Kızlar şimdi ben
23 Mayıs 3. Gün embriyosu 2 transfer ve ikinci denememden size sesleniyorum

28 i test yaptım herkes yapmış erken gebelik çıkar dedim çıkmadı ağladım ama çok yıkılmadım zaten 2. Denemeden tecrübem vardı hiç bir hissiyat yoktu bende ağrı sancı göğüs şu bu çok minik bazen ağrı girdi girmedi belki bi kaç kez cumartesi kan verdim eşimle kahvaltıya gittim sigaramı yaktım kahvemi içtim kan sonucum geldi 50

keyif yapmışım bilmeden bugün tekrar kan verdim 158 şuan adım adım ilerliyoruz gibi ama kaygılar yeni başlıyormuş onu anladım vekilim sensin dedim dua ettim normale göre ne yaptın derseniz uyanır uyanmaz avakado yedim kabak çekirdeği ile çiğ fıstık yedim kabız da oldum ıkındım da dualar ettim vekilim sensin dedim şimdide diyorum ki burada bulunan çaresizliğine çare arayan annelere Rabbim çare olsun güzel haberler alsın

beklentiye girmeyin ağrı sancı aramayın kendinizi dinlemeyin form güzel ama burada çok dolanıp kafanızı bulandırmayın kitap okuyun dizi izleyin film izleyin boyama yapın ama inanın olması gerekiyorsa inşallah olacak dualarım sizinle sizinde benimle olsun