Erkek İnfertilitesi Tüp bebek başarısızlığı

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
tamam tabiki haber veririm çizik değil de bağışıklık baskılama bana daha mantıklı geliyor adeti bekliyorum bugün yarın.. sonra transfer süreci başlar. 20 güne kadar transfer olur sanırım. Doğaldan olmaz da demeyin ben size bir örnek vermiştim :) doğru günlerde denemeye devam edin...

Gurur hocaya instagramdan baktm ben ankaradayms bize uzak. Bide sizn sorun eşinde mydi neydi problem
Ben aydın dan ankara ya gittim .inanın uzak diye bişey yok .gurur hocam her türlü yönlendiriyor .yapilacak tahlilleri söylüyor .siz gebe kalacağınız inandığınızda emin olun bütün yollar yakın oluyor.önemli olan gurur polat hocamın bilgisi ve ilgisi bu da fazlasıyla var .çalıştığı hastane de çok güzel ve kaliteli önemli olan bunlar

Sizim tutmama nedeni neyms peki. Benm rahimde gayet iyiydi geçen yıl rahim filmi de yapıldı temiz çıktı. Başka ne olabilir ki tutmama nedeni. Sizinkini nasıl buldu
Benim tiroid değerlerimden biri yüksekmiş .bu engelliyormuş tutunmasını.inanın bunu endokrin doktoru bile bilmiyor.şimdi gebeyim tiroid için ilaç kullanıyorum ve endokrinden takipliyim.

Canım sperm DNA hasar testi var 540 falan yaptırmıştık kesinlikle yaptır çözüm de buluyorlar rabbim isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın inş

Canım sperm DNA hasar testi var 540 falan yaptırmıştık kesinlikle yaptır çözüm de buluyorlar rabbim isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın inş
Tsk ederim çok saolun. Hasarlı dnalara nasl bi çözüm bulunur ki

Elbette uzaklık problem degl olacağına inansam ama zaten son yaptrdgm kayseri acıbademde gökalp hoca baya iyi bi doktor tv kanallarına çıkıyo sürekli alanında iyi hep ilk denemelerde gebelik elde edio adam ama benm olmadı işte en iyisi bile olsa olmicak artık sadece buna inanyrm

Benim tiroid değerlerimden biri yüksekmiş .bu engelliyormuş tutunmasını.inanın bunu endokrin doktoru bile bilmiyor.şimdi gebeyim tiroid için ilaç kullanıyorum ve endokrinden takipliyim.
Benm tiroid falan herşeye bakıldı hiçbir problem yok. Benm için kısmet deglms. En çok istediğin şey imtihanın zaten. Etrafmdaki herkesin oldu. En olmaz denilernlern bile oldu o yüzden kaderime razı geldim artk

Benm tiroid falan herşeye bakıldı hiçbir problem yok. Benm için kısmet deglms. En çok istediğin şey imtihanın zaten. Etrafmdaki herkesin oldu. En olmaz denilernlern bile oldu o yüzden kaderime razı geldim artk
Hepimiz kaderimize razı geldik .ama umutsuz olma.başıma gelen bi olayı anlatayım.eşim TESE oldu sonuç sıkıntılı bende tabi ağlıyorum.
Odadan çıktım hastanenin dinlenme yerindeyim.
Teselli aramak istedim hastanedekilerden ne deseler beğenirsin çocuk esirgemeden çocuk alırsınız.ya bu o anda söylencek laf mı.keşke
O mertebeye gelsem de çocuk alsam .düşün biz düşmüşüz can derdine onların umrunda değil.böyle işte.ama gurur polat hoca bize tek dediği bebek benim işim bana bırakın.bende aynı 2kez dış merkez başarısız.gurur hoca ilk deneme başarılı .moralini bozma .Allah a bol dua et.gerisin yalan

Tsk ederim çok saolun. Hasarlı dnalara nasl bi çözüm bulunur ki
ankarada mikrogen laboratuvar ında yapılıyor Ben o ara araştırmıştım tedavi olanlar ilerleme kayrdenler vardı ama şuan net hatırlamıyorum biraz araştırırsanız eğer daha doğru sonuçlar bulursunuz

Benim ikinci tup bebek yaptirisim , ugun 12 .gun kan test yaptirdim 0,13 cikti yani ikinci tup bebek denemem bu ,rahimde hic bir sorun yok,esimde sorun yok ,tek yumurta transfer oldu canli transfer yani.,ne dusunecegimi biiylrum

Benim ikinci tup bebek yaptirisim , ugun 12 .gun kan test yaptirdim 0,13 cikti yani ikinci tup bebek denemem bu ,rahimde hic bir sorun yok,esimde sorun yok ,tek yumurta transfer oldu canli transfer yani.,ne dusunecegimi biiylrum
Bazen hiç sorun olmadığı halde tutmuyo sebepsiz yapacak bişey yok bazen

Eşine TESE neden yapıldı ki ?

Rahimde kucuk bi sorun olabilir bence gozden kacan.bizim 2.gun embriyosu konuldu kalitesizdi ama tuttu cok sukur.

Arkadaslar gecen ay negatif olunca ilaclari biraktim 2 gun sonra adetim olmustu. Buu ayda adetim dun oldu, normal gunde oldu fakat sadece 2 damla damlayip bittti. Korkuyorum niye boyle oldu diye.. dunku 2 damladan baska hic birsey akmadi.

Arkadaslar gecen ay negatif olunca ilaclari biraktim 2 gun sonra adetim olmustu. Buu ayda adetim dun oldu, normal gunde oldu fakat sadece 2 damla damlayip bittti. Korkuyorum niye boyle oldu diye.. dunku 2 damladan baska hic birsey akmadi.

Merhaba arkadaşlar ben tedavimi bırakma kararı aldım. Çünkü çok yıprandım. Geçirmiş olduğum bu 3 yılda yanımda olduğunuz içşn çok teşekkür ederim.Allah isteyen herkese bebecikler versin inşallah Ben çocuk olaylarını kafama takmamak adına instagramda @bahcelimutfak adında bir sayfa açtım. Beni takip edip bana destek olmaya devam ederseniz çok sevinirim. Allah yolunuzu açık etsin inşallah. Profilimin linki Burcu Aydoğdu Günay (@bahcelimutfak) on Instagram hepinizi bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…