Tüp bebek 2025

hasibeamamutsuz

Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2023
52
6
6
Merhaba ben 4 senelik evliyim 3 senedir bebek istiyoruz 2 kez aşılamam 3 kez çatlatma iğnem ve yeni başladığım tüp bebek sürecim var dün yumurta toplama işlemim vardı ve 4 tane yumurtam toplanmış 2 tanesi olgunmuş ama bugün aldığım haberde ikisi de döllenme olmamış yarın da bakacaklar olmazsa sürece tekrar başlayacaklar benim gibi olan var mı pcos hastasıyım ben ilk gün olmayıp 2. Gün döllenmesi olan oldu mu aramızda İzmir de tavmergende tedavi görüyorum

Pcos hastalarinda normalde cok yumurta toplaniyor. Döllenme olmadiysa yumurta kalitesiz veya sperm kalitesiz olabilir. Acaba nerede yaptirdiniz? Devlet mi özel mi?

Pcos olup 4 yumurtamı? Sizde daha baska sorun var hanımefendi sizin kendinizden haberiniz yok gibime geldi

bende doktora Az değil mi dedim östrojen hormonuna göre zaten gayet iyi dedi 20 tane yumurta beklemiyorduk dedi
Canım 4 yumurta az. Amh bakıldı mı? Doktor muhtemelen moralini bozmamak için öyle dedi ama dürüst bir yaklaşım değil bence. Şöyle ki benim de sadece 3 tane yumurta toplandı. Ki amh 1.70 olmasına rağmen. Doktorum oldukça az rezerv 0 larda gibi davranıyor dedi. :/ doktorunla konuş mutlaka. Doz olarak ne vurdun?

Amh değerim gayet iyi çıktı o konuda sıkıntı yoktu gonal f 200 vurdum sizin transfer oldu mu şuanda

Amh değerim gayet iyi çıktı o konuda sıkıntı yoktu gonal f 200 vurdum sizin transfer oldu mu şuanda
Embriyolog bugün 4 yumurtanın 2 tanesi olgun ama onlar da döllenme olmadı yarın tekrar bakacaz eğer döllenme olursa o zaman hiç sıkıntı olmaz yaşar dedi inşallah döllenme olur

Embriyolog bugün 4 yumurtanın 2 tanesi olgun ama onlar da döllenme olmadı yarın tekrar bakacaz eğer döllenme olursa o zaman hiç sıkıntı olmaz yaşar dedi inşallah döllenme olur
İnş olur canım ihtiyacımız olan 1 kaliteli yumurta 1 iyi sperm sonuçta. ama Amh ın iyiyse 4 yumurta az onu söylüyorum. Benim de öyle çünkü 3 tane toplandı bende. 3 döllenme oldu. Şuan embriyolar ne durumda bilmiyorum. Yarın transfer var. Eğer hayırlısıyla transfer olursam ve negatif olursa doktora ilk soracağım bu zaten amh a rağmen az yumurta toplanması.

İnşallah tutunur sizin ilk gün döllenme oldu mu

Benimde cumartesi Opu oldu bugün. Sabah aradılar döllenme olmadı dediler yarın tekrar bakcaz dediler olmazsa çöp dediler tekrar tedaviye başlamanız lazım dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…