- Konu Sahibi psikologbiri
İnsallah hayırla sonuçlansin yaBenim de kasık ağrısı dün akşama kadar vardı geçti, şimdi bel ağrısına geçti

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnsallah hayırla sonuçlansin yaBenim de kasık ağrısı dün akşama kadar vardı geçti, şimdi bel ağrısına geçti
Hepimiz için pozitif olsun inşallahİnsallah hayırla sonuçlansin yabi yandan test günü hemen gelsin istiyorum bi yandan korku var
Hiçbir belirti yok gerçi belirtide aramıyorum ama insan bekledikçe kuruyor en zoru sanırım şu 10 günBenim de kasık ağrısı dün akşama kadar vardı geçti, şimdi bel ağrısına geçti
Benimde 2 haziran test günü duramıyorum belirtide yok arada kasik batmalari var sadece çıldırmamak elde degilKızlaaar test yapmadan nasıl bekliyorsunuz, biraz bana da anlatın zor duruyorum![]()
Benim de test günüm 2 Haziran, 10. Gün oluyor. HaberleşelimBenimde 2 haziran test günü duramıyorum belirtide yok arada kasik batmalari var sadece çıldırmamak elde degil![]()
Sağlıcakla kucağına almanı diliyorum, yolu engebeli ama sonu güzel süreçlerKızlar öncelikle hepinize geçmiş olsun ben de 28 yaşındayım mart ayında çift embriyo üçüncü gün transferi oldum transferin taze oldu. Umutluydum embriyolarım da iyiydi. Ama maalesef 12. gün beta HCG 6 çıktı. Bir gün sonra ise 9 çıktı. İlaçları bıraktım ve birkaç gün içinde adet oldum. Benden size tavsiye kan testi için illa da 12. günü beklemeye gerek yok benim şimdiki aklım olsa dokuz ve onuncu günlerde bakardım en azından betamım o zaman kaç olduğunu görürdüm şimdi kimyasal oldu evet ama çok düşük bir sonuçla öğrendim.
Daha sonra 2 ay üst üste Lucrin depot geçici menapoz yani baskılama tedavisi gördüm dün kan testlerim yapıldı şimdi ikinci transfere hazırlık günlerim başladı. Estrofem ve ecopirin kullandım. Yine 3. Gün embriyosu yapılacak başka embriyom yok çünkü maalesef. Umarım bu sefer olur dua edelim birbirimizeEki Görüntüle 3598574
MeraklıKızlar merhaba nasılsınız
GünaydınMeraklıBugün 9. Gün, akşam kan testi yaptırmayı düşünüyorum, sabahı bekleyemeyeceğim
sizde durumlar nasıl
Sizin kaçıncı gün bugün, kaçıncı gün transferiydiGünaydınben de Salı sabahını iple çekiyorum test için ama az önce uyandığımda çamaşırımda iki damla kahverengi leke gördüm sildim ama devamı gelmedi yerleşme dye yazıyo çoğu yerde ama bilemiyorum
Bugün 10. günüm 22 mayısta çift embriyo taze transfer oldum 3. Gün transferiydiSizin kaçıncı gün bugün, kaçıncı gün transferiydi
Hadi inşallah hayırlısı olsunBugün 10. günüm 22 mayısta çift embriyo taze transfer oldum 3. Gün transferiydi
Evet bana 12. Gün dendi. Siz daha erken öğreneceksiniz benden inşallah pozitiflerle dolduralım burayı yaHadi inşallah hayırlısı olsuntest gününü 12. Güne vermiş, bana da 10’da yap dedi ama bakalım
Ayy inşallah, benim hiç daha kanama lekelenme yok ama ara ara ağrı ince sızı giriyor sol taraftanEvet bana 12. Gün dendi. Siz daha erken öğreneceksiniz benden inşallah pozitiflerle dolduralım burayı ya![]()
bu leke iyi bişey mi ben de onu bilemiyorum ki çok gerginim açıkçası, benim geçen günlerde solda oluyordu dediğiniz gibi bi kaç gündür ara ara direkt kasığımda ortada hissediyorum o kadarAyy inşallah, benim hiç daha kanama lekelenme yok ama ara ara ağrı ince sızı giriyor sol taraftan![]()
Ayy bence olmuş olmuş sizinbu leke iyi bişey mi ben de onu bilemiyorum ki çok gerginim açıkçası, benim geçen günlerde solda oluyordu dediğiniz gibi bi kaç gündür ara ara direkt kasığımda ortada hissediyorum o kadar
Hayır ilk denemem inşallah öyledir yaAyy bence olmuş olmuş sizindaha önce tüp bebek denemiş miydiniz
İlkinde 2 embriyo yapıyorlar mıydı ya, nerede yaptırdınızHayır ilk denemem inşallah öyledir ya![]()