- 7 Nisan 2025
- 271
- 36
- 13
- 27
- Konu Sahibi ezgiozturk57
Hayır olmadı yumurtalrım toplandı dünSorun oldu mu ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır olmadı yumurtalrım toplandı dünSorun oldu mu ?
Ya biz korunmalı oldu ama benim galiba yumurtam 3 güne toplanacak gibi sağ taraftakiler en büyüğü 17 mm di solu daha sonra toplarız dedi. Çok korktum acaba yapmasa mıydıkHayır olmadı yumurtalrım toplandı dün
Korunmuşsunuz sorun olmaz bence ki olsa bile artık zamanı geri alamazsın kendini düşünüp strese sokma bence stres daha kötüYa biz korunmalı oldu ama benim galiba yumurtam 3 güne toplanacak gibi sağ taraftakiler en büyüğü 17 mm di solu daha sonra toplarız dedi. Çok korktum acaba yapmasa mıydık
Teşekkürler ederimmmmKorunmuşsunuz sorun olmaz bence ki olsa bile artık zamanı geri alamazsın kendini düşünüp strese sokma bence stres daha kötü
Sonucunuz çıktı mı ?Korunmuşsunuz sorun olmaz bence ki olsa bile artık zamanı geri alamazsın kendini düşünüp strese sokma bence stres daha kötü
Henüz transfer olmadı 1 ay dinlendirilecekSonucunuz çıktı mı ?
Dinlendirme neden bende şuan tedavi aşamasındayımHenüz transfer olmadı 1 ay dinlendirilecek
Yani genelde taze transferi değilde dondurulmuş Embriyoyu tercih ediyorlarmış ama tabi kişiden kişiye değişiyor,bende cok fazla yumurta toplandı ohss riskim olduğu için taze transfer yapılmadıDinlendirme neden bende şuan tedavi aşamasındayım
Anladım peki taze transfer olsa toplamadan kaç gün sonra transfer yapılıyor biliyor musunuz?Yani genelde taze transferi değilde dondurulmuş Embriyoyu tercih ediyorlarmış ama tabi kişiden kişiye değişiyor,bende cok fazla yumurta toplandı ohss riskim olduğu için taze transfer yapılmadı
3-5 ya da 6. Günde diye biliyorum cünkü ya 3. Günde ya 5 ya da 6. Günde oluyor embriyo ,olur olmazsa yapıyorlar diye biliyorum dondurmadanAnladım peki taze transfer olsa toplamadan kaç gün sonra transfer yapılıyor biliyor musunuz?
Anladım canım teşekkür ederim hepimiz için hayırlısı olsun3-5 ya da 6. Günde diye biliyorum cünkü ya 3. Günde ya 5 ya da 6. Günde oluyor embriyo ,olur olmazsa yapıyorlar diye biliyorum dondurmadan
Siz tedavinin hangi aşamasındasınızAnladım canım teşekkür ederim hepimiz için hayırlısı olsun![]()
Yumurta büyütme iğne oluyorumSiz tedavinin hangi aşamasındasınız
Anladım hakkınızda hayırlısı olsun sizindeYumurta büyütme iğne oluyorum
Amin bekleyen herkesin inşallahAnladım hakkınızda hayırlısı olsun sizinde