Tüp BEBEK 2020 Temmuz ayı

2.0 çıktı negatif benden çok eşim üzüldü onu görünce ben parçalandım. Doktoruma konuştuk 2 gün tedaviye devam dedi 2 gün sonra tekrar baktırmamız gerekiyormuş
Anlıyorum ama ne olur siz yine de bırakmayın kendinizi. Bakın bu değer her gün değişiyor. Doktorum bana tam gününü bekle dediği için söylüyorum. Yine de hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.

Negatifi gören arkadaşlar, planınız nedir ?? Bize doktor 3 aylık vitamin verdi. Antioksidan hem bayan için hem erkek için iyileştirme sağlıyor. 3 ay sonra tüp bebeğe hazırlıyor yani. İlacın ismi impryl

Negatifi gören arkadaşlar, planınız nedir ?? Bize doktor 3 aylık vitamin verdi. Antioksidan hem bayan için hem erkek için iyileştirme sağlıyor. 3 ay sonra tüp bebeğe hazırlıyor yani. İlacın ismi impryl
Ben ilk kez duydum . Benim ilk negatifim de birşey vermemişti. Dondurduğumuz yumurtalardan transfer etti

2.0 çıktı negatif benden çok eşim üzüldü onu görünce ben parçalandım. Doktoruma konuştuk 2 gün tedaviye devam dedi 2 gün sonra tekrar baktırmamız gerekiyormuş
Değer her zaman değişebilir. 2 gün o kadar önemli ki anlatamam benim 22 idi 2 gün sonra 92 olmuştu 🤲🏻

Benim de şimdi şöyle bir sıkıntım var kahverengi akıntı geliyor Çamur gibi âdetim başlamadı Mide bulantısı baş dönmesi var özellikle de gece oluyor bir de idrar yollarımda iltahap var transferden sonra bunlar oldu Ve geçmio nedense anlamadım sizde de böle olan var mı ya negatif bi de benim
Bende iltahap olmuştım çok kötüydü ama hemen geçti ilaç kullandırdı doktorum

Arkadaşlar merhaba, benim de sonucum negatif maalesef. Hayırlısı olsun diye dua ettim hep, şimdi önümüze bakacağız.

Inşallah güzel sonuclar alirsin bende 28 temmuz transferim oldu bugün 14. Gün degerlerimde iyi cok şükür darisi sana inşallah

Back
X