- 12 Haziran 2025
- 3
- 1
- 1
- 27
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba kızlar, tüp bebek 5. gün embriyosu 7. gün kahverengi damla şeklinde akıntı geldi doktorum tutunma belirtisi olduğunu söyledi 9. gün test yaptım 11.3 beta çıktı değer çok düşük, acaba aramız da böyle değer düşük olup yükselen var mı?![]()
Maalesef canım kimyasal gebeliğe dönüştüMerhaba canım kendini üzme önemli olan bundan sonraki kan testin eğer iki katı yükselirse herşey normal görünüyor demektir Allahım yüzünü güldürsün inşallah![]()
Doktorunuz bir şey dedi mi sonuç için.Maalesef canım kimyasal gebeliğe dönüştü![]()
Maalesef canım kimyasal gebeliğe dönüştü![]()
Merhaba ben salı günü mardine seyhmusa hz ziyaret edeceğim.oradaki incir hamile kalkınmasını sagliyormus. Burada ihtiyacı olan hanımlara getirebilirimMerhaba kızlar, tüp bebek 5. gün embriyosu 7. gün kahverengi damla şeklinde akıntı geldi doktorum tutunma belirtisi olduğunu söyledi 9. gün test yaptım 11.3 beta çıktı değer çok düşük, acaba aramız da böyle değer düşük olup yükselen var mı?![]()
Ayy bunu görmeden yazmışım üzgünümMaalesef canım kimyasal gebeliğe dönüştü![]()
Merhaba 25 den sonra nasıl yükseldi benimde şuan 7.gün 23 çıktıAyy bunu görmeden yazmışım üzgünümçok geçmiş olsun, inşallah sonraki ilk denemede hemen tutsun
![]()
5.gün embriyosu benimde, 6.gün 12.7Merhaba 25 den sonra nasıl yükseldi benimde şuan 7.gün 23 çıktı![]()
Kasetin negatif göstermesi çok doğal.Kana bile yeni karışmış beta değeri.Kaset test önemsiz kan artışın güzel ama biraz daha takip gerek. Çok erken davranmışsınız.Ben erken gebelik testi yapmıştım onda bile silik çizgiydi.sonra kan vermeye gitmiştim o gün değerim 200 falandı.Kaset test yani bi de imkansız ki hemen göstersin. Sen iki gğne bir artış takibine devam et.Hayırlısı olsun hakkında.Sağlıkla kıcakla canım5.gün embriyosu benimde, 6.gün 12.7
8.gün 33...sol kasığımda ağrılar. Kaset negatif gösteriyor maalesef.
Sizin yükselmiş 2 katı kaset test bazı değerleri algılayamayabiliyor bugün kaçıncı gününüz5.gün embriyosu benimde, 6.gün 12.7
8.gün 33...sol kasığımda ağrılar. Kaset negatif gösteriyor maalesef.
Bugün 9.gün. Salı günü yapacağım... İnşallah..Sizin yükselmiş 2 katı kaset test bazı değerleri algılayamayabiliyor bugün kaçıncı gününüz
Biraz zaman geçmesi sizin için daha iyi olur sürekli kan vermek insanı strese sokuyor inşallah hayırlı güzel sonuçlar alırsınızBugün 9.gün. Salı günü yapacağım... İnşallah..
Ne zaman yatıracaksın tekrar? Biraz daha takip etmek lazım değil mi...Merhaba 25 den sonra nasıl yükseldi benimde şuan 7.gün 23 çıktı![]()
Evet evet iki günde bir yükselişi takip etmek gerekiyor ben yarın vereceğim tekrar nasip olursaNe zaman yatıracaksın tekrar? Biraz daha takip etmek lazım değil mi...
Nerde yeri İstanbul’da mısınızM
Merhaba ben salı günü mardine seyhmusa hz ziyaret edeceğim.oradaki incir hamile kalkınmasını sagliyormus. Burada ihtiyacı olan hanımlara getirebilirim
Bende ilk trabsferımde leke geldı , kan verdım 21 çıkdı kımysal oldu yukselmedı ama şimdi hamıleyım lekeleme olmadıMerhaba kızlar, tüp bebek 5. gün embriyosu 7. gün kahverengi damla şeklinde akıntı geldi doktorum tutunma belirtisi olduğunu söyledi 9. gün test yaptım 11.3 beta çıktı değer çok düşük, acaba aramız da böyle değer düşük olup yükselen var mı?![]()