Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Kızlarr bugün transfer 7. Günüm araba yolculuğu yaptım o da sarstı mı ne belim ağrıyo yani rahatsız oldum keşke gitmeseydim :KK43: siz bu günlerde normal yaşama döndünüz dimi🙏🏻
Olmaz inşallah cok mu uzun sürdü yolculuk.Şöyle soylıyım ben de transfer den 10 dakika sonra lavaboya çıkabilirsin demişlerdi 8. Dakikada kalktim yataktan sonra cok pisman olmustum kesin tutmuycak falan diye. Gunlerce pismanlik duydum kendimi sucladim. Sonuç hamileyim 4. Ay bitti 😊böyle şeylere takılmamak lazimmis 🙏bence sende kuruntu yapma. Hem 7 gün zaten baya geçmiş oluyor. Transfer sonrasi şehir dışından gelip dönenler oluyor onların bile olumlu olabiliyor. Bir şey olmamıştır. 12. Günde iyi haberlerini bekliyoruz 😘🙏🙏🤲🤲

Olmaz inşallah cok mu uzun sürdü yolculuk.Şöyle soylıyım ben de transfer den 10 dakika sonra lavaboya çıkabilirsin demişlerdi 8. Dakikada kalktim yataktan sonra cok pisman olmustum kesin tutmuycak falan diye. Gunlerce pismanlik duydum kendimi sucladim. Sonuç hamileyim 4. Ay bitti 😊böyle şeylere takılmamak lazimmis 🙏bence sende kuruntu yapma. Hem 7 gün zaten baya geçmiş oluyor. Transfer sonrasi şehir dışından gelip dönenler oluyor onların bile olumlu olabiliyor. Bir şey olmamıştır. 12. Günde iyi haberlerini bekliyoruz 😘🙏🙏🤲🤲
Çok şükür canımm güzel haberi aldık🥰haftaya kese için gideceğiz dediğin gibi o psikoloji ile acaba diyoruz ama az mantıklı düşünebilsek🙈maşallah sağlıkla bebişini kucağına alırsın inşallah ❤️

Günaydın kızlar😍
ogrtmn33 ogrtmn33 gözün aydın canım değerin katlamış🥰 çok şükür🙏🏻
Evet kuzum çok şükür çok🍀🧚‍♀️ Perinatologta eskiden takipteydim zaten tüp bebeğe başlamadan...Randevu zor alırım sanıyordum kadın çok yoğun neyseki eski hasta kontenjanından aldık😀😜 heyecan çok bir de evde en ufak iş yapsam bacağımla komodin itekledim unutuyorum ya🙈

Evet kuzum çok şükür çok🍀🧚‍♀️ Perinatologta eskiden takipteydim zaten tüp bebeğe başlamadan...Randevu zor alırım sanıyordum kadın çok yoğun neyseki eski hasta kontenjanından aldık😀😜 heyecan çok bir de evde en ufak iş yapsam bacağımla komodin itekledim unutuyorum ya🙈
Oh randevuyu da kapmışsın hemen😍 ne zaman çağırdı, kese görmeye di mi?
Bişe olmaz da sen yine daha dikkatli ol unutmaa bebişini🥰

Oh randevuyu da kapmışsın hemen😍 ne zaman çağırdı, kese görmeye di mi?
Bişe olmaz da sen yine daha dikkatli ol unutmaa bebişini🥰
Lab.sonuçlarımı attım hemşiresine biz hesaplayalım ona göre kese için gelin dedi evet kuzum kese için🙏🏻8 Nisana verdi...hiç sorma birden bir şeyi kaldırıyorum son olur inşallah artık unutmamam lazım 🙊

Back
X