- 12 Ekim 2016
- 9.149
- 33.715
- 548
Allah razı olsun canım benimOhhhhh
Allah a şükür . Sağlıkla devam etsin inşallahhhh![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah razı olsun canım benimOhhhhh
Allah a şükür . Sağlıkla devam etsin inşallahhhh![]()
Hayirli olsun canim. Nerde tedavi olmustun?Kızlarrr 260 cıktıııı şükürler olsn![]()
![]()
![]()
![]()
Saol canımHayirli olsun canim. Nerde tedavi olmustun?
İns saglikli ilerler, hayirli sekilde kabusursun yavrunaaSaol canımManisada tedavi oldum
![]()
Çok saol canım isteyen herkese nasip olsunİns saglikli ilerler, hayirli sekilde kabusursun yavrunaa![]()
canım sen kese ile kalp i duydun mu ? duydun sa kacar gün aralıklarla transferden sonra?Evet canım benim de 6 kasım ben sanırım 4+5 bugün oldumbenimki 3.gün embriyosuydu
Çok çok iyi bir sayı maşallah, kaliteleri iyiymiş demek kiinşallah güzel olur da tutunurlar
![]()
Ohhh şükürler olsun kuzumKızlarrr 260 cıktıııı şükürler olsn![]()
![]()
![]()
![]()
İkizlerin ayak seslerini duyuyorum hayırlı olsun kuzumKızlarrr 260 cıktıııı şükürler olsn![]()
![]()
![]()
![]()
Canım Allah razı olsunİkizlerin ayak seslerini duyuyorum hayırlı olsun kuzum![]()
Güzeller güzeli anne adayım
Ayyy kuzum benim saol hepimiz çok güzel anneler olacağız hayat sürprizlerle doluGüzeller güzeli anne adayım
Selam kızlar![]()
Benim ben nasıl tanımaz benikeyifler yerinde dimiFly3646 anneme yemekte diyorumki fly da yaptırdı bugün test pnun da cıktı o kim kızım diyor
![]()
inş vcanom kese ve kalpe giderken etiketle benii. pazar test vercem ben bir kere dahaaBenim ben nasıl tanımaz benikese ve kalp atışını da goruruz insallah canım
![]()
Ben de pazartesi vericem canım. İnsallahh o günlerde gelsininş vcanom kese ve kalpe giderken etiketle benii. pazar test vercem ben bir kere dahaa
Çok güzel heyecanlar amabende suan 4 . nci haftadayım tam adet ilk günüme göreof cok heyecanlıııı
çok sevindim