@bernasakin canım biz 5.ya kontrolümüzde ek gıdaya başlatma ok i aldık doktorumuzdan.5 buçuk aylık olmak üzereyiz

bizim doktorumuz bize tablo verdi o tabloya göre gidioruz şuanda.İlk 3 gün 15.00 16.00 arası vermek uzere ev yogurduyla başladık.Benim bebeğim yoğurda bayıldı

oioi nin silikon kaşığıyla yedirioruz biz.Bazen kendi de ağzına götürmek istio becerio da

döke saça.3.gun yoğurdun yanına öğle 12.00 13.00 arası yedirmek üzere sebze çorbası eklendi.İcme suyuna patates,havuç,kabaklari küçük küçük doğrayarak attı annem.Kaynayinca çatalla ezdi yine silikon kaşığıyla yedirdik.Doktorumuz çatalla ezmemizi eğer o şekilde yemezse blendirdan geçirmenizi tavsiye etti.Benim bebeğim çatalla ezerek yedi blendira gerek kalmadi.Biz yemeğin yanına yoğurdu da ekledik gayet güzel yedi.Yogurt zamanı yine verdik yogurdunu.Buharli pişirici almadık almayı da düşünmüyorum canim.Suan gayet güzel gidioruz bu pişirme şekliyle.7.gun meyve suyu eklendi.Haftasonu da meyve suyu denicez inşallah.Doktorumuz kivi,çilek gibi alerjen riski taşıyan meyveler vermeyin o mevsimin,ayın meyvesini verin dedi.Armut ve muz denemeyi düşünüyoruz.