Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Di mi ya asıl o zaman hamile olduğumuzu anlarız bence de
Sen nasılsın canım geçti di mi kanama? Rapor yazsaydı doktorun evde dinlenmen iyi olur.

Ben 16+3te hissetmeye başladım, hatta başta gaz sancısı olabilir mi kendimi mi kandırıyorum acaba dedim ama artık şüpheye yer kalmadı bazı gebeliklerde 24.haftaya kadar hissedilmeyebiliyormuş ve normalmiş.
sen kendini dinleme zaten direk vuruyor yani anlrsın
Kandilin mübarek olsun öncelikle, bizim yaptığımız veya yapmadığımız hiçbir şey o bebeğin dünyaya gelecekse dünyaya gelmesini engelleyemez. Tevekkül et, Allaha bırak. Hep derler ya yiyecek ekmeği varsa senin üzülmen ağlaman bunu engelleyemez. Kuzenim hamile kaldığında çocuk düşsün diye koltuk kaldırıp zıplamıştı hiç istemiyordu, hiçbir şey olmadı

Di mi ya asıl o zaman hamile olduğumuzu anlarız bence de
Sen nasılsın canım geçti di mi kanama? Rapor yazsaydı doktorun evde dinlenmen iyi olur.
Geçti çok şükür canım raporluyum gitmiyorum eczaneye, böyle giderse de hiç gidemeyeceğim sanırım. Çünkü gittiğimde illa reçete karşılamam çekmecelerden ilaç alıp vermem gerekiyor eğilmem gerekiyor Bu riski bir daha göze alamam

Bence de kuzu bebişin ve senin sağlığınız öncelikli Allah bidaha yaşatmasın canım

Canım masallahh ya sen baya erken hissetmissin bebisi. İlk gebeliklerde 20den sonra hissedilir diyorlar genelde sen istisnasin

Insallah Allah o günleri bize de nasip etsin

Peki ne kullanıyorsunuz ?
Ben prolutex igne kullanıyorum maliyetli de geliyor sgk karşılamıyor

Bol bol dua edelim başka yapacak bisey gelmiyor elimizden yavrucuğun sana tutunsun inşallah

Geçmiş olsun canım . Şuan iyi olduğuna sevindim Sağlıklı olun da yat dinlen iş yapma kaytar daha iyi

Peki ne kullanıyorsunuz ?
Ben prolutex igne kullanıyorum maliyetli de geliyor sgk karşılamıyor
Canım bende yeni transfer oldum bugün 3.gunum bana da transfer öncesi prulutex başlamıştı kullandım 1 hafta maliyeti yuksek evet transfer günü söyledim hemşireye progestan a çevirebiliriz dedi kalçadan günde 1 tane yaptırıyorum 2gundur bende

Peki canım sen yaşadın mı
Canım ben yaşadım sanırım Transferin 7.gunu sabah testte pozitifi gördüm. Öğlen lekelenme oldu. Açık pembeydi adet kanı gibi kırmızı değildi bir defa oldu. Hatta doktor her ihtimale karşı kan sulandiricilari biraktirmsti o gün bana.

Yaa daha erken o zaman nette 5.gun embriyosu 48 saat içinde tutunur yazıyor ben düşündüm ki o zaman tutunmussa tutundu ama neden kanama olmadı kafama takıldı

Yaa daha erken o zaman nette 5.gun embriyosu 48 saat içinde tutunur yazıyor ben düşündüm ki o zaman tutunmussa tutundu ama neden kanama olmadı kafama takıldı
Olmayabilir canım herkeste olmuyor hatta çoğunda olmuyor. Evet 5.gun embriyosu 2 3 gün içerisinde tutunuyor. Sen ne zman test yapıcaksin erken mi yoksa doktorunun verdiği zamanı mı bekliyeceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…