Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Kızlar nasipse yarın 10:30 da transferim olacakmış Heyecan bastırdı beni
Büyük gün gelmiş tüm tedavinin en güzel anı transfer bence, tadını çıkar canım
yarın dualarımız seninle olacak, güzel haberini almayı çok çok istiyoruz hadi inşallah

Kızlar nasipse yarın 10:30 da transferim olacakmış Heyecan bastırdı beni
ee ne çabuk yetiştin bize hayırlı haberle sonuçlansın inşallah canı Benim yarın 5. Günüm oluyor ikimizin de güzel haberlere ihtiyacı var

Büyük gün gelmiş tüm tedavinin en güzel anı transfer bence, tadını çıkar canım
yarın dualarımız seninle olacak, güzel haberini almayı çok çok istiyoruz hadi inşallah
Bence de en güzel en özel an transfer anı inşallah hayırlısıyla gerçekleşir Rabbim emeklerimizin karşılığını boşa çıkarmasın,sağol canım
Ay hadi sende al gel bebeğini aramıza
Alıp geleceğim inşallah canım bu arada siz kaç günlük oldunuz? Testi hangi gün yapıyordun?
ee ne çabuk yetiştin bize hayırlı haberle sonuçlansın inşallah canı Benim yarın 5. Günüm oluyor ikimizin de güzel haberlere ihtiyacı var
Hızlı oldu buraya kadar ama bakalım devamı nasıl olacak canım hayra çıksın inşallah Sen yarın test yapabilirsin bence yapacak mısın?

Benim 3.gunum bugün daha yolun başındayız 28 Şubat test tarihi benim

Onu da vuruldum ben oda surekli iğneyi gitmen gerekiyor birde kalçan yumru yumru şişiyor bir suru sonra

Kız daha dur yarın 5.günüm benim test tarihi de 27 Şubat. O kadar bekleyemem belki daha önce giderim hastaneye bana belli olmaz

Benim 3.gunum bugün daha yolun başındayız 28 Şubat test tarihi benim
Arka arkaya subhaneke boncuğu gibi dizildik o zaman desene
Kız daha dur yarın 5.günüm benim test tarihi de 27 Şubat. O kadar bekleyemem belki daha önce giderim hastaneye bana belli olmaz
Sen bana bakma canısı ben de çok erkenden yapmak istemiyorum idrara geçmez boşa üzülürüm falan aman neme lazım.. Vaktinde veya birkaç gün önce yap garanti olsun

1 1mucize1umut un da senden bir gün sonraymış bak. Benim de sizden 4-5 gün sonra 4 Mart gibi olur öyleyse yupii

Evet oksapar gibiymiş. Ne şekilde hangi sıklıkla kullandın canım? Kabadan mı vuruluyor acıtıyor mu
Her gün yapılıyor canım. Göbekten. Gebeliğin devamında ilk 3 ay devam edecektim. İlk denememde uzun süre kullandım ama bu gebeliğimde transferden 1 hafta sonra lekelenme olunca bıraktım.
Ayrıca hibor için rapor çıkıyor canım sana çıkartmışlar mi. Birde kaclık ignen

5000lik yanlış hatırlamıyorsam canım. Rapor çıkarırlar mı bilmem sgk ile anlaşmaları yok ben yine de bir söylerim iyi hatırlattın? Coraspin verdiler zaten bir de hergün hergün bunu vermezler inşallah artık iğne görmek istemiyorum ne vereceklerse bari konforlusunu versinler ya

Aspirin bende kullandım canım. Aspirin de kan sulandırıcı ignede her gün. Ama pruloton her gün vurulmuyor diye biliyorum. Ben progestan iğne vuruluyordm o her gündü.

Ben 7500 luk kullandım. Göbekten yapıcaksin ağrı değil sadece biraz yakıyor. Yanına buz aküsü al önce buzu koy sonra igneyi yap tekrar buzu koy. Sgk ile anlaşmalı değilse devlete giidp kadin doğumda rapor cikartabilirisn. Maliyetli olur diğer türlü. 1 aylık iğne veriyorlr sürekli gitmek zorunda değilsin hatta bu igneler raporlu diye direk eczaneden alabiliyorsun gidip yazdrmadn.

Anladım canım çok sağol ,ayrıca bir kadın doğumcuya giderim günlük istenirse .
Bazıları da sıcak su torbası koyun iğne yapılan yere demiş ama sıcak mı soğuk mu kafam karıştı o konuda

Anladım canım çok sağol ,ayrıca bir kadın doğumcuya giderim günlük istenirse .
Bazıları da sıcak su torbası koyun iğne yapılan yere demiş ama sıcak mı soğuk mu kafam karıştı o konuda
Canım transferden sonra karnına hiç bir şekilde sıcak uygulama zararlı. Ben buz koymuştum faydasını gördüm sonradan alışıyor insan zaten. Birde dik tut igneyi ve ilacı yavaş sal bir anda salma.

Canım transferden sonra karnına hiç bir şekilde sıcak uygulama zararlı. Ben buz koymuştum faydasını gördüm sonradan alışıyor insan zaten. Birde dik tut igneyi ve ilacı yavaş sal bir anda salma.
Tamam canım öyle yaparım bu arada benim doktor bir kerelik vermiş başkasına o ilaçları muhtemelen benim de öyle olur,sevindim

Tamam canım öyle yaparım bu arada benim doktor bir kerelik vermiş başkasına o ilaçları muhtemelen benim de öyle olur,sevindim
Ee öyleyse güzel o zman ben doktoruma kullanmasam olur mu dedim tutunmayı sağlıyor demişti bana seninkide öyle düşünüyor olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…