Erkek İnfertilitesi Tüp bebek başarı oranı erkek infertilitesinde mi daha fazla, kadın infertilitesinde mi?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Mamacitaa

Oğlumu büyütüyorum💙
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2021
220
334
53
Kızlar selamlar hepinize,
Eşimde sayı ve ileri hareket sorunu var. Tüp bebek tedavisinde erkekte sorun olması, kadında sorun olmasından daha iyi diyenler de var tam tersini söyleyenler de var. Sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda?

Aynı sorunla karşı karşıyaydık iyi bir doktor iyi bir merkez araştırın bunlara takılmayın Rabbim nasip edecekse sorunun kimde olduğu önemli değil şükür şuanda 18 haftalık gebeyim.

Aynı sorunla karşı karşıyaydık iyi bir doktor iyi bir merkez araştırın bunlara takılmayın Rabbim nasip edecekse sorunun kimde olduğu önemli değil şükür şuanda 18 haftalık gebeyim.
ya o kadar moral bozanlar var ki anlatamam, resmen depresyona sokuyorlar insanı. Sürekli dua ediyorum, Rabbimden istiyorum sağlıklı bir bebek. İnşallah sen de çook güzel bir hamilelik süreci yaşarsın ve bebeğini sağlıkla kucağına alırsın :)

Amin teşekkür ederim Rabbim sizede nasip etsin, kimseyi kafaya takmayın tedavi sürecinize odaklanın bol bol duaya sığının, ve mutlaka iyi bir doktor bulun kendinize

Bn tolga ecemişte tedavi oldum 2 kez farklı hastanede olumsuz sonuç aldık tolga hocada ilk denememizde olumlu oldu çok şükür, hatta dondurulmuş embriyolarımız bile var geride kalan
ah süper çok sevindim adına, peki taze transfer mi yapıldı yoksa dondurulmuş mu?

Bn tolga ecemişte tedavi oldum 2 kez farklı hastanede olumsuz sonuç aldık tolga hocada ilk denememizde olumlu oldu çok şükür, hatta dondurulmuş embriyolarımız bile var geride kalan
Cnm sorun neydi sizde bende baslcmda tolga hocada 14 bine konusmusduk 15 bin yapmslar hemen surekli artio uzldm vlha ztn 30 35 tutar cok zor rabbm yardmcmz olsn szde sorun neydi cnm

Kesinlikle erkek faktörü çok daha zor çünkü tüm tüp bebek doktorları aynı zamanda kadın doğum uzmanı o yüzden hep kadına yöneliyorlar

Cnm sorun neydi sizde bende baslcmda tolga hocada 14 bine konusmusduk 15 bin yapmslar hemen surekli artio uzldm vlha ztn 30 35 tutar cok zor rabbm yardmcmz olsn szde sorun neydi cnm
Allah yardımcınız olsun canım eşimde sperm azlığı ve hareket sorunu vardı.

şu an bunu duymak acayip moralimi bozdu
Herkesin hikayesi farklıdır canm bünyeden bünyeye bile farkeder ben sadece yaşadığımı söylüyorum tek sıkıntımz da morfolji sayımız felan yüksek ama olmayınca olmuyor umarm sizin olur

Cnm sende varmydi bi skinti benden bi test istedi siometrik follow die onu vericem cd56 yms kan vercm
bende sadece pco vardı canım ama ben düzenli adet gören bir pco hastasıydm doktor yumurtaların büyüyo ve çatlıyor senin gebe kalmana engel değil pco dedi, eğer eşinin değerleri normal olsa doğal yoldan gebelik elde edebilirdin dedi.

Tüp bebeği denediniz mi .hangi aşamada olumsuzluk yaşadınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…