedavi oldum ve hiç agrı dan yada başka rahatsızlıktan şikayet etmedim, yeterki olsun! Diye! Geri önemli degil) bol şanslar size)

Merhaba! Acı derken? Ben kendi adıma soylim, 3 defa tedavi oldum ve hiç agrı dan yada başka rahatsızlıktan şikayet etmedim, yeterki olsun! Diye! Geri önemli degil) bol şanslar size)
saol canım teşekkür ederim bu arada acı derken bir sürü okuduğum yorum var ve şuan acayip gergin ve stresli hissediyorum tabiki rabbim nasip ederse bebek sahibi olmak için çektiğim acı umrumda bile olmamalı ama elimde olmadan kendimi çok kasıyorum belki saçma gelicek ama transferden özelliklede bu arada ankarada iyi bir tüp merkezi ve önerebileceğin doktor var var mı?

saol canım teşekkür ederim bu arada acı derken bir sürü okuduğum yorum var ve şuan acayip gergin ve stresli hissediyorum tabiki rabbim nasip ederse bebek sahibi olmak için çektiğim acı umrumda bile olmamalı ama elimde olmadan kendimi çok kasıyorum belki saçma gelicek ama transferden özelliklede bu arada ankarada iyi bir tüp merkezi ve önerebileceğin doktor var var mı?
Ya fazla okuma böyle şeyleri! Hiç acı falan yok orda! Kim yazıyor öyle saçmalıkları) kan verilyo, yümurtalar büyütülüyor, zaten yümurta toplama anesteziyle yapılan bir şey, uyuyorsun ve uyanyorsun, o kadar)) sonrası benim için daha zor bir süreç ! Işte nasıl gelişiyor? Kaç tane? Öyle şeyler, ve transferden sonra tabiki!!! Sonucu merak ediyorsun! O yüzden hiç kendini sıkma boş yere!

Ben 3 defa medikanada oldum beylikdüzü
olan, sonuçlar negatif! Şimdi memoriale
gidiyorum şişli, ve orda beni baya iyi
hazırladılar! Bir sürü sebebini çıkardılar! O
yüzden iyi bir tercübe yaşadım! burada malesef çok klinik var para amaçlı insanları kulanıyorlar( o yuzden dikatet edin! Allaha emanet! Inşallah yakın zamanda bizde ulaşıcaz , diledigimize.Amin)

A
Ben 3 defa medikanada oldum beylikdüzü
olan, sonuçlar negatif! Şimdi memoriale
gidiyorum şişli, ve orda beni baya iyi
hazırladılar! Bir sürü sebebini çıkardılar! O
yüzden iyi bir tercübe yaşadım! burada malesef çok klinik var para amaçlı insanları kulanıyorlar( o yuzden dikatet edin! Allaha emanet! Inşallah yakın zamanda bizde ulaşıcaz , diledigimize.Amin)
Allah razı olsun canım inan rahatladım rabbim en kısa zamanda bebeğini sağlıklı sıhhatli kucağına almanı nasip etsin inşaallah dua ile Allaha emanet ol

merhaba arkadaşlar ben mart 23 te aşılama yaptırmıştım bugun 14. günüm ve kanamam başladı :KK43:(( tutmadı belliki okadar kötüyüm ki anlatamam aklım cok karışık yardım almak için yazıyorum tüp bebeğe gecmelıymıyım aşamaları nelerdir ben cunku normal muayene bıle olamıyorum aşılama ve rahim filmimi bile anestezılı yaptırdım aklı verın nolur 3 yıldır evlıyım 1 yıldır ılaslar ıgneler bı tek kımyasal gebelik gecırdım gecen ağustos okadar olmuyo bı turlu sankı :S

merhaba arkadaşlar ben mart 23 te aşılama yaptırmıştım bugun 14. günüm ve kanamam başladı :KK43:(( tutmadı belliki okadar kötüyüm ki anlatamam aklım cok karışık yardım almak için yazıyorum tüp bebeğe gecmelıymıyım aşamaları nelerdir ben cunku normal muayene bıle olamıyorum aşılama ve rahim filmimi bile anestezılı yaptırdım aklı verın nolur 3 yıldır evlıyım 1 yıldır ılaslar ıgneler bı tek kımyasal gebelik gecırdım gecen ağustos okadar olmuyo bı turlu sankı :S

Geçmiş olsun (en takın zamsnda bebeyene kavuşursun inşallah! Ben anlamadım? Neden muane olamıyorsun? Korkudan mı? Yoksa yapın öyle? Tüp bebek şansı daha yüksek! Ama orada her gun kontrol yapılmakta yümurtaları büyütülyor, ve altan takip edilmektedir, kan veriyorsun, doz uygulanyir, yumurta toplama zaten anesteziyle yapılyor, transfer degil, basit uygulama , ve en zor süreç 2 hafta beklemek (bol şanslar size

Geçmiş olsun (en takın zamsnda bebeyene kavuşursun inşallah! Ben anlamadım? Neden muane olamıyorsun? Korkudan mı? Yoksa yapın öyle? Tüp bebek şansı daha yüksek! Ama orada her gun kontrol yapılmakta yümurtaları büyütülyor, ve altan takip edilmektedir, kan veriyorsun, doz uygulanyir, yumurta toplama zaten anesteziyle yapılyor, transfer degil, basit uygulama , ve en zor süreç 2 hafta beklemek (bol şanslar size
benım yapım öyle o yüzden tüp bebeğe başlamaktan korkuyorum allah herkes nasıp etsın inşallahhhhh

Selam Kizlar.. size uzun zamandir yazmiyorum... carsamba hastaneye yatiyorum.. persembe amalyat Histreskopide ve laporoskopi icin.. hayirlisi.. dua edin benim icinde.. hayirlisi hepimiz icin kizlar...

8 sene bekleyişin ardından 2014 ün bana verdiği en güzel hediye bebeğimdi ve 2015 in benden aldığı en büyük mücizem yine bebeğim oldu
bebeğimin karnımda kalp atışının durduğunu öğrendiğim de 2.ayımızı bitirmiştik ne diyosun sen ben nasıl hissetmem anne olacağım anneyim demiştim

Back
X