tamam tabiki haber veririm çizik değil de bağışıklık baskılama bana daha mantıklı geliyor adeti bekliyorum bugün yarın.. sonra transfer süreci başlar. 20 güne kadar transfer olur sanırım. Doğaldan olmaz da demeyin ben size bir örnek vermiştim :) doğru günlerde denemeye devam edin...Inşallah tutar bu sefer transfer ne zaman. Benmde doktorum gel çizik atcaz dedi ben gitmedm akışına bıraktım doğaldan zaten olmaz inancm yok mecbur yaza doğru yine tüp bebek yaparz. Sizin bu çizik yöntemiyle tutarsa bana haber verir msnz. Bana da umut olur çünkü o zaman çizik attirp 3. Kez şansımı denerim
tamam tabiki haber veririm çizik değil de bağışıklık baskılama bana daha mantıklı geliyor adeti bekliyorum bugün yarın.. sonra transfer süreci başlar. 20 güne kadar transfer olur sanırım. Doğaldan olmaz da demeyin ben size bir örnek vermiştim :) doğru günlerde denemeye devam edin...
[/QUOTE
Tüple tutmayan normalden tutar mı:) o dediğin mucize o da beni bulmaz. Millet ilk tüp bebekle hamile kalıyo birçok problem olmasına rağmen. Ama işte şans yapcak bişey yok
Ben aydın dan ankara ya gittim .inanın uzak diye bişey yok .gurur hocam her türlü yönlendiriyor .yapilacak tahlilleri söylüyor .siz gebe kalacağınız inandığınızda emin olun bütün yollar yakın oluyor.önemli olan gurur polat hocamın bilgisi ve ilgisi bu da fazlasıyla var .çalıştığı hastane de çok güzel ve kaliteli önemli olan bunlarGurur hocaya instagramdan baktm ben ankaradayms bize uzak. Bide sizn sorun eşinde mydi neydi problem
Benim tiroid değerlerimden biri yüksekmiş .bu engelliyormuş tutunmasını.inanın bunu endokrin doktoru bile bilmiyor.şimdi gebeyim tiroid için ilaç kullanıyorum ve endokrinden takipliyim.Sizim tutmama nedeni neyms peki. Benm rahimde gayet iyiydi geçen yıl rahim filmi de yapıldı temiz çıktı. Başka ne olabilir ki tutmama nedeni. Sizinkini nasıl buldu
Hangisi yüksek olan degeriniz ve kaç seviyesindeBenim tiroid değerlerimden biri yüksekmiş .bu engelliyormuş tutunmasını.inanın bunu endokrin doktoru bile bilmiyor.şimdi gebeyim tiroid için ilaç kullanıyorum ve endokrinden takipliyim.
Ya antiTG yada antiTGO bunlardan biriydi.Hangisi yüksek olan degeriniz ve kaç seviyesinde
Canım sperm DNA hasar testi var 540 falan yaptırmıştık kesinlikle yaptır çözüm de buluyorlar rabbim isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın inşArkdslar 2 tüp bebek başarısızlgm var morfoloji sıfır tek sorunumuz bu. Şimdi neyi arastrmamz lazm genetik testler mi dna hasar testleri mi nasl bi yol izlememz lazm. Niye tutmuyo bu kadar embryolar hep 1. Kalite 5. Gün embryosu oluyo. Bu şekilde problem yaşayıp çözüme kavuşan var mı. 3. Tüp bebek yine olumsuz olur
Tsk ederim çok saolun. Hasarlı dnalara nasl bi çözüm bulunur kiCanım sperm DNA hasar testi var 540 falan yaptırmıştık kesinlikle yaptır çözüm de buluyorlar rabbim isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın inş
Elbette uzaklık problem degl olacağına inansam ama zaten son yaptrdgm kayseri acıbademde gökalp hoca baya iyi bi doktor tv kanallarına çıkıyo sürekli alanında iyi hep ilk denemelerde gebelik elde edio adam ama benm olmadı işte en iyisi bile olsa olmicak artık sadece buna inanyrmBen aydın dan ankara ya gittim .inanın uzak diye bişey yok .gurur hocam her türlü yönlendiriyor .yapilacak tahlilleri söylüyor .siz gebe kalacağınız inandığınızda emin olun bütün yollar yakın oluyor.önemli olan gurur polat hocamın bilgisi ve ilgisi bu da fazlasıyla var .çalıştığı hastane de çok güzel ve kaliteli önemli olan bunlar
Benm tiroid falan herşeye bakıldı hiçbir problem yok. Benm için kısmet deglms. En çok istediğin şey imtihanın zaten. Etrafmdaki herkesin oldu. En olmaz denilernlern bile oldu o yüzden kaderime razı geldim artkBenim tiroid değerlerimden biri yüksekmiş .bu engelliyormuş tutunmasını.inanın bunu endokrin doktoru bile bilmiyor.şimdi gebeyim tiroid için ilaç kullanıyorum ve endokrinden takipliyim.
Hepimiz kaderimize razı geldik .ama umutsuz olma.başıma gelen bi olayı anlatayım.eşim TESE oldu sonuç sıkıntılı bende tabi ağlıyorum.Benm tiroid falan herşeye bakıldı hiçbir problem yok. Benm için kısmet deglms. En çok istediğin şey imtihanın zaten. Etrafmdaki herkesin oldu. En olmaz denilernlern bile oldu o yüzden kaderime razı geldim artk
ankarada mikrogen laboratuvar ında yapılıyor Ben o ara araştırmıştım tedavi olanlar ilerleme kayrdenler vardı ama şuan net hatırlamıyorum biraz araştırırsanız eğer daha doğru sonuçlar bulursunuzTsk ederim çok saolun. Hasarlı dnalara nasl bi çözüm bulunur ki
Arkdslar 2 tüp bebek başarısızlgm var morfoloji sıfır tek sorunumuz bu. Şimdi neyi arastrmamz lazm genetik testler mi dna hasar testleri mi nasl bi yol izlememz lazm. Niye tutmuyo bu kadar embryolar hep 1. Kalite 5. Gün embryosu oluyo. Bu şekilde problem yaşayıp çözüme kavuşan var mı. 3. Tüp bebek yine olumsuz olur
Bazen hiç sorun olmadığı halde tutmuyo sebepsiz yapacak bişey yok bazenBenim ikinci tup bebek yaptirisim , ugun 12 .gun kan test yaptirdim 0,13 cikti yani ikinci tup bebek denemem bu ,rahimde hic bir sorun yok,esimde sorun yok ,tek yumurta transfer oldu canli transfer yani.,ne dusunecegimi biiylrum
Eşine TESE neden yapıldı ki ?tüp bebek yaparken herşey dört dörtlük yapsalardı beni ölmekten beter etmezlerdi .sağlığım gitti param gitti ve okadar zor bulunan embriyoların hala başarısız hastanede duruyor ben onlara güvenip nasıl yaptırayım.ilgisizlik zaten zirvede.Gurur hoca tüp bebek te en başarılı doktor .mesela bende ki bir problemden dolayı embriyo tUtunmuyormuş meğerse.düşün onu bulmasa herşey dört dörtlük olsa nasıl olacak.gözünüz kapalı güvenin gurur polata.
Eşime TESE bile yaptı ödül merkez halbuki gerek yoktu resmen denediler bizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?