- 27 Mayıs 2025
- 51
- 19
- 3
- Konu Sahibi psikologbiri
Kızlar ne durumdasınız benim Negatif oldu, ağustosta yeniden deneyeceğiz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzum inşallah ağustosta pozitifi görürsünKızlar ne durumdasınız benim Negatif oldu, ağustosta yeniden deneyeceğiz
Kuzum inşallah ağustosta pozitifi görürsün
Benim salı günü test günüm bekliyorum ama biraz üzgün hissediyoru
Amin kuzum valla korkuyorumUmarım hayırlısı olur, hiç umudunu kaybetme, ben biraz yıkıldım ama şimdi kaldığım yerden devam![]()
Transferden kaçınca gün sonra beta hcg baktırmıştınız? Yani değer düşüşe geçtiyse kimyasal gebeliğe dönmüş olabilir belki ama Allahtan ümit kesilmez canım sen yine bi kan testini tekrarla o zaman daha net belli olur. Belki 2 embriyodan ikiside ilk başta tutup sonra tek gebeliğe dönmüşte olabilir değer bu yüzden düşüşe de geçmiş olabilir.Sen içini ferah tut Rabbim en hayırlısını bilirBende bi soru sormak istiyorum. Bir bucuk hafta once falan sirasiyla 3-17-64- 240 cikmisti degerim. 3.gun 2 adet embriyo konmuştu ve gebelik baslamisti. Bugun kese icin doktora gidecektik degerim 32ye dusmus. Doktor bugun gelmene gerek yok düşük baslamis dedi. Ama kanamam yok. Ultrasonda da kanama alani gorunmuyo. Bide yarin cagirdi beta baktirip hemen gel dedi. Sebebini anlayamadim. Yardimci olun lutfen
Transfer olali 22 gun falan oldu. 1 hafta once 240a cikmisti. Duzenli artis yasiyordu. Doktor baktirmana gerek yok 1 hafta sonra gel kese bakalim demisti. Dun gece 32ye dustugunu ogrendikTransferden kaçınca gün sonra beta hcg baktırmıştınız? Yani değer düşüşe geçtiyse kimyasal gebeliğe dönmüş olabilir belki ama Allahtan ümit kesilmez canım sen yine bi kan testini tekrarla o zaman daha net belli olur. Belki 2 embriyodan ikiside ilk başta tutup sonra tek gebeliğe dönmüşte olabilir değer bu yüzden düşüşe de geçmiş olabilir.Sen içini ferah tut Rabbim en hayırlısını bilir![]()
Allah Allah kanama falan gerçekleşti mi peki ? Ne oldu da 32 değerini öğrendin canımTransfer olali 22 gun falan oldu. 1 hafta once 240a cikmisti. Duzenli artis yasiyordu. Doktor baktirmana gerek yok 1 hafta sonra gel kese bakalim demisti. Dun gece 32ye dustugunu ogrendik
Hayir kanamam yok ultrasondada gorunmuyor. Normal de kese gorecektik bugun. Doktor gelmeden son birkez baktir degerine demisti. Biranda degerin düştüğünü ogrendikAllah Allah kanama falan gerçekleşti mi peki ? Ne oldu da 32 değerini öğrendin canım![]()