Tüp Bebek Beta HCG 11.3

snglknsz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2025
3
1
1
27
Merhaba kızlar, tüp bebek 5. gün embriyosu 7. gün kahverengi damla şeklinde akıntı geldi doktorum tutunma belirtisi olduğunu söyledi 9. gün test yaptım 11.3 beta çıktı değer çok düşük, acaba aramız da böyle değer düşük olup yükselen var mı?🙏🏼😔

Merhaba kızlar, tüp bebek 5. gün embriyosu 7. gün kahverengi damla şeklinde akıntı geldi doktorum tutunma belirtisi olduğunu söyledi 9. gün test yaptım 11.3 beta çıktı değer çok düşük, acaba aramız da böyle değer düşük olup yükselen var mı?🙏🏼😔

Merhaba canım kendini üzme önemli olan bundan sonraki kan testin eğer iki katı yükselirse herşey normal görünüyor demektir Allahım yüzünü güldürsün inşallah 🤲❤️

Maalesef canım kimyasal gebeliğe dönüştü😔

Çok geçmiş olsun ❤️‍🩹 Rabbim kalbine gönlüne inşirah ferahlığı versin inşallah 🤲🥺
Allahım kucağını boş bırakmasın sağlıklı hayırlı evlatlarla müjdelendirsin inşallah Amin 🙏

M
Merhaba ben salı günü mardine seyhmusa hz ziyaret edeceğim.oradaki incir hamile kalkınmasını sagliyormus. Burada ihtiyacı olan hanımlara getirebilirim

Tek bir sonuçla kesin tutmuş ya da tutmamış demek mümkün değil, iki gün sonra tekrar verirsiniz inşallah yüksek çıkar🙏 Ben ilk 25 ile öğrenmiştim.

5.gün embriyosu benimde, 6.gün 12.7
8.gün 33...sol kasığımda ağrılar. Kaset negatif gösteriyor maalesef.
Kasetin negatif göstermesi çok doğal.Kana bile yeni karışmış beta değeri.Kaset test önemsiz kan artışın güzel ama biraz daha takip gerek. Çok erken davranmışsınız.Ben erken gebelik testi yapmıştım onda bile silik çizgiydi.sonra kan vermeye gitmiştim o gün değerim 200 falandı.Kaset test yani bi de imkansız ki hemen göstersin. Sen iki gğne bir artış takibine devam et.Hayırlısı olsun hakkında.Sağlıkla kıcakla canım

Bende ilk trabsferımde leke geldı , kan verdım 21 çıkdı kımysal oldu yukselmedı ama şimdi hamıleyım lekeleme olmadı

Back
X