Umarım inşallahBen gördüm çizgiyi tebrik ederiminşallah git gide koyulaşır çizgiler sonra beta verirsin zaten .
Aslında erken test yapıp kendimizi strese sokuyoruz ben zorla çizgi aradığımı bilirimUmarım inşallahYarin sabah tekrar test yapacağım
Evet ilk transferimde 6.güne kadar dayanmıştım ama gerçekten 6.günden başlayip günlük takip etmek rahatlatiyor beni daha az stress oluyorum. Diğer türlü büyük stress büyük sıkıntıAslında erken test yapıp kendimizi strese sokuyoruz ben zorla çizgi aradığımı bilirimama bazen yap diyen tarafımız ağır basıyor. Dilerim güzel haberler alır bizede müjdeyi verirsin
Canım bndede böyle silik çıkmıştı gittikçe koyilastu. İkizlerim olcak. Seninde pozitif Maslalah. İnsalalh 2 günde bir ikiye katlanır tebrik ederimKızlar emin olmak için İdrar testi yapmak yerine kan verdim bugün 6.gün biliyosunuz 31 cikti hcg ne diyosunuz
Canım çok teşekkür ederim, bugün kan verdim 6.gün 31.30 cikti beta.Canım bndede böyle silik çıkmıştı gittikçe koyilastu. İkizlerim olcak. Seninde pozitif Maslalah. İnsalalh 2 günde bir ikiye katlanır tebrik ederim
6. Gün için bildiğim kadarıyla iyi bir rakam 31 . Bundan sonra önemli olan il günde bir katlanarak ilerlemesi sağlıklı gebelik olduğunu gösterir . Tek bir değerle bişey söylenemez tekrarla öyle konuşuruz yineKızlar emin olmak için İdrar testi yapmak yerine kan verdim bugün 6.gün biliyosunuz 31 cikti hcg ne diyosunuz
Canım düşük değil yüksek. Benim arkdasim 10. Gün 50 çıktı. Bebeği doğdu bile.Canım çok teşekkür ederim, bugün kan verdim 6.gün 31.30 cikti beta.
Doktorum düşük bi değer dedi ama yükselmesine bakıcaz dedi. Biraz moralimi bozdu
Umutlandirdın beni cok teşekkür ederimCanım düşük değil yüksek. Benim arkdasim 10. Gün 50 çıktı. Bebeği doğdu bile.
Rica ederim canım inşallah güzel ilerler ve güzel haber verirsin bizeUmutlandirdın beni cok teşekkür ederim
Evet çıkarKızlar 7. Gündeyim idrar testi yapsam çıkar mı
Çok korkuyorum, arkadaşım 4. Günde yapmış silik çıkmış , hem erken gebelik testinde çıkar mı hemde kasette çıkar mıEvet çıkar
Benim daha öncekinde 5.günde çıkardı, ben olsam şimdiye kadar çoktan yapardımÇok korkuyorum, arkadaşım 4. Günde yapmış silik çıkmış , hem erken gebelik testinde çıkar mı hemde kasette çıkar mı
Şimdi yapacammmmcanım, sabah idrar olmazsada çıkar mıııBenim daha öncekinde 5.günde çıkardı, ben olsam şimdiye kadar çoktan yapardım
Çıkar inşallah artık 7.gün çok farketmez sabah veya öğlen.Hadi inşallah pozitif göreceksinŞimdi yapacammmmcanım, sabah idrar olmazsada çıkar mııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?