• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Canım aktrada kefir mayası var ya da etrafında mayalayan varsa alabilirsin. Yoğurt mayalamktan daha kolay soguk sütun icine koyuyorsun mayayi. Önemli olan metal kasık ya da metal süzgeç değirmemek. Nette daha güzel anlatıyor. Bir bak dene istersen
Denemeye değer mutlaka araştırılan☺️

Kefire bayılırım 😁 şimdi 1 bardak içtim hatta. Evde mayaliyorum ben dışarıdakiler asitli geliyor. Aslında yabanci bir tat olduğu icjn sevmemisisndr. Bir süre kendini zorlayıp içsen damagin alışır. Ben kefir fazla olunca bazen yoğurt ile karıştırıp ayran ya da cacık yapıyorum eşim sevmez ama öyle anlamıyor 😁 sende boyle deneyebilirsin. Gerçekten çok faydalı. Ayrıca miden alıyorsa suyu fazla iç hem bağırsakların için hemde enfeksiyon olmamak için. Gebelikte idrar yolu enfeksiyonu çıkıyor genelde su önemli. Uzun yürüyüş olmasada kısa yürüyüşler yapabilriisn. Kesede kanama alanı vardı benim ilk haftalar doktor dikkat et dedi o süreçte elimde bir şey taşımadan disarda 10 15 dakika yürüyordum.
Ben de soracaktım nasıl mayalanıyor diye sormuşlar 🙈 yoğurdumu kendim mayalıyorum bunu da yapabilirim sanırım, deneyeceğim👍🏼😊
Canım insallah dediğin gibi olur, cumadan beri çok üzülüyorum, acaba hiç mi yumurtam çıkmayacak diye 😔😔
Aaa olur mu hiçç. Sakın öyle düşünme. Gerçekten değişiyor aydan aya. Stres olmamak daha önemli lütfen kafanı rahat tut. Hem çok olmasa da olur bak bir yumurtayla kaldık çoğumuz nasip kısmet her şey canım. Buna İnan,kendine sık sık bunu telkin et🙏🏼
Canım ben bir ara yaptrmıştım, hastanede Dahiliye poliklinigi yapıyor 😊
Sağol canım 👍🏼
Kefir mayasını nerden bulabilirim acabs ya biraz araştırdım ama benim yaşadığım yer küçük bı yer zor bulurum burda zincir marketlerde var mıdır
Şarküterilerden de bulabilirsin ben görmüştüm👍🏼

Bu aralar monoton, rutin geçiyo günler kuzum. Bolbol dizi, yürüyüşler, örgü, kitap fln öyle geçiveriyor..
Aynen benimde öyle baya monoton. Allahtan annem yakın çıkıp oraya gidiyorum geliyorum. Eşim gündüz işte akşam gelinde dışarı çıkmaya vakit kalmıyor 9da yasak başladığı için uzun yürüyüş yapamıyorum.
Örgü ile güzel vakit geçiyordu ama benim şimdilik bitti Bi tane tulum orucem ip alıp 😊

Normal raporum fazla kalmadı heyet de bulamadım ki mecbur başladım 😔 yıllık iznimi de hemen kullanıp bitirmek istemedim lazım olur diye
Haklısın canım ileride lazım olabilir. İnsallahh yoğun bir bölümde degilsindr. Arkadaşların yardımcı olması güzel işini hafifletir sıkı önlemler al sen yinede 🙏🏻

Aynen benimde öyle baya monoton. Allahtan annem yakın çıkıp oraya gidiyorum geliyorum. Eşim gündüz işte akşam gelinde dışarı çıkmaya vakit kalmıyor 9da yasak başladığı için uzun yürüyüş yapamıyorum.
Örgü ile güzel vakit geçiyordu ama benim şimdilik bitti Bi tane tulum orucem ip alıp 😊
Şimdi sakin dönemdeyiz canım, yakında kıyafetiydi, bebek odası eşyasıydı hareketlenecez baya 🥰 Ben raporluyum eşim de home office çalışınca günde 2 defa cıkıyoruz yürüyüşe çok iyi geliyor bana. Annemlere gidiyoruz biz de bunun dışında bi aynen.
Geçen bi tulum bitirdim ben de ama çok giyilmez dediler, en çok yelek giyiliyo diye duydum, şimdi yeleğe başladım, baya oyalıyo beni de.

Back
X