- 12 Temmuz 2024
- 591
- 265
- 18
- 27
- Konu Sahibi ezgiozturk57
Sabah vericem kan 3üydü test günüm uyuyamıyorum heyecandanCanım sonuç çıktı mı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sabah vericem kan 3üydü test günüm uyuyamıyorum heyecandanCanım sonuç çıktı mı
Ay ben de çok heyecanlandım sizin için inşallah pozitiftirSabah vericem kan 3üydü test günüm uyuyamıyorum heyecandan![]()
Verdim kanı bekliyorum inşallahAy ben de çok heyecanlandım sizin için inşallah pozitiftir![]()
Mutlu haberi almışsınızdır insallahVerdim kanı bekliyorum inşallah![]()
![]()
Çok sevindim Allah kucağına almayı nasip etsin insallahEvet hamileyim![]()
Adınıza çok sevindim devlet hastanesinde oldununuz tez mi çift mi transfer oldunuz .Evet hamileyim![]()
Amin çok teşekkür ederim şimdi ki görevim bütün kız kardeşlerime dua etmekÇok sevindim Allah kucağına almayı nasip etsin insallah![]()
Çok teşekkür ederim evet devlette oldum çift embriyo transfer edildiAdınıza çok sevindim devlet hastanesinde oldununuz tez mi çift mi transfer oldunuz .
İrem hanım bir şey daha soracağım beslenme şeklinşz nasıldı. Bir de siz mi istediniz çift transfer ı onlar mı karar verdiÇok teşekkür ederim evet devlette oldum çift embriyo transfer edildi
Ortak karar diyebilirim aslında ve açıkçası beslenmeme çokta dikkat etmedim fastfood bile yedimİrem hanım bir şey daha soracağım beslenme şeklinşz nasıldı. Bir de siz mi istediniz çift transfer ı onlar mı karar verdi
Anladım çok sağolun irem hanımOrtak karar diyebilirim aslında ve açıkçası beslenmeme çokta dikkat etmedim fastfood bile yedim
Tabi ki ederim bu yolda ki tüm kız kardeşlerim dualarımdaAnladım çok sağolun irem hanımbana dua edermisiniz inş bende sizin gibi anne olurum
Rabbim hayırlı güzel bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin
Tşk ederim irem hanımTabi ki ederim bu yolda ki tüm kız kardeşlerim dualarımdaamin inşallah
Opu ve transfer sonrası ilaç verdiler mi yada şuan kullandığınız ilaç var mıÇok teşekkür ederim evet devlette oldum çift embriyo transfer edildi
Ooooo dolu ilaç kullanıyorumOpu ve transfer sonrası ilaç verdiler mi yada şuan kullandığınız ilaç var mı
Hayırlı olsun kuzum ya inşallah ben de transfer olurum ve pozitifi görürümOoooo dolu ilaç kullanıyorum
İnşallahhhHayırlı olsun kuzum ya inşallah ben de transfer olurum ve pozitifi görürüm
Sorun oldu mu ?Bizimde sanırım haftaya çarşamba opu olcak,ilişkşde bu çarşamba oldu,hayırlı olsun bu arada kaçıncı haftadasınız süreciniz nasıldı anlatırsanız cok mutlu olurum![]()