Tüp bebek 2025

Merhaba ben 4 senelik evliyim 3 senedir bebek istiyoruz 2 kez aşılamam 3 kez çatlatma iğnem ve yeni başladığım tüp bebek sürecim var dün yumurta toplama işlemim vardı ve 4 tane yumurtam toplanmış 2 tanesi olgunmuş ama bugün aldığım haberde ikisi de döllenme olmamış yarın da bakacaklar olmazsa sürece tekrar başlayacaklar benim gibi olan var mı pcos hastasıyım ben ilk gün olmayıp 2. Gün döllenmesi olan oldu mu aramızda İzmir de tavmergende tedavi görüyorum
Yumurta toplama öncesi yumurtalar ultrasonda takip edilip gelişimi size söylenmiş olmalı. Aşağı yukarı kaç kaliteli yumurta var belli oluyor. Hatta benim söylenenden çok yumurta toplanmıştı. Bana da pcos a göre toplanan yumurtalar çok az geldi

Güzeldi bi sıkıntı yaşamadım zaten 5 dakika sürdü sonra 45 dakika beklettiler daha sonra çıktık hastaneden inşallah tutunmuştur çok ümitliyim ama bi tarafımda buruk hevesim kursağımda kalır diye nelere dikkat etmem gerek onu bile bilmiyorum neler yemem içmem gerek bilmiyorum doktor bi liste yapıp verdi ama mesela 2 gün evden çıkma yat dinlen evde vakit geçir dedi 2 kg fazla ağır bişey kaldırma dedi 28 Temmuz da kan ver dedi gibi gibi mesela 18 Temmuz da ovitrelle iğnem var o gün normal bi kan istedi sonra 28 temmuzda bidaha kan istedi betadan hariç
Ayağınızı ilk 3 gün sıcak tutun. Patik giyinin. Hemen banyo yapmayın. Transfer günü hariç 5. Gün banyo yapın. Yeme içme olarak da hurmayı bol yiyin. Bir de et çok yiyin. İnşaallah pozitif sonuç alırsınız 🤲

Back
X