• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Aynen bende çok sinirlendim bende bu kadar para dökmeye acı çekmeye hevesli değilim ama ilerde pişman olmamak için, keşke dememek için elimden geleni yapacağım, Rabbim vermezse yapacak birşey yok zaten dedim. Eğer ilerde sizin çocuklarınız böyle birşey yaşarsa siz tedavi ettirmezsiniz akışına bırak dersiniz dedim, hatta eğer bu seferde olmazsa çok gözünüze batıyorsa bir dahaki denemede işi bırakırım dedim.
Bende o insanların bu kadar rahat olmalarına şaşıyorum ya diyorum ki ben yıllarca bu kadar çabalarken cat diye birisi ay bitince hemen hamile kalıyor..Sonradan sunu dusunuyorum herkesin bir sınavı var bizim de sınavımız bu sabredecegiz yapacak hiç bisey yok Her şey Allah 'tan diyorum ..

aynen canım birde zaten trasfer döneminde yıllık iznimi kullanıyorum opuya kadar olan kısımdada hafta da 2 kez 1 en fazla 2 saat izin kullanıyorum sürekli işe gelmemezlik yapmak gibi bir durumum yok yani
Aynen.bende oyle yapmistim surekli izin almamıştım.ozel oldugu icin bazen cumartesileri bile gitmiştim

Bende o insanların bu kadar rahat olmalarına şaşıyorum ya diyorum ki ben yıllarca bu kadar çabalarken cat diye birisi ay bitince hemen hamile kalıyor..Sonradan sunu dusunuyorum herkesin bir sınavı var bizim de sınavımız bu sabredecegiz yapacak hiç bisey yok Her şey Allah 'tan diyorum ..
kesinlikle insan hayatta neyi çok isterse onunla sınanırmış derler ya ona çok inanıyorum ben evlenmeden önce bile anne olma hayalleri kuran bir insandım hatta çocuk yapmayacaksam neden evleniyim derdim bilmiyorum belkide büyük konuştum Rabbim affetsin sınavımızı kolay eylesin inşAllah

kesinlikle insan hayatta neyi çok isterse onunla sınanırmış derler ya ona çok inanıyorum ben evlenmeden önce bile anne olma hayalleri kuran bir insandım hatta çocuk yapmayacaksam neden evleniyim derdim bilmiyorum belkide büyük konuştum Rabbim affetsin sınavımızı kolay eylesin inşAllah
Evet bende hep küçükken ne olacaksın dediklerinde okuldaki öğretmenler anne olmak istiyorum demistim ..
Esimde bir tup bebek yapan akrabasiyla dalga geçmiş yani şakasına aslında bu çocuk simdi tup mu yoksa normal mi fln diye .. bak dedim buyuk konusmusun dalga geçmişsin Allah başımıza verdi dedim.. Isin esprisi ama gerçekten büyük konusunca benimde başıma cok şey geldi

benim patronum Allah var tolerans gösteriyor hatta benim için bu konuda sınırsız izin hakkı var demiş, ama ben şubede çalışıyorum patron başka şehirde başımızdaki müdür sorun yapıyor, hatta geçen hafta opu işlemim oldu arkamdan ofis arkadaşıma boşa uğraşıyor olmuyorsa olmuyordur niye bu kadar uğraşıyor tarzı şeyler söylemiş.
Yaşamayan bilmiyor malesef canım. Boşa ugrasyor demek ne demek. Nerden biliyor ki olmucagini. Şimdi ona sen müdür olamazsın deseler oturup bekler miydi mücadele etmeden bir sonuca varamiyoruz . Bizimde sınavımız evlat bu yolda yürümeyen sadece uzaktan izler ve çok gereksiz gibi görür. Evet Allah verecekse verecek ama herkesin hmen olmuyor bazı şeylere çok cabalayarak mücadele ederek ulaşıyoruz Rabbım yardımcın olsun canım güzel sonuçlar almak nasip olsun 🙏🏻

Yaşamayan bilmiyor malesef canım. Boşa ugrasyor demek ne demek. Nerden biliyor ki olmucagini. Şimdi ona sen müdür olamazsın deseler oturup bekler miydi mücadele etmeden bir sonuca varamiyoruz . Bizimde sınavımız evlat bu yolda yürümeyen sadece uzaktan izler ve çok gereksiz gibi görür. Evet Allah verecekse verecek ama herkesin hmen olmuyor bazı şeylere çok cabalayarak mücadele ederek ulaşıyoruz Rabbım yardımcın olsun canım güzel sonuçlar almak nasip olsun 🙏🏻
Valla hayatımda simdi dusunuyorum da hic rahatça bisey elde etmedim hep çabalarak biseylerim oldu ya da birsey sahibi oldum ..
Cabaladikca emin olun onun tadı herseyden farklı geliyor ..

malesef canım tok açın haliden anlamaz derler ya buda öyle birşey Allah razı olsun güzel dileklerin için Rabbim bu yolda emek harcayan herkesin yardımcısı olsun, sende sağlıkla bebeğini kucağına al inşAllah :)

Back
X