• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek 2015

Yasinda guzelmis vakit kayip etme derim ben.. ewt yaptim.. ben 15 yildir ugrasiyorum baya biseyler yaptim yani.. tr de yasamadigim icin bu konuda sana yardimci olamam :KK43:( ordan senin arastirman lazim... ii bi yer bulunca bi sor laparoskopi icin ne diyorlar.. ben 5.ayda yaptircam ins..
Merhaba) takvini gordüm) ve trbrik etmek istedim) sen laporoskopi oldun mu?? Yoksa gerek kalmadı?)

Saol cnm Allah razi olsun.. Rabbim her isteyene verein insallah. ...
amalyat oldum.. iki hafta sonra regel oldum bende sasirdim ne cabuk diye.. sonrada hemen cok sukur hamile kalmisim...
ama nr duydumsa yaptim o ay... birinden biri sebep oldu sanirim ama bilmiyorum hangisi :)
Insallah en kisa zamanda seninde olur arkadasim... hayirli ramazanlar..

Ben 3 defa medikanada oldum beylikdüzü
olan, sonuçlar negatif! Şimdi memoriale
gidiyorum şişli, ve orda beni baya iyi
hazırladılar! Bir sürü sebebini çıkardılar! O
yüzden iyi bir tercübe yaşadım! burada malesef çok klinik var para amaçlı insanları kulanıyorlar( o yuzden dikatet edin! Allaha emanet! Inşallah yakın zamanda bizde ulaşıcaz , diledigimize.Amin)
Merhaba arkadaşım, bir sürü sebep çıkardılar derken, nelere bakıldı, neden tutmadığı konusunda ne gibi tahliller yapıldı öğrenebilir miyim? Benim 4 negatifim var, histereskopide olmuştum ama tutmuyor embriyolar . Artık İstanbula gitmeyi istiyoruz aklımdaki iki yerden birisi burası, sana ne gibi bir uyguluma yapıldı öğrenebilirmiyim?

Merhaba öncelikle bende ihmallik oldu! En basit beni pkos hastası oldugunu fark etmediler, ve hep yüksek dozla beni tedavi ediyorlardı, ve yümurtaliklarım kalitesi gittikçe duşüyirdu.., sonra pıhtılaşma bende göründü, böyle şeyler! Bakalım nasıl olucak? Zaman gösterir, sizede allah kolaylık versin! Çok zor ya (

Merhaba öncelikle bende ihmallik oldu! En basit beni pkos hastası oldugunu fark etmediler, ve hep yüksek dozla beni tedavi ediyorlardı, ve yümurtaliklarım kalitesi gittikçe duşüyirdu.., sonra pıhtılaşma bende göründü, böyle şeyler! Bakalım nasıl olucak? Zaman gösterir, sizede allah kolaylık versin! Çok zor ya (
Allah yardımcınız olsun. Doğru insanlarla karşılaştırsın. Pıhtılaşma olduğunu nasıl anladılar merak ettm.

Genetik test yaptım
Muhakkak genetik test sonucu öğrenilecektir. Asıl sormak istediğim neler yaşadıktan sonra bu testi istedilerdi. Mesela devlet hast. 2 düşük istiyorlarmış.bende düşük olmadığı halde doktoruma ısrar ettim iki negatiften sonrada sizdeki durumu merak etmiştim.

Ben özelde yaptırdım...hiç düşüge fılan bakmadılar , doktor degeşti, ve o istedi! Yani bir kaç deneme yeterli oluyor! Bu test yapmak için..birde benin 2ncı negatiften sinra bakıldı! Ama eksik bakıldı!...orda bir sürü faktör var, hepsi önemli! Ben çok oara döktüm , ,sebebini ararken. .

Ben özelde yaptırdım...hiç düşüge fılan bakmadılar , doktor degeşti, ve o istedi! Yani bir kaç deneme yeterli oluyor! Bu test yapmak için..birde benin 2ncı negatiften sinra bakıldı! Ama eksik bakıldı!...orda bir sürü faktör var, hepsi önemli! Ben çok oara döktüm , ,sebebini ararken. .
Bende doktora ısrar ettim öyle dedi. Ama özel hastanede çok para istiyorlar.500 tl dedi sadece bir kaç teste. Şimdi bende devlette araştırıyorum yaptırmayı. Sizin hangi hastane nerde tadavi oluyorsunuz.

Bende doktora ısrar ettim öyle dedi. Ama özel hastanede çok para istiyorlar.500 tl dedi sadece bir kaç teste. Şimdi bende devlette araştırıyorum yaptırmayı. Sizin hangi hastane nerde tadavi oluyorsunuz.
cnm benım baskentte 300 tl sgklı ya....7 lı gren testı ..bende 1.tup bebek denememde kımyasal gebelıgım var...3 genm pıhtılasma hastasıymıs..homozıgot...ben hulısı beye gıdıyorum

cnm benım baskentte 300 tl sgklı ya....7 lı gren testı ..bende 1.tup bebek denememde kımyasal gebelıgım var...3 genm pıhtılasma hastasıymıs..homozıgot...ben hulısı beye gıdıyorum
Teşekkür ederim.şuan için zekai tahirden aldım randevuyu ankara ya gidince öğreneceğim artık hastanelere sora sora. Zaten bu testin sonucu hemen çıkmıyormuş yetişmeyecek galiba tedavime. Hakkımızda hayırlısı olsun.

Memorial şişliye gittik..önceki 3 tedavi beylikdüzü Medikana da yaptirdik..(rezillik klinik)
Ben her teste 350 verdim (ama devlet yapmıyor işte! Sizden illyahi doktordan istek kyadı gerekiyor!

Teşekkür ederim.şuan için zekai tahirden aldım randevuyu ankara ya gidince öğreneceğim artık hastanelere sora sora. Zaten bu testin sonucu hemen çıkmıyormuş yetişmeyecek galiba tedavime. Hakkımızda hayırlısı olsun.
Devlwtte 15 gün sürüyor! Özelde 5 gün fılan! Ama yapın derim ben! Tedavimiz daha pahalı bize mal oluyor! Saglıgı demiyorum bile!

Devlwtte 15 gün sürüyor! Özelde 5 gün fılan! Ama yapın derim ben! Tedavimiz daha pahalı bize mal oluyor! Saglıgı demiyorum bile!
Doktor hastanenin adının yazılı olduğu bir kağıda yazdı. Bakalım valla her şey para zaten bende çok yoruldum. İnşallah bu sefer her şey yolunda gider.

Merhaba, Ankara güven hastanesinde veya ankara memorial da daha önce tüp bebek deneyen var mı. Varsa yaşadıklarını paylaşabilir mi.
Mrb cnm çok olmuş ama yine dw cevaplamak istedim. Ankara memeorial da ilk tüp bebek denememi yaptım ve çok şükür hamileyim ben çok memnun kaldım

Mrb cnm çok olmuş ama yine dw cevaplamak istedim. Ankara memeorial da ilk tüp bebek denememi yaptım ve çok şükür hamileyim ben çok memnun kaldım
Teşekkür ederim. Allah bebeğinizi size bağışlasın. Bende yine güvende devam edeceğim.

umut bitmez dedim ya Allahım a binlerce şükür bende şu anda hamileyim kuzucum yada kuzularım 5 haftalık 2 embriyo tranfer edildi yarın tekrar kan testi yapılacak değerim yükseliyosa 2 katı olmuşsa sorun yok ilk değer 584.12 çıktı geriye tek mi yoksa iki mi olduğunu öğrenmek kalıyo :) :KK66: sizin değerleriniz kaç çıktı yazarmısınız merak ettim

Back
X