• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

tünaydınnnn😁🌸artıkın 7 hafta dolacak bizim...sabahları başladı sıkıntı mide bulantısı böle yokluyor ama en çokkk ağzımın tadı ıyyyyy🥺resmen su doluyor tüküresim geliyor 😬kan sulandırıcıyı bıraktık şükür rahatız ama kızlar bir sıkıntı olmaz demi hiç kan sulandırıc kullanmıyorum aptt testi yapılmıştı sadece o da 26 çıkmıştı bilgisi olan varsa dinlerim bu konu hakkında🤗🙏🏻 Ben de böyle olaylar kızlar sizler de iyisiniz çok şükür🌹
Hayırlı olsun. Kan sulandırıcı neden bıraktınız yani doktorunuz mu söyledi? Önceki hamilelikte de bu hamilelikte de Hem iğne hem coraspirin kullanıyorum ve iğneye doğumdan sonra bile belli bir süre daha devam ediliyor.

Hayırlı olsun. Kan sulandırıcı neden bıraktınız yani doktorunuz mu söyledi? Önceki hamilelikte de bu hamilelikte de Hem iğne hem coraspirin kullanıyorum ve iğneye doğumdan sonra bile belli bir süre daha devam ediliyor.
Lekelenmelerim başlamıştı gittiğim perinatolog içme dedi hatta omega 3 ve kan sulandırıcı aynı anda kullandığım için onu da bıraktırdı çok şükür lekelerim bittii🙏🏻Eğer leke olmasaydı da sadece 12 hafta kullandırıcaktı

Lekelenmelerim başlamıştı gittiğim perinatolog içme dedi hatta omega 3 ve kan sulandırıcı aynı anda kullandığım için onu da bıraktırdı çok şükür lekelerim bittii🙏🏻Eğer leke olmasaydı da sadece 12 hafta kullandırıcaktı
Geçmiş olsun. Sağlıcakla bebeğine kavuşursun inşallah.

Back
X