tüp bebek 6+2 de önce kahverengi sonra açık pembe kanama

doga_derin

Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2023
222
96
18
29
merhaba kızlar daha önce 3 tane düşüğüm var 17 nisanda pgt li 6aa embriyo transferi oldum, dün kahverengi lekelenme ve karın bel ağrısı yaşadım bu sabah uyandım hiç bişey yoktu biraz yine ağrılar başladı ve kanama fazlalaştı regli gibi değil kırmızı ama kahverengi de değil ve fazlalaştı korkuyorum çok tüp bebek olduğu için kullanmam gereken bütün ilaçları kullanıyorum geçen hafta kese gördük bu hafta ctesi günü kalp atışı randevum vardı ama şimdi aklımda yine binbir türlü şey boş gebelik mi gelişmedi mi
doktorum bugün bi ultrason yaptır ve göbekten vurduğun iğneyi kalçadan yaptır dedi ama yüreğim ağzımda eşimi bekliyorum gelsin gidicem ama çok korkuyorum var mı böyle bi süreç yaşayan?

merhaba kızlar daha önce 3 tane düşüğüm var 17 nisanda pgt li 6aa embriyo transferi oldum, dün kahverengi lekelenme ve karın bel ağrısı yaşadım bu sabah uyandım hiç bişey yoktu biraz yine ağrılar başladı ve kanama fazlalaştı regli gibi değil kırmızı ama kahverengi de değil ve fazlalaştı korkuyorum çok tüp bebek olduğu için kullanmam gereken bütün ilaçları kullanıyorum geçen hafta kese gördük bu hafta ctesi günü kalp atışı randevum vardı ama şimdi aklımda yine binbir türlü şey boş gebelik mi gelişmedi mi
doktorum bugün bi ultrason yaptır ve göbekten vurduğun iğneyi kalçadan yaptır dedi ama yüreğim ağzımda eşimi bekliyorum gelsin gidicem ama çok korkuyorum var mı böyle bi süreç yaşayan?
Doktorunuza soyleyın öğle oldukda progestrın artıb bazen corasprın kesıyolat

Okurken kendi yaşadıklarım geldi gözümün önüne hatta o zaman burada da böyle konu açmıştım ama kaybettim ikizlerimi :( benimde 31 martta bayramın 2. Günü geldi başıma 6+1 günlükken birden kanamam oldu ama baya yani gece petlik değil parça atıyordum evde doktorumda bana dedi o zaman progestan kalçadan iğne yap diye aldık vurduk ilaçlarımdan bir tek coraspirini bıraktım o süreçte doktorum bırak dedi ama olmadı başaramadık 6 gün hastanede yattım ilk gün akşamı çok ağrım oldu ağlıyordum artık ağrımdan benimde öyle oldu ağrım vardı oda kanama yaşadığım ilk günün gecesi başıma geldi diğer günler kasık ağrısıydı başka bir acı çekmedim ama ben tekini o ağrıyla düşürdüm çünkü daha sonra ultrasyonda teki görünmedi 😣ama betam düştü kürtaja aldılar korkmayın ama acık kırmızı kansa önemli bu çünkü benimki açık kırmızıydı doktorlar o zaman da sormuştu takibe aldılar pet takibi yaptılar açık kırmızı olması kötüydü :( şimdi olsaydı evlatlarım 12. Haftada olacaktı hâlâ kalbimdeler ben ilk gittiğim gün kalbi silik duyuluyordu 3. Gün yoktu sesleri artık inşallah bişey olmaz sizinkine ama kesinlikle hastaneye gidin

Son düzenleme:
Okurken kendi yaşadıklarım geldi gözümün önüne hatta o zaman burada da böyle konu açmıştım ama kaybettim ikizlerimi :( benimde 31 martta bayramın 2. Günü geldi başıma 6+1 günlükken birden kanamam oldu ama baya yani gece petlik değil parça atıyordum evde doktorumda bana dedi o zaman progestan kalçadan iğne yap diye aldık vurduk ilaçlarımdan bir tek coraspirini bıraktım o süreçte doktorum bırak dedi ama olmadı başaramadık 6 gün hastanede yattım ilk gün akşamı çok ağrım oldu ağlıyordum artık ağrımdan benimde öyle oldu ağrım vardı oda kanama yaşadığım ilk günün gecesi başıma geldi diğer günler kaşık ağrısı bir acı çekmedim ama ben tekini o ağrıyla düşürdüm çünkü daha sonra ultrasyonda teki görünmedi 😣ama betam düştü kürtaja aldılar korkmayın ama acık kırmızı kansa önemli bu çünkü benimki açık kırmızıydı doktorlar o zaman da sormuştu takibe aldılar pet takibi yaptılar açık kırmızı olması kötüydü :( şimdi olsaydı evlatlarım 12. Haftada olacaktı hâlâ kalbimdeler ben ilk gittiğim gün kalbi silik duyuluyordu 3. Gün yoktu sesleri artık inşallah bişey olmaz sizinkine ama kesinlikle hastaneye gidin
gidicem kanamam şuan yok kırmızı değildi kahverengi ve açık pembeydi ama açık pembe olan baya yoğun geldi ağrılarımın olması beni korkutuyor inşallah benimledir onu kaybetmek istemiyorum :(
geçmiş mi olsun diyeyim başınız sağolsun mu diyeyim bilemedim ama yüreğimde hissettim acını. bende daha önce 3 gebelik kaybı yaşadım neden böyle oluyor bilmiyorum ama rabbim isteyen herkesi kucağını sağlıkla doldursun benimde inşallah. çok zor durumlar çok zor süreçler stres hat safhada bunu nasıl yöneteceğiz bilemiyorum inanın. hep kalbimiz ağzımızda çift çizgi görürsün beta ne olacak beta verirsin artacak mı
dış gebelik mi daha sonra boş gebelik mi, daha sonra kalp atışı var mı daha sonra kalp atışı durdu mu. sevinemiyoruz bile.. çevremde hamileyim diyolar ve bunların hiçbirinden haberleri yok rutin kontrollerine gidiyolar sadece. biz malesef kayıplardan sonra herşeyin bilincinde olduğumuz için çok zor geçiyor. ne diyeyim rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur.
bugün ultrasona gidicem ne olur bana dua edin :(

gidicem kanamam şuan yok kırmızı değildi kahverengi ve açık pembeydi ama açık pembe olan baya yoğun geldi ağrılarımın olması beni korkutuyor inşallah benimledir onu kaybetmek istemiyorum :(
geçmiş mi olsun diyeyim başınız sağolsun mu diyeyim bilemedim ama yüreğimde hissettim acını. bende daha önce 3 gebelik kaybı yaşadım neden böyle oluyor bilmiyorum ama rabbim isteyen herkesi kucağını sağlıkla doldursun benimde inşallah. çok zor durumlar çok zor süreçler stres hat safhada bunu nasıl yöneteceğiz bilemiyorum inanın. hep kalbimiz ağzımızda çift çizgi görürsün beta ne olacak beta verirsin artacak mı
dış gebelik mi daha sonra boş gebelik mi, daha sonra kalp atışı var mı daha sonra kalp atışı durdu mu. sevinemiyoruz bile.. çevremde hamileyim diyolar ve bunların hiçbirinden haberleri yok rutin kontrollerine gidiyolar sadece. biz malesef kayıplardan sonra herşeyin bilincinde olduğumuz için çok zor geçiyor. ne diyeyim rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur.
bugün ultrasona gidicem ne olur bana dua edin :(
Edecem tabi o acıyı yaşamayın 1,5 ay geçti üzerinden ama ilk günkü gbi aklımdalar acıları kalbimde İnşallah bişey olmayacaktır dualarım sizinle ama bol bol uzanın ayağınızı hafif yukarı dikin lütfen yürümeyin Kıbrıs’taki doktorum o zaman özellikle onu bana söyledi hemen uzan demişti tabi ben koşarak hastaneye gitmiştim

Edecem tabi o acıyı yaşamayın 1,5 ay geçti üzerinden ama ilk günkü gbi aklımdalar acıları kalbimde İnşallah bişey olmayacaktır dualarım sizinle ama bol bol uzanın ayağınızı hafif yukarı dikin lütfen yürümeyin Kıbrıs’taki doktorum o zaman özellikle onu bana söyledi hemen uzan demişti tabi ben koşarak hastaneye gitmiştim
ben bide çalışıyorum masa başı ama izin alacağım mecburen buradakilerle paylaşmak istemiyorum iş yerim küçük çünkü. ama şimdi umrumda değil bugün güzel bi haber alırsam inşallah izin alacağım

ben bide çalışıyorum masa başı ama izin alacağım mecburen buradakilerle paylaşmak istemiyorum iş yerim küçük çünkü. ama şimdi umrumda değil bugün güzel bi haber alırsam inşallah izin alacağım
Şimdi evdeyseniz uzanın evet çalışırken daha zor ben ev hanımıydım kolaydı bana göre bu süreç saygı duyuyorum izin almamışsınız bile ama inşallah güzel sonuçlar alırsınız kimseyi önemsemeyin herkesin başına gelebiliyor bu durum benim başıma geldiğinde sanki bir tek benim başıma geldi hissediyordum ama değilmiş sonradan fark ettim tevekkül edip alıştım ama inşallah sizinkine bişey olmayacaktğr dikkatli olun fazla ayakta olmayın şu an riskiniz var ama

Progesteron hangi formda ve ne kadar kullaniyorsunuz?
Korkmayin hemen doktorunuza danisip kan sulandiriciyi belki bir sure kesersiniz, kalcadan progesteron takviyesi alirsiniz
Bol bol yatin
Insallah guzel haberler alacaksiniz ❤️

doktorum istanbulda ben bursada konuştum kalçadan iğne verdi,
ultrason istedi bugün yaptıracağım ama çok korkuyorum kanamadan fazla ağrılar korkutuyor beni
böyle kötü deneyim yaşayıp sağlıklı doum yapan?
Bilmiyorumkı canım ama oluyor okudum progestronu kalçaya geçirdi buyuk ıhtımal o durudru corasprın falan kualnıyrudunuza genelde durduru

Progesteron hangi formda ve ne kadar kullaniyorsunuz?
Korkmayin hemen doktorunuza danisip kan sulandiriciyi belki bir sure kesersiniz, kalcadan progesteron takviyesi alirsiniz
Bol bol yatin
Insallah guzel haberler alacaksiniz ❤️
Merhaba canım diğer formlardan hatırladım seni. Progesteron göbekten yapıyordum ve günde iki kez iki tane fitil koyuyordum
Kalçadan yapacağım
Fitillere devam çok şükür bugün ki ultrasonda herşey yolundaydı. Minicik kalp atışı vardı sanki ama dinletmedi olsun. Sağlıklı olsunda yatacağım şimdi işe gitmeyeceğim rabbim sevinçlerimizi kursağımızda bırakmasın 🙏🏻😢♥️

Merhaba canım diğer formlardan hatırladım seni. Progesteron göbekten yapıyordum ve günde iki kez iki tane fitil koyuyordum
Kalçadan yapacağım
Fitillere devam çok şükür bugün ki ultrasonda herşey yolundaydı. Minicik kalp atışı vardı sanki ama dinletmedi olsun. Sağlıklı olsunda yatacağım şimdi işe gitmeyeceğim rabbim sevinçlerimizi kursağımızda bırakmasın 🙏🏻😢♥️
Cok sevindim canimm progesterona devam et kalcadan olan cok etkili bir de dinlendin mi Allah in izniyle birsey olmaz, saglikla buyusun bebegin 😍

Merhaba canım nasılsın nasıl geçti ilk muayenen?
Merhaba canim cok sukur keseyi ve yolk sac gorduk.
Ama muayeneden sonra kanamam oldu. Progesteran vurdurdum hemen ve doktora gittim. Bakti kese duzgun kanama alani yok olabilir normal dedi. Geldim yattim eve. Sonra kesildi cok sukur 2-3 saat icinde. Kahve akintiya dondu ve o da yok oldu. Ayni aksam icim rahat etmedi beta verdim ama iki gunde %43 artmis ona biraz uzuldum ama kese ve yolk goruldukten sonra betanin onemi yok ve 2000 uzerinde artis yavaslar diye ogrendim bakalim insallah hersey yolundadir cumartesi gunu kalp atisina gidecegiz. Sen ne durumdasin

Back
X