• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Evet iki ay vitamin verdi bı sürü onları bitirdik yarın da bı aksilik çıkmazsa iğnelere başlayacağız ama 105 ten 87 ye kadar dusebildim Dr 75 e düşmem gerek demişti bilmiyorum sonuç ne olur iğnelere başlar miyiz o yüzden sormustum
Bence başlarsınız canım güzel vermişsin maşallah. O kilolarda tedavi gören çok var☺️ İnşallah sorunsuz sıkıntısız bir süreç olsun sonu güzel olsun🙏🏻

Fly3646 Fly3646 Bal0ncuk Bal0ncuk kuzular magnezyum takviyesi kullanıyo musunuz? Sanki bikaç gündür sabahları parmaklarım hafif uyuşuyo gibi sanki az da olsa şişiyo gibi gelmeye başladı. Acaba magnezyum başlasam faydası olur mu bilginiz var mı?

Fly3646 Fly3646 Bal0ncuk Bal0ncuk kuzular magnezyum takviyesi kullanıyo musunuz? Sanki bikaç gündür sabahları parmaklarım hafif uyuşuyo gibi sanki az da olsa şişiyo gibi gelmeye başladı. Acaba magnezyum başlasam faydası olur mu bilginiz var mı?
Canım yeterli mi bilmiyorum ama benim kullandığım vitaminin içinde var. Birde soda içmeye çalışıyorum. Bende henüz o tarz bir ağrı olmadı. İstersen doktora msj at en azından ağrılar artmadan takviye ye başlamak iyi olur.

Canım yeterli mi bilmiyorum ama benim kullandığım vitaminin içinde var. Birde soda içmeye çalışıyorum. Bende henüz o tarz bir ağrı olmadı. İstersen doktora msj at en azından ağrılar artmadan takviye ye başlamak iyi olur.
Sorcam canım doktora evet. Multivitamin içindeki düşük doz oluyo ayrıca magnezyum almak iyi gelebilir belki.

İyiyim kuzum sen
Cnm benm şişliklere ve özellikle sırt ağrılarıma iyi geliyor düzenli içmiyorum ama hafif ağrım olunca 3-5 gn içiyorum geçiyor
Suda eriyen benimki

Amin inşallah canım dua edin 🤲🤲🤲🤲
Nurummmm cnm arkadaşm
Dualarımız seninle

İyiyim kuzum sen

Cnm benm şişliklere ve özellikle sırt ağrılarıma iyi geliyor düzenli içmiyorum ama hafif ağrım olunca 3-5 gn içiyorum geçiyor
Suda eriyen benimki

Nurummmm cnm arkadaşm
Dualarımız seninle
Ben de öyle yaparım belki. Sabahları ellerim de düzgün durmuyo ki bi uyanıyorum birini bükmüşüm bileğime kadar biri yastığın altın yamuk yumuk öyle olunca uyuşuyolar. Bi sorayım doktora bakalım

İyiyim kuzum sen

Suda eriyen benimki

Nurummmm cnm arkadaşm
Dualarımız seninl

Iyiyim bebisskoooo dedim gruba bi gelem ne var ne yok 🤣

Slm hanımlar, 5 haftalık bebegin dünden beri pembe kahverenginde lekelemem oluyor +ara ara kaşık ağrım var. Acaba sabah akşam 200mg protestan fitil alsam olurmu? Bebegin haftası küçük olduğu için acaba zararlimi diye düşünmekten kendimi alamıyorum. Cvp verirseniz çok sevinirim

Back
X