- 1 Eylül 2019
- 4.458
- 17.750
- 208
Muhtemelen kuzum. Mayısın 6sı 7si gibi verirler yeni randevularımızıAynen canım aynı hafta gidiyoruz ayda 1 gel deyince doktorikimizde yaramazlık yapip doktor Randevulrina erken gitmedik
1 ay sonra yine bayram öncesi gideriz birlikte

ama bir önceki kağıda baktım ultrasona göre 3-4 gün önde çıkmış. İlk kez bu sefer stresliyim şu son yaşadıklarımdan ne göreceğimi neyle karşılaşacağımı merak ediyorum...
 ama bir önceki kağıda baktım ultrasona göre 3-4 gün önde çıkmış. İlk kez bu sefer stresliyim şu son yaşadıklarımdan ne göreceğimi neyle karşılaşacağımı merak ediyorum...

hem çok şaşırdım hem çoookkk sevindim canım benim doğurman yaklaşmış bir de demiyorsun aşk olsun yaaa
 hem çok şaşırdım hem çoookkk sevindim canım benim doğurman yaklaşmış bir de demiyorsun aşk olsun yaaa 
 9+1 ile gidiyoruz kontrole bakalım biz az kaldı randevu saatine
 9+1 ile gidiyoruz kontrole bakalım biz az kaldı randevu saatine 

görünen o ki benim uykusuzluğum çok uzun sürecek
 görünen o ki benim uykusuzluğum çok uzun sürecek  şu ara biraz sıkıntılı geçiyor ama inş gelip geçecek bu günler de,çok teşekkür ederim
 şu ara biraz sıkıntılı geçiyor ama inş gelip geçecek bu günler de,çok teşekkür ederim Valla ben uykuya çok düşkünümdür hamilelikte daha da çoookkk uyuyorum gözlerim kapanıveriyor
 Valla ben uykuya çok düşkünümdür hamilelikte daha da çoookkk uyuyorum gözlerim kapanıveriyor  ben çok lohusalık yaşayamadım valla koşturmaktan.. ama sezeryanım çok iyi geçmişti çok şükür çok kısa zamanda toparladım kilo da verdim
 ben çok lohusalık yaşayamadım valla koşturmaktan.. ama sezeryanım çok iyi geçmişti çok şükür çok kısa zamanda toparladım kilo da verdim
 Seninkiler de 2,5 aylık olmuş maşallah zaman çok hızlıı
 Seninkiler de 2,5 aylık olmuş maşallah zaman çok hızlıı