tüp bebek aşaması

• Konu Sahibi Konu Sahibi ACELE
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ne zaman başlıyorsun tedaviye sen bakimyerimseniben

Merhaba arkadaşlar acaba tüp bebek tedavisi gören arkadaşlar varsa bu iğnelerle ilgili yardımcı ola bilirmi hangi aşamalardan geçeçeğiz:tomato:birde morarması normalmi

arkadaşlar tüp bebekle ilgili bilginiz varmı iğne yerim morardı bu normalmi birde kasıklarım çok ağrıyor.fisfisfis

............................................

Canım çok sağol ben yeni katıldım aranıza tam bir bağlantı kuramıyorum .sen hala devam ediyormusun

bende adetimin 2.ci günü başladım bu gün 6.cı gün olacak bir aksilik olmazsa eğer salı günü kontrolden sonra diğer iğneye geçeceğim seninde kasıkların ağrıyormu:teselli:

bende adetimin 2.ci günü başladım bu gün 6.cı gün olacak bir aksilik olmazsa eğer salı günü kontrolden sonra diğer iğneye geçeceğim seninde kasıkların ağrıyormu:teselli:
................................................................................

tatlım inşallah yarin hayırlı haberler alırsın bizede söyle olurmu.allah herkezin gönlüne göre versina.s.bende biraz gerginim ya aslında doktorum kafana takma dedi ama elimde değil:Roflol:

tatlım inşallah yarin hayırlı haberler alırsın bizede söyle olurmu.allah herkezin gönlüne göre versina.s.bende biraz gerginim ya aslında doktorum kafana takma dedi ama elimde değil:Roflol:
..............................................................................................

olumsuz düşünme canım niye negatif olsun yarin ultrasyona gireceksin sonra yoksa bir hormon tahlili vereceksin.sonra o güzelim iğnelerden yapmaya başlıycaksın 4 gün sonra kontrol sonra iğneye devam 4 gün sonra bir daha kontrol bunları yaşarsın inşallah gerisini salı günü olumlu olurda devam edersem yazarım olurmua.s

Ben çıkıyorum arkadaşlar sonra görüşürüz herkeze iyi akşamlar allah inşallah bizede nasip eder bebişleri umudumuzu yitirmiyelim olurmu arkadaşlar hepinizi öptüm

canim ACELE korkma kasik agrisi gayet normal ben 3 defa yaptim tüp bebek ve 3 tedavimdede agriyordu bu senin yumurtaliklarinin calismasindan dolayi oluyor korkma igne yumurtaliklarini hizli calistiriyor ya o yüzden insallah sen ve senin gibi bu yolda ellerini allaha acmis tüm arkadaslar benim gibi iyi sonuc alirsiniz benim simdi bi kizim var 3 denememde oldu ilk denemede tuttu fakat düstü ikinci tutmadi ve cok sükür 3 de kizima kavustum allah yardimciniz olsun sabrin sonu selamettir

..................................................

canım sağol içimi rahatlattın çok sevindim allah kızını size bağışlasın birlikte uzun ömürler yaşayın inşallah.

ay sagol canım ya.bende kontrolleri 2 gunde bir sanıyodun rapor alacaktım.4 gunde bir olduguna cok sevindim.insallah senin içinde hersey olumlu olur.haberleselim.

tatlım inşallah herşey istediğin gibi olur güzel haberlerini bekliyorum öptüm dualarım seninleyerimseniben

.....................................................................

:Roflol::Roflol::Roflol::Roflol::Roflol::Roflol:
benim sadece 7 yumurtam varmış simdi gonal f e başlayacağım bunların 2 si tembel olan sağ yumurtalıkta kesin gelişmez.cok canım sıkkın cokkkkkkkkk.

Çok sevindim canım ya sen niye herşeye canını sıkıyorsun ki ben kaç yumurtam olduğunu bile bilmiyorum daha hem doktorun canını sıkma kafana takma demedimi:1shok:

Canım nerdesin ne yapıyorsun sesin soluğun çıkmıyor hiç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…