Merhaba bende bu sürece gireceğim instagramdan bu süreci yaşayanları takip ettiğime göre yenilmesi gerekenler özellikle transferden sonra kabız olmaması gerekiyor o yüzden kefir kuru kayısı onun haricinde bir avuç çiğ kabak çekirdeği kuru yemişlerin hep çiğ halleri ceviz avakado yumurta haşlanmış şekilde havuç suyuMerhaba arkadaşlar tüp bebek sürecine girdim , benimle aynı süreçte olanlar ve daha önce tüp bebek deneyen arkadaşlarım bu süreçte beslenme ne kadar önemli ? Doktor sağlıklı beslen diyor detaylı bilgi vermiyor. Özellikle yemememiz ya da yememiz gereken besinler neler? Bu konuda neler yapıyorsunuz ? Sizin doktorlarını neler diyor ?
Evet hepsini gördüm instagramda fakat doktorlar neden bunları söylemiyor anlamıyorum.Merhaba bende bu sürece gireceğim instagramdan bu süreci yaşayanları takip ettiğime göre yenilmesi gerekenler özellikle transferden sonra kabız olmaması gerekiyor o yüzden kefir kuru kayısı onun haricinde bir avuç çiğ kabak çekirdeği kuru yemişlerin hep çiğ halleri ceviz avakado yumurta haşlanmış şekilde havuç suyu
Gerçekten kader.. Allah emeklerimizi boş çıkarmasınYani bence yedın içtin de önemli tabiki ama kader nasip kısmet işi bu tamamen ben tedavi öncesi avakado yemeye başladım gunde bır tane tedavı surecınde de devam ettım avakado cok saglıklı zaten ekstra olarak transfer sonrası kabak cekırdegi yumurta çiğ badem ceviz
Evet bunu bende hep düşünüyorum açıkcasıEvet hepsini gördüm instagramda fakat doktorlar neden bunları söylemiyor anlamıyorum.
Siz hangi aşamadasınızEvet bunu bende hep düşünüyorum açıkcası
Bende doktor araştırmasındayım bayram ertesi bir yere gitmeyi düşünüyorum artıkSiz hangi aşamadasınız
Kolaylıkla geçsin inşallah sürecinizBende doktor araştırmasındayım bayram ertesi bir yere gitmeyi düşünüyorum artık
Amin cümlemizin inşallahKolaylıkla geçsin inşallah süreciniz
Mutlaka her gün spor yapıyorum yürüyüş bisiklet ve step yapıyorum , doğrusu tek öğün besleniyorum sadece günlük ev yemeğimi yiyorum haricinde havuç salatalık bazen meyve yiyorum, d vitamini folik asit ve demir vitaminimi alıyorum o kadarAkdeniz usulu beslenin leslie yürüyüş yapın gluten geçiçi kısırlık yapar 1 ay önceden glutensiz beslenin ve bol bol yeşillik tüketin kesinlikle
Ben 3 ay gluteni kestim ve öncesinde blast olan embriyolar blast olmadı işlerimden dolayı dengeli bir beslenme yapamadım bazı konularda da bilinçli değildim açıkçası. Ama gluteni kesince karbonhidratı yerine kaliteli karbonhidratlarda yemedim vücudumun enerjisi çöktü sonuç embeiyo oluşmadı. Bir önceki opu da iyiye embriyolar. Gluteni kesen arkadaşlar yaptığım hayatı yapmayın yerine dengeli olsun öğünleriniz haftada 2 gün et 3 gün balık somon ve tabağın içinde karbonhidrat zengin olanları (greçka, basmati pirinç, tam tahıllı makarnalar da olabilir çünkü enerjiye de ihtiyacımız var .) öncesinde gluten alerjimiz bar mı diye test yaptırmakta çok önemli. Eğer yoksa bir miktarda bence sorun yoktur. Ama tabiki doktor değilim en doğru bilgiyi doktorunuz verir. Gluteni tamamen keserek tedavimi olumsuz etkiledim ben bir örneğim umarım benim yaptığım hayatı başkaları yapmaz diye yazıyorumBenimde ilk denemem negatif oldu açıkçası hiç dikkat etmemiştin yediğime içtiğime. Şimdi her gün çiğ kabak çekirdeği mutlaka yiyorum. Olabildiğince yumurta yemeye çalışıyorum. Nar suyu içiyorum. Taze meyveler tüketiyorum gün içinde mutlaka. Gluteni kesmek benim için çok zor gerçek bir gluten bağımlısıyım maalesefharicinde bol bol su içmek vücudu susuz bırakmamak lazım
Ne bulduysak onu yedik vallaMerhaba arkadaşlar tüp bebek sürecine girdim , benimle aynı süreçte olanlar ve daha önce tüp bebek deneyen arkadaşlarım bu süreçte beslenme ne kadar önemli ? Doktor sağlıklı beslen diyor detaylı bilgi vermiyor. Özellikle yemememiz ya da yememiz gereken besinler neler? Bu konuda neler yapıyorsunuz ? Sizin doktorlarını neler diyor ?
Merhaba arkadaşlar tüp bebek sürecine girdim , benimle aynı süreçte olanlar ve daha önce tüp bebek deneyen arkadaşlarım bu süreçte beslenme ne kadar önemli ? Doktor sağlıklı beslen diyor detaylı bilgi vermiyor. Özellikle yemememiz ya da yememiz gereken besinler neler? Bu konuda neler yapıyorsunuz ? Sizin doktorlarını neler diyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?