• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

tam bir adanalı çıktı buralardan :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
hayır seni anladım ama fuliye şaşırdım :KK70:
normalde et çok yemem ama kırmızı et yiyorum en azından hafta bir iki et yiyorum ama mesela iskender ancak...
bide tavuk dürüm felan fistan
Fuliye ben de biraz şaşırdım bak 😂 bizim buralar sever de o taraflar çok böyle değil diye biliyorum.
Artık nasıl severek yiyorsan öyle kuzum yarasın bebişe😍

tam bir adanalı çıktı buralardan :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
hayır seni anladım ama fuliye şaşırdım :KK70:
normalde et çok yemem ama kırmızı et yiyorum en azından hafta bir iki et yiyorum ama mesela iskender ancak...
bide tavuk dürüm felan fistan
Ben hiç ayırmam hayvanın kemiği dışında 😂 bu arada hala bekliyorum ben 😁

ben normaldede yiyemem.. şimdi hiççç yiyemem
hele kelle paça felan abooo :confused:

Ba yı lı rım😂😂 şırdan mumbar riskli heralde direk bağırsak olunca, en çok da onları istiyo canım😂😂 artık doğum sonrasına anca..
Kırmızı eti yiyosun ama di mi? Bebişe protein lazım
konuya pat danak dalcam ama bende çok severim :D ciğer kokoreç kelle paça ohhhhh miss :D
eşimde hiç sevmez :D

konuya pat danak dalcam ama bende çok severim :KK70: ciğer kokoreç kelle paça ohhhhh miss :KK70:
eşimde hiç sevmez :KK70:
Ay benim eşim de hiç sevmiyor. Şırdancıya gittiğimizde ben yerken masadan kalkıyor😂😂 balıkesirli kendisi zaten buralardan değil.
Ben de nasıl sevmediklerini anlayamıyorum bi türlüü😂😂

Ay benim eşim de hiç sevmiyor. Şırdancıya gittiğimizde ben yerken masadan kalkıyor😂😂 balıkesirli kendisi zaten buralardan değil.
Ben de nasıl sevmediklerini anlayamıyorum bi türlüü😂😂
senin eş gene sen seviyon die seni götürüyor :D benimki beni götürmüyor :D
hiç sırdan yemedim :D evin oraya açılmış
hadi deneyelim yiyelım nasılmış dıom :D
ıyy pis pisdio :O :O

senin eş gene sen seviyon die seni götürüyor :KK70: benimki beni götürmüyor :KK70:
hiç sırdan yemedim :KK70: evin oraya açılmış
hadi deneyelim yiyelım nasılmış dıom :KK70:
ıyy pis pisdio :O :O
Madem öyle sen git yee, ya da al evde yersin içinde kalmasın😄 ciğerdi kelle paçaydı yanına yaklaşmaz benimki de ama Allahtan beni ellemiyor. Herkes istediğini yiyor😄

Ne yazmış ne yazmışsınııızzzzz oku oku kafam gözüm döndü 😂 kime ne cevap vereceğimi şaşırdım vallahi, ama beni uykucu ilan etmenize hiç şaşırmadım 🤣🤣ailede de öyle bilinirim çok şükür. Eş kişisi sen çocuğu doğurduktan sonra geceleri emzirmeyeceğime,çocuğun açlıktan çatlayacağına inanıyor🙈😂😂 sizin uykuyla zaten aranız yoksa şanslısınız olaya çabuk adapte olursunuz bence👍🏼🤭

Ne yazmış ne yazmışsınııızzzzz oku oku kafam gözüm döndü 😂 kime ne cevap vereceğimi şaşırdım vallahi, ama beni uykucu ilan etmenize hiç şaşırmadım 🤣🤣ailede de öyle bilinirim çok şükür. Eş kişisi sen çocuğu doğurduktan sonra geceleri emzirmeyeceğime,çocuğun açlıktan çatlayacağına inanıyor🙈😂😂 sizin uykuyla zaten aranız yoksa şanslısınız olaya çabuk adapte olursunuz bence👍🏼🤭
he canım he öyle demeye devam etsinler :D
görecem o çocuk doğunca uyuyabilecenmi :D :D :D

Back
X