• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek/ 3. Gün 1. Kalite embriyo transferi sonuç bekleyenler

İlkinde 2 embriyo yapıyorlar mıydı ya, nerede yaptırdınız
Evet yaptılar valla, bulunduğum şehirde ki araştırma hastanesinde yaptırdım ben. 1 kez aşılama yaptırmıştım o tutmadı ikinci için gonal f vs hazırlık yaparken doktor yumurtalar güzel direkt tüp bebeğe geçelim aşılama iptal dedi böyle oldu sonra 🫶🏻

Evet yaptılar valla, bulunduğum şehirde ki araştırma hastanesinde yaptırdım ben. 1 kez aşılama yaptırmıştım o tutmadı ikinci için gonal f vs hazırlık yaparken doktor yumurtalar güzel direkt tüp bebeğe geçelim aşılama iptal dedi böyle oldu sonra 🫶🏻
Ya mükemmel olmuş o zaman 🥰 ben özelde yaptırdım, ilk olduğu için 1 tane transfer etti doktorum

Yakınmışız 🫶🏻 inşallah yarın güzel haberinizi verirsiniz heyecanla bekliyorum hem sizi hem kendimi

Yakınmışız 🫶🏻 inşallah yarın güzel haberinizi verirsiniz heyecanla bekliyorum hem sizi hem kendimi
Test yaptırdım, 3. Gün embriyosu bugün transferin 9. Günü, sonuç 0.200, hala umutlu olmalı mıyım onu da bilmiyorum

Test yaptırdım, 3. Gün embriyosu bugün transferin 9. Günü, sonuç 0.200, hala umutlu olmalı mıyım onu da bilmiyorum
Bilmiyorum ama inşallah yükselir değerin 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻yükselmezse de kendini çok yıpratıp üzme Allah bizlere güç kuvvet versin gerçekten psikolojik bi savaştayız

Kızlar şimdi ben
23 Mayıs 3. Gün embriyosu 2 transfer ve ikinci denememden size sesleniyorum 😀
28 i test yaptım herkes yapmış erken gebelik çıkar dedim çıkmadı ağladım ama çok yıkılmadım zaten 2. Denemeden tecrübem vardı hiç bir hissiyat yoktu bende ağrı sancı göğüs şu bu çok minik bazen ağrı girdi girmedi belki bi kaç kez cumartesi kan verdim eşimle kahvaltıya gittim sigaramı yaktım kahvemi içtim kan sonucum geldi 50 🥹 keyif yapmışım bilmeden bugün tekrar kan verdim 158 şuan adım adım ilerliyoruz gibi ama kaygılar yeni başlıyormuş onu anladım vekilim sensin dedim dua ettim normale göre ne yaptın derseniz uyanır uyanmaz avakado yedim kabak çekirdeği ile çiğ fıstık yedim kabız da oldum ıkındım da dualar ettim vekilim sensin dedim şimdide diyorum ki burada bulunan çaresizliğine çare arayan annelere Rabbim çare olsun güzel haberler alsın 🙏🙏🙏 beklentiye girmeyin ağrı sancı aramayın kendinizi dinlemeyin form güzel ama burada çok dolanıp kafanızı bulandırmayın kitap okuyun dizi izleyin film izleyin boyama yapın ama inanın olması gerekiyorsa inşallah olacak dualarım sizinle sizinde benimle olsun 🥹🥹

Arkadaşlar merhaba bende 29mayısta 3.gün 10 hücreli bir tane transfer oldum. Şuan 4.günüm bu arada 2.denemem. Heyecanlı şekilde beklemedeyim gereksiz stres yapmamaya gayret ediyorum. İnşallah hepimiz pozitif sonuçlar alırız. İnşallah bebişlerimiz sıkı sıkı tutunur bize ❣️

Kızlar şimdi ben
28 i test yaptım herkes yapmış erken gebelik çıkar dedim çıkmadı ağladım ama çok yıkılmadım zaten 2. Denemeden tecrübem vardı hiç bir hissiyat yoktu bende ağrı sancı göğüs şu bu çok minik bazen ağrı girdi girmedi belki bi kaç kez cumartesi kan verdim eşimle kahvaltıya gittim sigaramı yaktım kahvemi içtim kan sonucum geldi 50 🥹 keyif yapmışım bilmeden bugün tekrar kan verdim 158 şuan adım adım ilerliyoruz gibi ama kaygılar yeni başlıyormuş onu anladım vekilim sensin dedim dua ettim normale göre ne yaptın derseniz uyanır uyanmaz avakado yedim kabak çekirdeği ile çiğ fıstık yedim kabız da oldum ıkındım da dualar ettim vekilim sensin dedim şimdide diyorum ki burada bulunan çaresizliğine çare arayan annelere Rabbim çare olsun güzel haberler alsın 🙏🙏🙏 beklentiye girmeyin ağrı sancı aramayın kendinizi dinlemeyin form güzel ama burada çok dolanıp kafanızı bulandırmayın kitap okuyun dizi izleyin film izleyin boyama yapın ama inanın olması gerekiyorsa inşallah olacak dualarım sizinle sizinde benimle olsun 🥹🥹
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ben de yarın böyle güzel sonucu paylaşabilirim Rabbim büyük 🙏🏻🫠

Kızlar şimdi ben
Ben de surekli bilincisce yuruyorum. Aslinda islerimin arkasiyca kosturuyorum ama bakiyorum gun sonu telefona 13.000, 12.000 adim yuruyorum her gun. O kadar uzuldumki bugun. Artik dusunuyorum kesin tutmadi…
Ama mesajiniz umut oldu🙏
Hayirli olsun oncelikle✨Allah saglikli sekilde kucaginiza almayi size nasip etsin.
Bir de 50 sonucunu hangi gun aldiniz?

Hepinize teşekkür ederim transfer dahil 9. Gün kan verdim 50 gördüm ama benden üç gün önce bi transfer olmuş oda kana gelmiş ve onun kanı da 40 çıktı daha yüksek çıkması gerekirdi benimle kıyaslarsak ama hata kıyaslamak hepimizin vücudu ayrı tutunma süresi ayrı ve benim 3. Gün 3 embriyom kalmıştı hiç 5. Gün olmadı onun 2 si orta 1 i az kalite dediler kod bile vermediler vıttırızıttık bebemi de koyun demiştim ben 😀 yani inanın inşallah sağlıkla ilerler ama hep bi umut var sakın umutsuz olmayın burda da kimsenin değeri ilesonucu ile kendinizi buhrana sokmayın inşallah hepiniz anne olucaz derdimiz güzel dermanı var dermanı olmayan anne olamayacak birsürü insan bar o yüzden beklemek bile öyle güzelki

Back