• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Canım görünmüyodun çoktandır hoşgeldin🥰 sürekli yatmak da zor sabır canım🙏🏻
bebişin hareketleri nasıl bi his oluyo, benim de alt karnımda pıtpıtlar oluyor sende de öyle mi?
Hoşbuldum kuzum 😘😘 zor gerçekten beraberinde başka rahatsızlıklar doğuruyor yoksa yatmk da problem değil🤷🏻‍♀️
canım benim biraz değişik, ben çok net hissettim Direk dışarıdan görünmeye başldı. Ama en başta sanırım öyle oluyormuş. Elinle hissedebiliyor musun

Hoşbuldum kuzum 😘😘 zor gerçekten beraberinde başka rahatsızlıklar doğuruyor yoksa yatmk da problem değil🤷🏻‍♀️
canım benim biraz değişik, ben çok net hissettim Direk dışarıdan görünmeye başldı. Ama en başta sanırım öyle oluyormuş. Elinle hissedebiliyor musun
Elimle hissedemiyorum heralde, bikaç kez koydum elimi ama tam anlayamadım. Öyle net hissedebiliyosan ne güzel maşallah canım🧿
Çarşamba doktor kontrolum var sorcam hareket konusunu.

Optimussprime Optimussprime canim beğenip begenip gidiyorsun kaç gündr neredesin sen 😁
Haftasonu için memlekete gelmiştim canım çok giremedim. Bir de bugün kötü bir haber aldım çok üzüldüm moralim çok bozuk😞 hep böyle oluyor en sevinçli anlarımda en kötü haberleri alıyorum bu hayatta...

Haftasonu için memlekete gelmiştim canım çok giremedim. Bir de bugün kötü bir haber aldım çok üzüldüm moralim çok bozuk😞 hep böyle oluyor en sevinçli anlarımda en kötü haberleri alıyorum bu hayatta...
İnşallahh sağlıkla ilgili degildr canım. Sen yinede kendine dikkat et çok strese girmemeye çalış 💕

Kendine ve bebeğine dikkat et canım kötü haberin için üzgünüm ama çokta fazla üzme bebisini

Bebişin için iyi olmaya, güçlü olmaya çalış canım🙏🏻

İnşallahh sağlıkla ilgili degildr canım. Sen yinede kendine dikkat et çok strese girmemeye çalış 💕
Malesef sağlıkla ilgili canım 😞 dün kramplar girdi kasıklarıma ani keskin sancılar inşallah birşey olmamıştır, düşünmemeye çalışıyorum ama elden bir şey gelmiyor hayat işte iyisiyle kötüsüyle hep karşımızda,olacak bunlar mecbur...

Malesef sağlıkla ilgili canım 😞 dün kramplar girdi kasıklarıma ani keskin sancılar inşallah birşey olmamıştır, düşünmemeye çalışıyorum ama elden bir şey gelmiyor hayat işte iyisiyle kötüsüyle hep karşımızda,olacak bunlar mecbur...
Ağır iş filan mı yaptın neden oldu
Senin kese günün ne zaman canım

Allah şifa versin canım 🙏🏻
Uzmemeye çalış kendini bebek etkileniyor boyle durumlarda. Malesef hayat boyle Allah beterinden korusun.

Back
X