TÜP BEBEK AST ALT KARACİĞER ENZİM YÜKSEKLİĞİ

Allah şifa versin inşallah gerçekten yediklerimiz okadar önemli ki erken doğuma kadar gidiyor sonucu Allah korusun doktor ne diyor bu konu hakkında peki
Sonuçlarım bugün geldi yarın tekrar kan tahlili istedi, sanırım yarınki sonuca göre yönlendirme yapıcak ama ben bugünden vitaminleri ilaçları bıraktım. Kahve için, enginar yiyin diyorlar ama bebeğe zararı varmı onu bilmiyorum

Doktorunuza sormadan birşey yiyip içmeyin bence inşallah düşer sağlıklı bir şekilde de ilaca falan da gerek kalmaz Rabbim yardımcınız olsun

Ahhh hayır sıkmayın canınızı, çok iyi anlıyorum ben de çok araştırmıştım ama inanın bir süre sonra toparlanacaktır, hiç olmadı ilacı var. Her şeye çözüm var siz bebişinize odaklanın

Günde bir tane Türk kahvesi için ondan bebeğe zarar gelmez bir taneye izin veriyor doktorlar bir de bol su enginarı yemek de zarar vermez sanırım onu bi doktorunuza danışın yine de

Evet aynı değerler cok teşekkür ederim. Bende enginar hakkında cok yazı okudum. Mutlaka yemeğe başlayacağım. Arkadaşınız acaba enginar suyumu içti direk enginar yiyerekmi düzellti bilginiz varmı ?
Valla o ladar cok yedi ki turku turlu en son cig cig yedigini soyluyordu ama besinlerin degerlerini kaybetmemesi icin cigden sonra en iyi yontem buharda pisirmek oluyor genelde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…