- 6 Kasım 2019

- 3.010

- 11.255

- 158

Sağol fulyam yaza senin de hazırlıkları göreceğiz inşallahBayıldımmmmmsağlıkla gelsinler anneleri
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol fulyam yaza senin de hazırlıkları göreceğiz inşallahBayıldımmmmmsağlıkla gelsinler anneleri
![]()
Teşekkür ederizÇok güzel bir oda olmuşiçinde neşeyle oynadıkları günleri görün inşallah
![]()
Aslım çok güzel olmuşOdaları da tam anlamıyla bitti teyzeleri şimdi sıra onlarda![]()
KuzummmAslım çok güzel olmuş
En güzel, en mutlu günlerinizi geçirin bu güzel odada inşallah canım![]()
Çok güzel olmuş bayıldımOdaları da tam anlamıyla bitti teyzeleri şimdi sıra onlarda![]()
Ayy inşallah kızın olur o zamanAslimuu93 yaa bayıldım çok güzel olmuş renk tonları da çok tatlı
Ve eğer kızım olursa ben de defne koymak istiyorum o yüzden bi kere daha sevdim
![]()
Teşekkür ederim inşallahÇok güzel olmuş bayıldım. Sağlıkla, sıhhatle bu güzel odada büyümeleri dileğiyle
![]()
Eee ocaktayiz zatenTünaydın kızlar doktordaydık yine yazamadımDoktora ortalama sordum doğumu şubatı görmeyiz dedi
![]()
Öyle heralde kuzum heyecanlandım bugünEee ocaktayiz zatenbir şey kalmadı o zaman son haftalar kavuşmaya
![]()
Yaa çok heyecanlıTünaydın kızlar doktordaydık yine yazamadımDoktora ortalama sordum doğumu şubatı görmeyiz dedi
![]()
Ayy okurken bile heyecanlandımTünaydın kızlar doktordaydık yine yazamadımDoktora ortalama sordum doğumu şubatı görmeyiz dedi
![]()
Öyle çok şiddetli olmadı benim, ilaç kullanmadım hiç kuzum. Doktoruna sor istersen. İnşallah hafifler rahatlarsınKızlar yiyebildigim iki lokma yemek ama onuda midem hazmetmiyor. Bunu yaşayaniniz var mı. Gaviscon hamilelikte içilir diye biliyorum kullanan var mı
Ben kullanıyorum sürekli kuzumKızlar yiyebildigim iki lokma yemek ama onuda midem hazmetmiyor. Bunu yaşayaniniz var mı. Gaviscon hamilelikte içilir diye biliyorum kullanan var mı
Öyle valla canımAyy okurken bile heyecanlandımbüyük buluşmaya bişe kalmadı
![]()