Fırat hoca gerçekten müthiş bencede, umarım sizde sağlıkla bebeğinize kavuşursunuz en güzel zamanda. Benim 14 tane 5AA embriyom dondurulmuş halde beni bekliyor şuan sayı biraz fazla sizin böyle olmayabilir endişelenmeyin ben Pkoslu olduğum için yaklaşık 40 yumurta toplanmıştı geriye en iyileri olarak 14 kaldıSüper inşallah sağlıkla hamile kalıp bebeğinizi kucağınıza alırsınız.Bende Aralık'taki adetimle beraber başlayacağım tüp bebeğe fırat hocayla.Enerjisi çok güzel ilgili sagolsun.Sizin kaç embriyonuz oluştu, kaliteleri nasıl?
Evet dondurulmuş embriyolarım varDondurulmuş embriyo mu sizinki ? Opuyu ne zaman oldunuz ?
Doğal siklus : kendi yumurtalamana göre rahmin kalınlığının kendinin oluşması herhangi bir ilaç vs olmamasıdır canım. Transfer günü sadece embriyo transfer edilecek o kadar
Haberleşelim tabiki, bu konuda maalesef bizim bizden başka kimsemiz yok bence psikolojik olarak kimsenin beni anladığını düşünmüyorum..Haberleşelim mutlakabir de sizin tüp bebek yapma hikayeniz neydi ?
Canım Allah kolaylık versin aynen öyle bizi bizden başkası anlayamaz. Benimde yaşım 31 eşimin yaşı 30. 1,5 yıldır uğraştık olmadı. Sonrasında tahliller vs eşimin varikosel olduğunu öğrendik. Hemen ameliyat dedi doktor. Bende görünen bir şey yoktu reglim hep düzenli idi. Ailem kalabalık zaten çocuk sorunu olan yok diyebilirim. Herkesten çocuk baskısı yiiyoruz ama içimizi kimse bilmiyor. Evliliğim haziran 2026 ayında tam 4 yıl olacak.Haberleşelim tabiki, bu konuda maalesef bizim bizden başka kimsemiz yok bence psikolojik olarak kimsenin beni anladığını düşünmüyorum..
Biz 2 yıldır evliyiz yaşlarımız 24-23 aslında yolun çok başındayız ama bekarlığımdan itibaren normal ilaçsız bi şekilde düzenli adetim yoktu pkosluyum evet görüyordum hamile kalanları ama hikayeleri benden farklıydı herkesin normal pkoslular aylarca adet olmuyorken ben 1 hafta temiz kalabiliyordum sadece ilk adetimden itabern bu böyledi maalesef çocuk yaştan itibaren doktorlar tarafından verilen doğum kontrol haplaırnı kullanmaya başlamıştım çünkü ciddi anlamda kansızlık problemim vardı o kadar adete bünye dayanmıyordu ve mecburdum o ilaçları içmeye..
bazen birakıyordum bazen başlıyordum evlendikten sonra hatta düğüne bi kaç ay kala bıraktım ve hiç korunmadım biliyorum bi sıkıntı çıkacağını çünkü yaklaşık 2 sene olmadı eşimde hiç bir problem yoktu çatlatma vs denedik yine olmadı bi gün dedim ki ya bi devlet hastanesine gideyim bakalım ne diyor ilk defa gittim bu konu için devlet hastanesine ve doktor drekt ultrasona bakıp tüp bebek yapmamı söyledi aksi takdirde erken menapoz bile olabilirsin yumurtaların çok fazla ama süzgeç gibi dedi kalitesiz çoğu dedi, ki öyle de oldu 40 yumurtadan 14 tanesi temiz çıktı o kadar iğneler ilaçlara rağmen yani normal siklusta bi tane bile kaliteli yumurtam olmuyormuşşimdi rahim dinlendiriyoruz işte adet olunca gidip transfer yapıcaz normalde de bi hafta temiz kalan ben döngünün 31. Günündeyim olmadım hala bakalım
Ya nasip.. sizde anlatmak isterseniz hikayenizi merakla bekliyorum
Canım selam,Tamamen doğal siklus. Transfer sonrası ilaç kullanmadım. Dondurulmus oldu mecburen. Polipler vardı eş zamanlı yumurta tıpladı tek operasyonda sonra ara verdi ve iki ay sonra transfer oldu
Siz de çok zor şeyler yaşamışsınız 2 aylık ama ilk haberini aldığınız andan itibaren sizde çok başka duygular yükleniyor annelik bambaşka bir şey inşallah bu defa mucizelerimiz tutunsunlar bize hayırla sağlıkla gelsinler dua edelim birbirimize.Canım Allah kolaylık versin aynen öyle bizi bizden başkası anlayamaz. Benimde yaşım 31 eşimin yaşı 30. 1,5 yıldır uğraştık olmadı. Sonrasında tahliller vs eşimin varikosel olduğunu öğrendik. Hemen ameliyat dedi doktor. Bende görünen bir şey yoktu reglim hep düzenli idi. Ailem kalabalık zaten çocuk sorunu olan yok diyebilirim. Herkesten çocuk baskısı yiiyoruz ama içimizi kimse bilmiyor. Evliliğim haziran 2026 ayında tam 4 yıl olacak.
Varikoselden sonra 1 gebelik oldu ama kalbi durdu. Spermler çok kalitesiz dendi morfolojimiz 1 idi.
Anlayacağın bende çok üzüldüm çok yıprandım halen çocuk diyenler var kimseye de bir şey anlatamıyor insan. Tüp bebek yapalım dedik en sonunda. 5 ekimde operasyon oldum.doktor rahmini dinlendireceğiz dedi. 10 aralık gibi de tahmini transferimiz olur dedi. Nasip kısmet. Evet senin şansın yaşının genç olması. Moralini yüksek tut bence kadın faktörü erkek faktörüne göre daha kolay. 1 yumurta 1 sperm yetiyo. Rabbim gönlümüze göre versin inş. Kaybettiğim bebeğimin acısı geçmiyo daha 2 aylıktı ama insan unutamıyo…
Fırat hoca da çok iyi bir doktor moral açısından ama vitamin va vermiyo hiç benimde demirin çok az düşük ama yine de ilaç vermedi. Fazla doğal bence
Başladık yumurtama bakıyor transferim büyük ihtimalle 6 aralıkta olacak gibi. Bugun lh baktı progesteron baktı. Yumurta 18 mm olmuş, yarın yine kan bakacak.Siz de çok zor şeyler yaşamışsınız 2 aylık ama ilk haberini aldığınız andan itibaren sizde çok başka duygular yükleniyor annelik bambaşka bir şey inşallah bu defa mucizelerimiz tutunsunlar bize hayırla sağlıkla gelsinler dua edelim birbirimize.
Fırat hoca bana da hiç ilaç vermedi kanım yerlerde benim demir d vitamini felan sadece demir verdi hani folik asit felan zaaaten beklemedim ama Bidaha gidişimde söylicem inanılmaz zayıf şuan bünyem kilom normal ama vitaminler sıfır çocuk napıcak içerideSiz regl oldunuz mu sürece başladınız mı
14 tane 5AA mükemmelFırat hoca gerçekten müthiş bencede, umarım sizde sağlıkla bebeğinize kavuşursunuz en güzel zamanda. Benim 14 tane 5AA embriyom dondurulmuş halde beni bekliyor şuan sayı biraz fazla sizin böyle olmayabilir endişelenmeyin ben Pkoslu olduğum için yaklaşık 40 yumurta toplanmıştı geriye en iyileri olarak 14 kaldı
Sizin probleminiz neydi yaşınız kaç ne zamandır olmuyor bahseder misiniz
Selamlar sizin embriyoların duruma nasıl sayı ve kalite olarakBaşladık yumurtama bakıyor transferim büyük ihtimalle 6 aralıkta olacak gibi. Bugun lh baktı progesteron baktı. Yumurta 18 mm olmuş, yarın yine kan bakacak.
Böyle durum şimdilik
Sadece yumurta büyütme döneminde hormon için hap kullandım ve iğne. Sonrasında hiç ilaç kullanmadım. Bağışıklık da baskılanmadı. Cem hocaya mı gidiyorsunCanım selam,
Transfer aşamasında iken bir ilaç verdi mi Progesteron gebeliik hormonu ve bağışıklık için hap ?? Merak ettim de bana verdi bugün
Hadi hayırlısı inşallah kolaylıkla geçsin süreciniz güzel sonuçlansın inşallahBaşladık yumurtama bakıyor transferim büyük ihtimalle 6 aralıkta olacak gibi. Bugun lh baktı progesteron baktı. Yumurta 18 mm olmuş, yarın yine kan bakacak.
Böyle durum şimdilik
Mutlaka olur diyetisyenin faydası ben dediğim gibi Pkosluyum bi diyetisyen takip ediyorum instagramda kendisinin hastası değilim ama sürekli önerilerde bulunuyordu ve uyuyordum açıkçası reglimi kontrol edebildiğimi öğrendim beslenmeyle insülin direncim varmış meğer ve süt ürünleri kullanmamam gerekiyormuş çok şaşırmıştım bi kaç hafta denememle bile sonuç almıştım gerçekten inşallah sizde de işe yarar14 tane 5AA mükemmelBiz 4 yıldır istiyoruz.Bilindik büyük sorunlarimiz yok aslinda.3 kere tüp bebek denememız oldu.Bizim embriyolarimiz 3. Gunden 5. Gune pek ilerlemiyor.Son tup bebek denemesinde 2 tane kaliteli embriyomuz olustu ve transfer edildi tutunduda fakat bir kese boştu öbürününde gelisimi ilerlemedi ve düsuk oldu.o yüzden genetik tanili yapılabilir belki.Tup bebek diyetisyeniyle çalışıyorum 2 aydır.İnsallah onunda faydası olursa daha kaliteli embriyolar elde ederiz diye umuyoruz.
Bende beslenmeyle insülin direncini kontrol altına aldım.Genetiğe embriyo gondereceksem eğer fazla yumurta ve 5. Güne giden fazla embriyo elde etmem gerektiği için ben danışmanlık aldım.Faydasini göreceğime inaniyorumMutlaka olur diyetisyenin faydası ben dediğim gibi Pkosluyum bi diyetisyen takip ediyorum instagramda kendisinin hastası değilim ama sürekli önerilerde bulunuyordu ve uyuyordum açıkçası reglimi kontrol edebildiğimi öğrendim beslenmeyle insülin direncim varmış meğer ve süt ürünleri kullanmamam gerekiyormuş çok şaşırmıştım bi kaç hafta denememle bile sonuç almıştım gerçekten inşallah sizde de işe yarar
İnşallah herşey çok güzel olur hepimiz için şuan stresliyim çünkü reglim geciktikçe gidiyor ne zaman olucam artık heyecanlıyımmm bu ay içinnn çünküBende beslenmeyle insülin direncini kontrol altına aldım.Genetiğe embriyo gondereceksem eğer fazla yumurta ve 5. Güne giden fazla embriyo elde etmem gerektiği için ben danışmanlık aldım.Faydasini göreceğime inaniyorumSizinde süreciniz hayırlı olsun Sağlıkla kalıp kucağınıza alın bebeğinizi inşallah Bizede yazın gelişmeleri
Hayır fırat hocaya eğer mümkünse özelden hangi ilaçları bana verdi atacağım sende bir bakar mısın genelde aynı ilerliyorlarmış ama bir emin olmak istiyorum.Sadece yumurta büyütme döneminde hormon için hap kullandım ve iğne. Sonrasında hiç ilaç kullanmadım. Bağışıklık da baskılanmadı. Cem hocaya mı gidiyorsun
Hepimiz yazalımİnşallah herşey çok güzel olur hepimiz için şuan stresliyim çünkü reglim geciktikçe gidiyor ne zaman olucam artık heyecanlıyımmm bu ay içinnn çünküHaberleşelim tabiki sizde yazınn ne olup bitiyor
Benim elimde 2 embriyorum var. Biri iyi kalite dendi diğeri orta kaliteSelamlar sizin embriyoların duruma nasıl sayı ve kalite olarak
İnşallah pozitif olur sonucunuzBenim elimde 2 embriyorum var. Biri iyi kalite dendi diğeri orta kalite
Amin canım çok sağolİnşallah pozitif olur sonucunuzbenim arkadaşım yakin zamanda orta kalite embriyoyla hamile kaldı.Süreç psikolojik olarak kolay değil İnsallah en kısa zamanda hamile kalırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?