tüp bebek aşaması

• Konu Sahibi Konu Sahibi ACELE
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
A

ACELE

Ziyaretçi
Merhaba anne adayları aranıza yeni katıldım bende 6 senelik evliyim eşimin spermlerinde sorun olduğu için çocuğumuz olmuyor.ayın 18 de ilaç tedavisinin birine başladım bundan sonra ne olacak yardımcı olurmusunuz.

Merhaba gülcüğüm çok sevindim cevap yazmana merkezde sayılırım

aramıza hoşgeldin...ben de yeni sayılırım...hayal kırıklığı,moral bozukluğu vs...ile başladı bu siteyle tanışmam...iyi de oldu benim için...benim tüp bebek hakkında bilgim yok...bir kere aşılama yaptırdık o da olmadı zaten...Antalya'dan olmana sevindim ben de Antalya'dayım...öptüm...

Merhaba hanımlar ben çok heyecanlandım.hepinizle tanışmak istiyorum.inşallah hepimizin birer bebişi olurda onlarda büyüyünce yazışır.ilk ilaç tedavime ayın 18 de başladım yarin kontrolüm var hem korkuyorum hemde tedirginim ne olacak bilen varsa bana yardım edermi acaba hepinizi öptümsenağlama

Benide aranıza alın lütfen elimde olmadan çok bunalıyorum bu göbekten kendime yaptığım ilk iğnenin ardından beni ne bekliyor varsa yaşayan benide bilgilendirsin ne olur.fisfisfis

Sanırım aranıza katılmak zor kızlar tabi hepinizin kendine göre sorunları var.Neyse yarin doktora gideceğim artık ondan öğrenirim aşamaları kendinize iyi bakın.

çok sevindim cevabına tabi abla diye bilirsin bana.tedavini sakın yarım bırakma olurmu tatlım.

tatlım daha baştan böyle olurmu bende altı senelik evliyim senin yaşadığın stresleri çok yaşadım ama pes etmedim bu çünkü tek başımıza yaşadığımız hayat değil unutma bir daha düşün derim:1no2:

günaydın hanımlar bugün doktorla randevum var uyuyamadım hepinizin bana dua etmesini rica ediyorum hepinizi öptüm.herşey gönlünüzce olsun:içelim:

allah yardımcın olsun ve inşallah yedavinin pozitif sonuçlanmasını nasib etsin canım...
antalya'da hangi merkezde tedavi görüyorsun? bende tüp bebek merkezlerini araştırıyorum da

inşallah ALLAH ım yardımcın olur.sonuçtan bizi haberdar et.

inşallah hayırlı haberlerle sonuçlanır tedavin. doktordan gelincede haber ver ne dedi dr.

merhaba ben doktordan geldim arkadaşlar,çok stresliydi ama geçti.şimdilik normal gidiyor ilaca devam salı tekrar kontrolüm var eğer bir aksilik çıkmazsa diğer ilacada başlıycaz.eğer sorun çıkarsa ara verilecek ne olur dua edin allah hayırlısıyla hepimize nasip etsin.antalya özel anadolu hastanesinde tedaviye başladım çünkü diğer yerler çok oyalıyor arkadaşlar doktorum bir sır verdi başarı birazda morale bağlı hiç birşey olmamış gibi davranacakmışız unutmayın olurmu öptüm sizi.

arkadaşlar ben geldim nasılsınız.benim biraz kasıklarım ağrıyor daha önce tüp bebek için iğne kullanan arkadaş varmı bana bilgi vereceksenağlama

arkadaşlar konuyla ilgisi yok ama ben mesajları okuyamıyorum ne yapmalıyım
:tomato:

teşekkür ederim canım allah herkezin muradını versin.

Günaydın arkadaşlar inşallah hepiniz iyisinizdir.ben ayın 18 den beri iğne kullanıyorum ama dünkü iğnenin yeri mos mor ve çok acıyor bu normalmi eğer başınıza geldiyse banada yol gösterirmisiniz.:sm_confused:

iyi sayılırım sen ne yapıyorsun tatlım.:icecream:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…