tüp bebek de yerin dibine batsın ev de!

yani belkide çocuğun olur da bazı şeyleri görmen gerekiyordu ve gördün anladın...inşallah allah sana evlat sahibi olmayı nasip eder...

afedersin arkadaşımda mantıklı ol biraz ya,evinde huzurun yok,kocan seni takip eder,sen eltini ve kayınvalideni takıntı yapmışsın,durmadan kavga gürültü,biri bir şey söylese öğreğin eltin"halı almışsın bugün"dese bundan triplere giren,eltim ne amaçladı şu oldu bu oldu kayınpeder ayrı eve çıkmayı unut der...Aslında o kadar tuhaf,sağlıksız ve mantıksız bir evlilik yürütüyorsun ki bir de çocuk diye diretmeni anlayamıyorum.Yazık günah.Kendinin psikolojik sağlamlılığın yok bebeğininkini nasıl sağlayacaksın.Ya yaşın çok küçük ya da anlattıkların ve yaptıkların tutarsız.Al işte şiddette girdi işin işine.şimdi sana bu kocadan boşan dense savunursun da.Neyse hakkında hayırlısı olsun.iyi düşün taşın.kendine hak ettiğin değeri vermiyor ve verdirmiyorsun.

hakkında hayırlısını iste Allah tan kendini yıpratma bu arada yaşına küçük diyorlar ama bi konunda 32 olduğu yazıyor anlamadım

Konuyu bulandırmayın hemen, birbirinize değil konu sahibine yorum yapın!

Allah ım kolaylık versin .Cidden üzüldüm gece gece şu çocuk meselesinden üzülen bayanların yazdıklarını okuduğum her seferin de gözlerim doluyor.
Rabbim imtihan ediyor işte arkadaşım yeri değil belki ama insanın bazen derdine bile hamd etmesi gerek inan bana bu dertlerinden kurtulsan başkası gelecek ve bir sonra ki sıkıntının bundan daha iyi veya kötü olacağını bilemezsin .
Hiç sıkma canını herşey olacağına varır.

Diger konularinizi bilmiyorum ama bu yazdiklarinizi okudugum zaman aklima ilk gelen bir süre kafanizi dinlemeniz gerektigi. Tek basiniza uzakta bir arkadasiniz varsa bir süre onunla kalmaniz gibi..
Hem yorgunsunuz, hem de saglikli düsünebileceginizi sanmiyorum o ortamda.
Kendi kafanizi dinleyebileceginiz biraz sakinlesip evliliginizi gözden gecirebileceginiz bir yerlere gitmeye calisin. Bilmiyorum esiniz bu duruma ne der ama...
Isin icine siddet de girdiyse, bunun devami gelir, cünkü saygi yitimi asama asamadir, son asamaya gelindiginde, bir sonraki gercekten cinnet gecirip zarar vermeye baslanabilir. Dolayisiyla gercekten tekrar düsünün bu insanla evli kalmak istiyor musunuz, bu evlilik sizi ne kadar mutlu ediyor, cocugunuz olsa hersey gercekten düzelecek mi yoksa bir de zorluklarla kavustugunuz bebeginizi kavgali gürültülü bir aile ortaminda mi büyüteceksiniz?

Dilerim kendi mutlulugunuzu düsünmeye baslarsiniz..

Konu sahibinin bu duruma geleceği belliyle eski konularını bilen şaşırmaz.bence konu sahibi evi eşinin ailesinden uzak bir semtten almalı yoksa bu evlilikte huzur olmaz.kendini bırakma gerekirse bir süre ailenin yanında kal. Eşine isteklerini belirt,şartl geri dön.yoksa böyle çekilmez...

Diger konularini bilmiyorum,
ama seni bukadar geren üzen enyse onlardan uzak dur.
Gerekirse bosan tabii, hersey biz insanlar icin, kendini yipratma...
Zaman birak bazi seyleri, önce bi kendini bul...

Kimseye kolay kolay boşan demem ama senin kendi ruh sağlığın ve beden sağlığın için boşanmak en iyi seçim sanırım.

Çünkü zaman geçtikçe sorunlarınız çözülmek yerine daha da büyüyor..

Böyle bir ortamda sakın çocuk yapmayın.

Canım sana öbür konunda da demiştim. Önce ayrı eve çıkın, satılık olmazsa kira sen önce eşini buna ikna etmeye bak.
Bebek olunca hiç kavga gürültü olmayan evlerde bile sorun yaşanabiliyor hamilelik, lohusalık sonra bebek bakımı, yorgunluk zaten stresli bir döneme gireceksin.
Sen kendin bu stresin içindeyken nasıl eşinle bebeğinle huzurlu olabileceksin. Bence öncelikle sorunlarını çözmeye odaklan, işin içine şiddette girmesi çok kötü olmuş.

Kendine yoğunlaş biraz, önce senin sağlıklı, iyi olman gerek, güçlü olman gerek. Bebek konusunda ise dediğim gibi, zamanı gelince Allah nasip ederse sen hiç ummadığın bir anda da olabilir, yeter ki dünyada yiyecek ekmeği olsun. Toparla kendini bir an önce, sağlıklı kararlar verirsin inşallah.

canım yaşamış biri olarak söylüyorum o tüp bebek süreci hiç kolay bi süreç deil.çok yorucu üzücü yıpratıcı.heleki sonuç negatif olursa toparlanman çok zor oluyor.o sebepten zaten başlarken herşeyin yolunda olması ruhen ve bedenen daha doğru olur.kaldıramazsın başka türlü.hem ayrıca bu süreçte morale ve desteğede ihtiyacın olacak kim vericek sana bunları.bence bidaha düşün ertele derim.çocuk sahibi olmak çok güzel bi duygu olabilir ama olmamakta dünanın sonu deil.ben bunu gördüm ve önce kendi mutluluğum diyerek bıraktım ipin ucunu.hakkında hayırlısı olsun.

Konu sahibi arkadasim sen bu adamdan bebek yapicam diye niye kendini yipratiyosun. Ailesi zaten sana dusman olmus. Kocan adam olsa seni savunurdu onlara karsi. Belki hakkinda boylesi daha hayirlidir. Hayat devam ediyo ise girip biran once ayaklarinin ustunde durmalisin.

bence de ayrılmalısın, yaşın daha 25, yeniden başlayabilirsin, eşin 3 senedir duruma el koyamadıysa bundan sonra dip dibe yaşarken hiç koyamaz, o elti o kv seni yiyip bitiriyo eşinde konu mankeni gibi seyrediyo, yeterse yeter tek bi ömrün var

cok uzuldum bu mubarek gunde diliyorum rabbim tez zamanda seni feraha cikarsin bosanmak kismi biraz zor gorunuyor senin icin cunku gercekten bunalimdasin bu asamada boyle bir karar verme. uzaklasmak mumkunse uzaklas tum konularini biliyorum o insanlar iyice yoldan cikmis ve seninle ugrasiyorlar ama daha kotusu esinin bu olanlara dur diyememesi gercekten boyle boyle kendinden sogutur seni sonunda. bence derhal yardim almalisin terapi olur ilac olur mutlaka bir psikiyatriste git canim eger ankarada isen ben cok guvendigim bizzat fayda gordugum birini onerebilirim esinle mesafe koy dogerleriyle de yani ne denir bilmem ki valla sabah sabah sok oldum ev mi bebek mi derken gelinen noktaya bak rabbim beterinden saklasin biraz kendine odaklan kendini dinle tedaviye basla umursamamayi ogren bu onlari nasil yola getirir var ya gorsen umursama arkadasim yazik daha kac yasindasin egzama ne demek bu stres niye gunah sana ailen yoksa yok ne yapalim allah var herkes hesap verecek bunlari dusun ve rahatlat kendini rabbim daima yardimcin olsun ve seni tez zamanda feraha cikarsin insallah

konunun kılıt noktası kaynanamı??
bogazına bıcak dayanırken ellerı armut toplayan erkek kılıklı kadında suc........

cozum ıse ayrı eve cıkmalarımı, nasıl ayrı ev neye gore ayrı ev
kocasından ayrı bır eve gıbımı??

bak konu sahıbı
esının sahıp oldugu kısırlık problemı cok ılerı duzeyde
bende bebegımolsun dıuye cok ugrastım aman evlılıgım bozulmasın aman daha mutlu olalım vs dıye
ama kader ertelenemez...

bence sen bu adamdan ayrılmalısın..
cunku kendınde bır tuhafsın yurt dısı gormus gecırmıs yok mutlu gıbı davrandım demen bıle saglıklı bır bıreyın dusunecegı tavırlar degıl
hatta cehalet , daha olgun daha saglıklı dusunsen bu sekılde dusunmez ve kendı kendını rahatsız etmezsın..
her kaynanasıyla aynı apartmanda oturan boyle seyler yasamıyorkı......

bırde , evet Rabbım sıze cocuk sahıp etmıyorsa vardır bı hayrı dıyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
bence akli dengesi yerinde değil... dediği gibi tedavi olması lazım.. içime bir şey kaçtı mı demiş... bebegi de döver bu..

aki dengesi yerinde olmamakla sinir krizi geçirmek farklı şeydir. ne yazdığını önce düşün olur mu? sen karşındaki insanın hayatını ne kadar biliyosun ki akli dengesi bozuk diyebiliyorsun? akli dengesi bozuk insan sanırım daha farklı yazardı!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…