- 17 Kasım 2020
- 41
- 31
- 38
- 26
- Konu Sahibi Sevda adem kaya
-
Beslenmenize çok dikkat etmeniz lazım yumurta kaliteniz ancak beslenme ve egzersiz de arttırılabilir siz beslenmenize dikkat etmeden nasıl direk tüp bby başladınız onu anlamadım çok büyük cesaretMerhaba arkadaşlar üzücü bir durumdan bahsedicem yıllık evliyim hep çocuk istedik eşimle sürekli hastanelere gittik hiç bir sorun olmadığını söylediler bekledik sonra aşılama oldum eve geldum kovid olduğmu öğrendim bir basarız asilamam oldu sonra yine aşılama yapmak istedik 3 defa deneyeme kalktık 1. Den kovid 2. Fazla yumurta 3. Hakkımızı bitti sonra bıraktık tüp bebeğe başladım herşey yolunda gidiyordu yumurtalıklarim alındi 14 taneydi ve sonra embriyo oluşumu sırasında ogrendikki yumurta kalitesizliğim varmış embriyolarum geriden geliyormus üzüldük baya doktor dedi şansınız % 1 dedi yine yaptrdik deneyelim dedim bütün belirtiler çıktı heyecanlandım idrar testi pozitif lekenmeler oldu kaşık ağrıları sonrada öğrendik beta 1.20 çıktı düşük çıktı hayalerim suya düştü psikolojik olarak çok kötü oldum yinede Rabbime şükürler olsun bizimde sınavımiz buydu ne yapalımsiz üzmek istemezdim teşekkürler
Beslenme de nelere dikkat etmemiz gerekirBeslenmenize çok dikkat etmeniz lazım yumurta kaliteniz ancak beslenme ve egzersiz de arttırılabilir siz beslenmenize dikkat etmeden nasıl direk tüp bby başladınız onu anlamadım çok büyük cesaret
Beslenme de nelere dikkat etmemiz gerekir
Yardımcı olursanız sevinirim
Yumurta kalitesi artabiliyor. Can sıkmayınMerhaba arkadaşlar üzücü bir durumdan bahsedicem yıllık evliyim hep çocuk istedik eşimle sürekli hastanelere gittik hiç bir sorun olmadığını söylediler bekledik sonra aşılama oldum eve geldum kovid olduğmu öğrendim bir basarız asilamam oldu sonra yine aşılama yapmak istedik 3 defa deneyeme kalktık 1. Den kovid 2. Fazla yumurta 3. Hakkımızı bitti sonra bıraktık tüp bebeğe başladım herşey yolunda gidiyordu yumurtalıklarim alındi 14 taneydi ve sonra embriyo oluşumu sırasında ogrendikki yumurta kalitesizliğim varmış embriyolarum geriden geliyormus üzüldük baya doktor dedi şansınız % 1 dedi yine yaptrdik deneyelim dedim bütün belirtiler çıktı heyecanlandım idrar testi pozitif lekenmeler oldu kaşık ağrıları sonrada öğrendik beta 1.20 çıktı düşük çıktı hayalerim suya düştü psikolojik olarak çok kötü oldum yinede Rabbime şükürler olsun bizimde sınavımiz buydu ne yapalımsiz üzmek istemezdim teşekkürler
Gluten içeren gıdalardan uzak durmak , d vitamini, quenzim q10, omega 3 , avokado, tatlı patates,incir, yaban mersini arı sütü buğday çimi suyu. Buğday çimini 45 yaşında bebeği olan bir ünlüden duymuştum.Beslenme de nelere dikkat etmemiz gerekir
Yardımcı olursanız sevinirim
Peki bunları tükettiniz mi ve size iyi geldi mi. Umut olursunuz anlatirsanizGluten içeren gıdalardan uzak durmak , d vitamini, quenzim q10, omega 3 , avokado, tatlı patates,incir, yaban mersini arı sütü buğday çimi suyu. Buğday çimini 45 yaşında bebeği olan bir ünlüden duymuştum.
Ben yeni başladım 1 ay oldu. Ama uzun zaman uygulayan iki kişi biliyorum iyi sonuç alan. iki kuzenim biri 39 diğeri 42 yaşında anne oldu .birinin 10 diğerinin 4 yıldır çocuğu olmuyordu. Ben de onlara sordum nasıl beslendiniz diye. Ben yeni opu oldum.ise yaradimi 5 güne görürüm kismetse.Peki bunları tükettiniz mi ve size iyi geldi mi. Umut olursunuz anlatirsaniz
Yani azarlar gibi yazmışsınız da siz doktor musunuz anlamadım? Beslenmeyle bilmemneyle alakası yok tamamen genetik ya da vücudun sonradan yaptığı bişey ben düzenli beslenirim egzersiz de yaparım yıllardır kilom da yok ben de aynı dertten muzdaribim yumurta kalitesine yardımcı olabilir belki o da… onun dışındaki sadece iyi beslenme ve egzersiz çözüm değilEn kolay şekilde internette yazıyor zaten aslında en ufak bir araştırmaya girmiş olsaydınız bu konuyla ilgili beslenmenin tüp bebek sürecinde ne kadar fazla önemli olduğunu anlardınız. Ümidinizi kaybetmeyin Düzenli egzersiz düzenli glütensiz şekersiz beslenme ve muhteşem sonuç Allah’ın İzniyle
Doktor olmayabilirim ama yılların verdiği tecrübe ile doktorlardan bu konuda daha bilgili miyim hiç mütevazi olamayacağım. Beslenme ile bilmem neyle alakası yok derken siz bunu neye göre söylüyorsunuz bütün doktorlar her şeyi beslenmeye bağlı diyorken? Ayrıca yıllardır kilonuzun Aynı olması düzenli beslendiğiniz anlamına gelmiyor maalesef eğer DOĞRU şekilde düzenli besleniyor Olsaydınız yumurtanızdaki kalitenin farkına varırdınız. Ben de 44 kiloyum ama bu maalesef benim Yumurtalarımı kaliteli hale getirmiyorduYani azarlar gibi yazmışsınız da siz doktor musunuz anlamadım? Beslenmeyle bilmemneyle alakası yok tamamen genetik ya da vücudun sonradan yaptığı bişey ben düzenli beslenirim egzersiz de yaparım yıllardır kilom da yok ben de aynı dertten muzdaribim yumurta kalitesine yardımcı olabilir belki o da… onun dışındaki sadece iyi beslenme ve egzersiz çözüm değil
İşte doğru beslenmeGluten içeren gıdalardan uzak durmak , d vitamini, quenzim q10, omega 3 , avokado, tatlı patates,incir, yaban mersini arı sütü buğday çimi suyu. Buğday çimini 45 yaşında bebeği olan bir ünlüden duymuştum.
Ben bunların hepsini fazlasıyla yaptım yalnız arkadaşımız bir noktaya değinmeyi unutmuş düzenli egzersiz. Ve faydasını çok güzel gördüm elhamdulillah. Sizde bu şekilde beslendiğiniz zamanda çıkan kaliteli yumurtalarımıza inanamayacaksınız inşallah ama en az dört ay bu şekilde beslenmeniz lazımPeki bunları tükettiniz mi ve size iyi geldi mi. Umut olursunuz anlatirsaniz
Canım benim kromozom translokasyonum var bana dr bi tedavi için değil hayatta çocuk sahibi olmabilmem için söylediği oran %10 bile değil idi. 3 kere denedim hiç sağlıklı yumurtam çıkmadı. Şu an doğal yolla hamileyim sağlıkla kavuşur muyuz allah bilir ama demek ki istatisiğe bakmıyormuş bu işler 5 yıl bekledim sabretmek zor ağır imtihan bilirim. Ama bunu bi son olarak düşünme bu bi süreç isyan etmeden dua etmek çok zor çabalamaya devam etmek gerek yumurta kalitesizliği için omega, koenzim q10, ubiquinol gibi takviyeleri araştırmanı ve kullanmanı öneririm. Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın tez zamanda kavuşursunuz inşallahMerhaba arkadaşlar üzücü bir durumdan bahsedicem yıllık evliyim hep çocuk istedik eşimle sürekli hastanelere gittik hiç bir sorun olmadığını söylediler bekledik sonra aşılama oldum eve geldum kovid olduğmu öğrendim bir basarız asilamam oldu sonra yine aşılama yapmak istedik 3 defa deneyeme kalktık 1. Den kovid 2. Fazla yumurta 3. Hakkımızı bitti sonra bıraktık tüp bebeğe başladım herşey yolunda gidiyordu yumurtalıklarim alındi 14 taneydi ve sonra embriyo oluşumu sırasında ogrendikki yumurta kalitesizliğim varmış embriyolarum geriden geliyormus üzüldük baya doktor dedi şansınız % 1 dedi yine yaptrdik deneyelim dedim bütün belirtiler çıktı heyecanlandım idrar testi pozitif lekenmeler oldu kaşık ağrıları sonrada öğrendik beta 1.20 çıktı düşük çıktı hayalerim suya düştü psikolojik olarak çok kötü oldum yinede Rabbime şükürler olsun bizimde sınavımiz buydu ne yapalımsiz üzmek istemezdim teşekkürler
Ve siz gününüzü geçmemesi kuruyemiş yemeniz beslenmenize düzenli olduğu anlamına gelmiyor maalesef. Hayatınızda un şeker gluten ve paketli her gıda olduğu müddetce o düzenli beslenme değildir maalesefArkadaşlar beslenmem çok düzenli meyvesiz günüm geçmiyor gergin badem ceviz fıstık tüketiyorum bir Antepli olarak et deseniz hat safada
Şimdiye kadar gittiğim doktorlardan dolayı biliyorum ben sizin gibi çok iyi bildiğimi iddia etmiyorum beslenme tabi ki çok önemli yumurta kalitesine destek olabilir ama tamamen yapısal ya da genetik kaynaklı yumurta kalitesi…Limin nasıl beslendiğini nerden biliyorsunuz ancak kendinizle alakalı konuşabilirsiniz kötü beslendiğin için egzersiz yapmadığın için yumurta kaliten kötü diye bişey diyemezsiniz öyle bişey yok çnküDoktor olmayabilirim ama yılların verdiği tecrübe ile doktorlardan bu konuda daha bilgili miyim hiç mütevazi olamayacağım. Beslenme ile bilmem neyle alakası yok derken siz bunu neye göre söylüyorsunuz bütün doktorlar her şeyi beslenmeye bağlı diyorken? Ayrıca yıllardır kilonuzun Aynı olması düzenli beslendiğiniz anlamına gelmiyor maalesef eğer DOĞRU şekilde düzenli besleniyor Olsaydınız yumurtanızdaki kalitenin farkına varırdınız. Ben de 44 kiloyum ama bu maalesef benim Yumurtalarımı kaliteli hale getirmiyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?