Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Kalinlaşma yavaş gidiyor ilaç dozunu yükseltti Salı günü tekrar kontrol var bakalım inşallah salı son kontrol olur inşallah bu ayda iptal olmaz dua edin kizlar 🤲
Canım insallahh her şey yolunda gider hayırlısı ile transferini olursun. Dozda artmış ya mutlaka kalinlasir dualarim seninle 🙏🏻💕

Hayirli kandiller kizlar❤
Bu gece bu yil dogacak cocuklarin isimleri yaziliyo.
Rabbim hamilelere saglikla kucagina almayi, isteyene de o deftere hayirlisiyla bizlerinde bebislerinin isimlerinin yazılmasını nasip etsin Allahim🤲🏻
Bu arada dun transfer hazirliklarina basladim, 5 nisanda kontrol var sonrasi transfer gunu insallah😍

Rabbim hamilelere saglikla kucagina almayi, isteyene de o deftere hayirlisiyla bizlerinde bebislerinin isimlerinin yazılmasını nasip etsin Allahim🤲🏻
Bu arada dun transfer hazirliklarina basladim, 5 nisanda kontrol var sonrasi transfer gunu insallah😍
Amin canım Allah razı olsun 😍
Transfer hazırlığın hayırlı olsun. Hayirlisi ile transfer olup pozitif sonuç almak nasip olsun 🙏🏻 💕

Kalinlaşma yavaş gidiyor ilaç dozunu yükseltti Salı günü tekrar kontrol var bakalım inşallah salı son kontrol olur inşallah bu ayda iptal olmaz dua edin kizlar 🤲
İnşallah güzelce kalınlaşsın inşallah kuzum🙏🏻 Hayırlısı ile transferini zamanında ol😍

Hayırlı kandiller canım😍
Hayırlısı ile güzelce devam etsin tedavin, transfer sonrası güzel haberlerini vermek nasip olsun🙏🏻

Kızlar sabahtan beri ağzımın içi zehir gibi bununla nasıl baş edicem ya keyfimi kaçırıyor bu durum
Canım gebelikte ağızda tat değişikliği oluyor bende hiç olmadı öyle bir sorun o yüzden sana bir çözüm veremiyecegm malesef 😁 kendince bir şeyler deneyerek bulabilirsin. İnsallahh kısa zmanda geçer seni fazla rahatsz etmeden

Canım gebelikte ağızda tat değişikliği oluyor bende hiç olmadı öyle bir sorun o yüzden sana bir çözüm veremiyecegm malesef 😁 kendince bir şeyler deneyerek bulabilirsin. İnsallahh kısa zmanda geçer seni fazla rahatsz etmeden
Yaa ne güzel masallah 😊 ya ben şükrediyorum bulantım filan olmuyor diye ama bu sefer de bu çıktı tatlı yesem aynı tuzlu yesem aynı nasıl etsem bilemedim su içiyorum çok yine de düzelmedi bı turlu

Back
X