A
ACELE
Ziyaretçi
- Konu Sahibi ACELE
-
........................................................................Canım çok sağol ben yeni katıldım aranıza tam bir bağlantı kuramıyorum .sen hala devam ediyormusun
................................................................................bende adetimin 2.ci günü başladım bu gün 6.cı gün olacak bir aksilik olmazsa eğer salı günü kontrolden sonra diğer iğneye geçeceğim seninde kasıkların ağrıyormu:teselli:
..............................................................................................tatlım inşallah yarin hayırlı haberler alırsın bizede söyle olurmu.allah herkezin gönlüne göre versina.s.bende biraz gerginim ya aslında doktorum kafana takma dedi ama elimde değil:Roflol:
..................................................olumsuz düşünme canım niye negatif olsun yarin ultrasyona gireceksin sonra yoksa bir hormon tahlili vereceksin.sonra o güzelim iğnelerden yapmaya başlıycaksın 4 gün sonra kontrol sonra iğneye devam 4 gün sonra bir daha kontrol bunları yaşarsın inşallah gerisini salı günü olumlu olurda devam edersem yazarım olurmua.s
ay sagol canım ya.bende kontrolleri 2 gunde bir sanıyodun rapor alacaktım.4 gunde bir olduguna cok sevindim.insallah senin içinde hersey olumlu olur.haberleselim.
:Roflol::Roflol::Roflol::Roflol::Roflol::Roflol:
benim sadece 7 yumurtam varmış simdi gonal f e başlayacağım bunların 2 si tembel olan sağ yumurtalıkta kesin gelişmez.cok canım sıkkın cokkkkkkkkk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?