- 17 Temmuz 2021
- 8.940
- 27.588
- 498
Tek sorun benim amh dusuktuAdınıza çok sevindim darısı hepimize tüm isteyenlere sizin şikayetiniz neydi acaba ? Ben de çok uğraşıyorum artık çok yoruldum hem Amh hem eşimin sperm sayısı dna hasarı tüp bebek olumsuz oldu bırakmak istiyorum artık hiç uğraşmak istemiyorum her o regl kanını gördüğümde psikolojim alt üst oluyor .Ben de şimdi mfk takviyeleri almayı düşünüyorum ne yapmalıyım bir fikir verirseniz ballarını alayım diyorum diğer ürünlere cesaret edemedim
Mfkyi kullandik biz 3 ay es paketi 2 ayda ballarini ama sonuc alamadik
Amh reserve diye birsey cikarmis denenebilir
Esiniz icin de keciboynuzunu kaynatin suyunu icebilir

0.48 amh 34 yaşımda tedaviye başladım. 3 yumurta vardı biri gelişmedi küçük kaldı 2 si döllendi. Ancak kaliteleri orta ve gelişimleri yavaştı 6. güne kadar beklediler ve öyle dondurdular. Benim pek umudum kalmamıştı. Ama bebeğim tutundu ve kucağımda şu an. Transferden sonra çok düşünmemek için 3 günlük mini bir tatile çıktık havuza bile girdim
 0.48 amh 34 yaşımda tedaviye başladım. 3 yumurta vardı biri gelişmedi küçük kaldı 2 si döllendi. Ancak kaliteleri orta ve gelişimleri yavaştı 6. güne kadar beklediler ve öyle dondurdular. Benim pek umudum kalmamıştı. Ama bebeğim tutundu ve kucağımda şu an. Transferden sonra çok düşünmemek için 3 günlük mini bir tatile çıktık havuza bile girdim  Size tavsiyem ilaçlarınız dışında kür gibi şeyler yapmayın bunlar hormon dengesini düzeltilmesi zor şekilde bozuyor ve ilaçların etkilerini değiştiriyor. Umudunuzu hep taze tutun onlar gelecekleri zamanı biliyorlar. Her gece tüm anne adayları dualarımda sizi çok iyi anlıyorum. Çok sevgiler
 Size tavsiyem ilaçlarınız dışında kür gibi şeyler yapmayın bunlar hormon dengesini düzeltilmesi zor şekilde bozuyor ve ilaçların etkilerini değiştiriyor. Umudunuzu hep taze tutun onlar gelecekleri zamanı biliyorlar. Her gece tüm anne adayları dualarımda sizi çok iyi anlıyorum. Çok sevgiler