Tüp bebek Afyon mu eskisehir mi

Mucize02

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2020
695
845
33
31
Merhaba hanımlar. Deneyimli arkadaşların fikirlerine ihtiyacım var. Tup bebek konusunda eskisehir acıbadem mi yoksa afyon fertillife mi kararsız kaldım. Buralara giden var mı acaba içinizde

Afyon konusunda pek bilgim yok fakat Eskişehir Acıbadem den memnun kalan çok kişi var
Afyon da ki doktor yeni sanirim henüz 8-9 aydır o hastanede. Ne iyidir diyeni duydum ne kötüdür diyeni. O yüzden çok kararsizim. Acıbadem de de nicel bey varmış. Onunla ilgili güncel tecrübe duymak belki de içimi rahatlatır

Afyon da ki doktor yeni sanirim henüz 8-9 aydır o hastanede. Ne iyidir diyeni duydum ne kötüdür diyeni. O yüzden çok kararsizim. Acıbadem de de nicel bey varmış. Onunla ilgili güncel tecrübe duymak belki de içimi rahatlatır
Nicel Bey zaten çok tutulan ve başarı oranı yüksek bir doktor

Afyondaki fatih ögüc önceden nicel beyin su anki konumunda acibademde çalışıyordu. Acibademden ayrılıp kendisi açtı fertilifeyi. Ben muayene oldum tüp bebek yapalım dedi fakat yaptırmadım. İlaçlarla 11000 civarı tutar herhangi artı bir işlem gerekmezse dedi. Gelgelelim o hastaneye afyon üni hastanesinden doktorlar transfer etti fatih ögüc. Ben zamanında o doktorların hepsine muayene oldum aşılama oldum felan. Fakat hiç memnun değildim. Şimdi sosyal medyadan baktığımda takir takir gebelik haberleri paylaşılıyor bu doktorlar adına. Ben buraya gitmeyi tercih etmeyip yunus emre devlet Hastanesi'nde ikinci bir aşılama yaptırdım. Tutmadi fakat ordaki Teoman hoca kimsenin farketmedigi fatih ögüc te dahil bir rahatsızlığı farketti şimdi onun tedavisini oluyorum. Herkesin görüşü farklıdır fakat fertilife ben de olumlu izlenim bırakmamıştı. Şimdi sıra tüp bebekte ve ben Afyon'da ikamet etmeme rağmen ya Eskişehire gidip gelicem ya da İstanbul

Afyondaki fatih ögüc önceden nicel beyin su anki konumunda acibademde çalışıyordu. Acibademden ayrılıp kendisi açtı fertilifeyi. Ben muayene oldum tüp bebek yapalım dedi fakat yaptırmadım. İlaçlarla 11000 civarı tutar herhangi artı bir işlem gerekmezse dedi. Gelgelelim o hastaneye afyon üni hastanesinden doktorlar transfer etti fatih ögüc. Ben zamanında o doktorların hepsine muayene oldum aşılama oldum felan. Fakat hiç memnun değildim. Şimdi sosyal medyadan baktığımda takir takir gebelik haberleri paylaşılıyor bu doktorlar adına. Ben buraya gitmeyi tercih etmeyip yunus emre devlet Hastanesi'nde ikinci bir aşılama yaptırdım. Tutmadi fakat ordaki Teoman hoca kimsenin farketmedigi fatih ögüc te dahil bir rahatsızlığı farketti şimdi onun tedavisini oluyorum. Herkesin görüşü farklıdır fakat fertilife ben de olumlu izlenim bırakmamıştı. Şimdi sıra tüp bebekte ve ben Afyon'da ikamet etmeme rağmen ya Eskişehire gidip gelicem ya da İstanbul
Yaa ben çok üzüldüm sizin adınıza. Talihsizlikler yaşıyoruz malesef. Mesut köşe var şimdi de fertillife ta. Onu da tanıyor musunuz. Ben hala çok kararsizim. Eskisehir ile de görüştüm fertillife ile de. Mesut bey çok açıklama yapmadi açıkçası. Yanı olumlu motive edici konuşmadı. Nicel bey de tam tersi her şekilde sizinle bir gebelik elde ederiz ben çok iyiyim embriyologlarim çok iyi falan diye baya övdü ikna edici oldu yani. Ama bende maddi acıdan afyon daha iyi diye orayı gitmeyi düşünüyordum. Bunları düşünmekten sanirim adetim gecikti tedaviye başlamam gerekiyordu şimdiye

Fatih bey ve eşi merve hanım artık istanbul da bi hastanedeler. Sanirim orası da onların tam emin değilim , belko biliyorsunuzdur sizde bu durumu

Merhaba bizde fatih öğünç ve merve hanımla ilerleme kararı aldık Sadece takip afyon fetilifeta yapılacak fakat ben laboratuvar anlamında afyona gğvenmediğim için toplama ve transfer kısmını İstanbul da yapTırcam fatih bey ve merve hanım İstanbul otajinemeddeler haftatada bi kaç gün afyona geliyorlarmış

Fatih bey ve eşi merve hanım artık istanbul da bi hastanedeler. Sanirim orası da onların tam emin değilim , belko biliyorsunuzdur sizde bu durumu
Afyonda onların haftada 1ya da 2 gün burdalar. Dediğim gibi oraya geçen Mesut bey beni afsude iken tedavi etti aylarca artı Mine hanım Mehmet Yılmazer vs. Şimdi fatih ögüc ve mesut bey yüzde 85 oran veriyor hemen bu ay başlayalım diye. Bana çok mantıklı gelmedi. Instagrama bakınca da herkesin pozitif sonucu var gibi cok manasiz.

Merhaba bizde fatih öğünç ve merve hanımla ilerleme kararı aldık Sadece takip afyon fetilifeta yapılacak fakat ben laboratuvar anlamında afyona gğvenmediğim için toplama ve transfer kısmını İstanbul da yapTırcam fatih bey ve merve hanım İstanbul otajinemeddeler haftatada bi kaç gün afyona geliyorlarmış
Afyondaki devraldiklari hastane telek tüp bebek merkezi idi ve çok basarisizdi zamanında. Bilmiyorum düzenek vs her şey tamamen değişti mi devralinca. Bana güven vermedi acikcasi afyon şubesi ve tavırları. Bı kere sende yüzden 85 tutar dedi. Dünyada nerde var bu oran

Zaten benim izmirde başarız bir tüp bebek geçmişim var normalde ben brüksele gitmek şstiyodum ama dr tavsiyesi üzerine hakan öğünçle devam edicez sorun malesef eşimde o yüzden eşimin dr tavsiyesine uymak istedik afyon banada güven vermediği için zaten istanbulda olacak işlemler laboratuvar önemli çünkü

Söyle de bir durum var merkeze ne kadar yakinsan o kadar iyi. Çünkü bazen hergun gitmek gerekiyor ve il dışı çok zorluyor. Ben afyondan Eskişehir'e gittim çok zorlandım

Zaten benim izmirde başarız bir tüp bebek geçmişim var normalde ben brüksele gitmek şstiyodum ama dr tavsiyesi üzerine hakan öğünçle devam edicez sorun malesef eşimde o yüzden eşimin dr tavsiyesine uymak istedik afyon banada güven vermediği için zaten istanbulda olacak işlemler laboratuvar önemli çünkü
Hayırlısı olsun İnşallah

Söyle de bir durum var merkeze ne kadar yakinsan o kadar iyi. Çünkü bazen gergin gitmek gerekiyor ve il dışı çok zorluyor. Ben afyondan Eskişehir'e gittim çok zorlandım
Evet gerçekten zor şehir dışı ama biz uşağa yakın bi ilçedeyiz afyon da sadece iğneleri alıp yumurta takibi yapılacak yumurta toplama ve transfer istanbulda olcağı ve fatih bey yapacağı için içim rahat

Eskişehir de tip fakültesi, üreme sağlığı bölümünü de deneyebilirsiniz, 39 yaşına kadar ücretsiz yapılıyor tedaviler . Ve başarılı bir bölüm. Çoğu özelden gelen kişiler var. Şimdi ağustos ayına kadar kapalı , ağustosta açılabilir dediler. Adetinizin 2.ya da 3. Günü direk gidin. Hemen muayene, kan tahlili yapılıp, işlemlere başlanır.

Afyondaki devraldiklari hastane telek tüp bebek merkezi idi ve çok basarisizdi zamanında. Bilmiyorum düzenek vs her şey tamamen değişti mi devralinca. Bana güven vermedi acikcasi afyon şubesi ve tavırları. Bı kere sende yüzden 85 tutar dedi. Dünyada nerde var bu oran
Böyle oranlar veriyorlar ama genel tüp bebek başarı oranı yüzde 55 falan. 🤦

Böyle oranlar veriyorlar ama genel tüp bebek başarı oranı yüzde 55 falan. 🤦
Neden böyle yapılıyor anlamıyorum. Tutmadiginda da gayet relaxlar. Hemen bidaha yaparız bu sefer kesin tutar modunda. Yıprandığın süreç harcadigin para umurlarinda değil. Vicdanli doktorlara denk düşelim inşallah

Back
X