tüp bebek aşaması

• Konu Sahibi Konu Sahibi ACELE
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

takma kafana hiç birşeyi uykularınıda kaçırma tatlım olur böyle şeyler anne kız arasında :1rolleyes:yarin yazarımda sen ne zaman hazır olacaksın tatlım

ooooooooooooooooo bak küçük hanıma depresyondan çıkmaya girdik buraya ama senin yaptığına bak kafanı biran önce toparla ve herşeye yeniden başla bak yaşta önemli güzelim biliyorsun mutluluğuda sıkıntıyıda beraber atlatalım olmazmısenağlama:1hug:

Merhaba ben doktordan geldim canım sıtkın diğer iğneme yarin sabah başlıycam.merak ediyorum akşamları vurulduğum bu iğneye kaç gün daha devam edeceğim bilgi verirmisiniz lütfen perşembe tekrar kontrolüm var anlıycanız çok sıkılıyorumsenağlama

Merhaba benim canım çok sıtkın acaba bu ikinci iğneyle birinci iğneyi kullanmaya ne kadar devam edeceğim herşey normal giderse yardımcı olurmusun fisfisfis

ne olur bilen varsa cevap versin herşeyin normall gitmesi nasıl oluyor aşamaları nesenağlama

Perşembe günü tekrar kontrolüm var içim çok sıkılıyor ne olur dua edin banada.birde bu ilaçlardanmıdır nedir çok alıngan ve duygusalım zaten sigarayıda bıraktım bunalımdayım dün gece saatlerce sebepsiz yere ağladım göz yaşlarımı durduramadım bu günde doktora gittim hiç mutlu değilim yavvv:çok üzgünüm:

Hepinize iyi uykular tatlı rüyalar allah herkezin gönlündeki muradı versin.inşallah yarin doğan güneş bizede mutluluk getirir herşey güzel olacak umudumuzu hiç kaybetmeyelim iyiki varsınız şutarafagitti

Günaydın arkadaşlar inşallah iyisinizdir ben bu gün kendimi mutsuz hissediyorum hiç biirşey yapmak gelmiyor sanırım depresyona girdim:1no2:zaten hiç çıkamıyorum biraz sizin sayenizde rahatlıyorum bu sabah ikinci iğnemide yaptım bu çok acıttıinşallah hepimizin yaşadığı bu kadar emekler ve stres boşa çıkmaz kendinize iyi bakın

üzülme canım inşallah her biriniz muradınıza erersiniz hepinizin müjdeli haberini alırız inşallah tez zamanda

merhaba arkadaşlar ben yarin sabah kontrole gideceğim ne olur banada dua edermisiniz birde sizinde iğne yerleriniz çok ağrıyormu,birde wc çok afedersiniz çok sıkmı gidiyorsunuz yoksa bende bir anormallikmi var ne dersiniz fisfisfis

sağol canım biliyorum bana o kadar çok destek oldunki bunu bilemezsin allah senin ve herkezin muradını versin kucaklarını doldursun inşallah

sen varya muhteşem birisin bende neye inanıyorum biliyormusun o kadar güzel bir kalbin varki tedavi olmadan bir bakmışsın bebişin olmuş günümüzde hayatta olmaz deninen insanların bile oluyor biliyorsun inşallah biride sen olursun tatlım.:1hug:

hepinize iyi geceler tatlı rüyalar inşallah yarin bu sitenin her sayfasında mutlu haberler alırız yarin kontrolüm var banada dua edin ne olursunuz.

Günaydın kızlar saat 11 de randevum var şimdi çıkacağım çıkmadan sizinde dualarınızı almak istedim kendinize iyi bakın senağlama

teşekkür ederim canım bende hepinize dua ediyorum iyiki varsınız.

allah yardımcın olsun canım... bişey sormak istiyorum antalya da hangi merkezde tedavi görüyorsun

Allah yardımcın olsun hayırlısıyla temiz çıkar inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…