- Konu Sahibi Shostakovich
-
bence akli dengesi yerinde değil... dediği gibi tedavi olması lazım.. içime bir şey kaçtı mı demiş... bebegi de döver bu..
ne biliyim yaa kocasına da vurmuş yani ikisi de birbirine... kaynanasını da eline verseler öldürecek...ondan dedim çok nefret dolmuş bebekli olunca daha kötü olabilir..
hepsi yerin dibine batsın! dünya yerin dibine batsın! kocam yerin dibine batsın!
hiçbirini görmek istemiyorum! kocamdan boşanmak istiyorum! kaynanama aynen bana dedği lafları sayıp bana dayadığı gibi boğazına bıçak dayamak istiyorum!
eşime de vurmak istiyorum beni üç yıldır ezdirdiği için kırdığı için düzgün bir evliik yaşayamadığım için Allah hepsini yerin dibine batırsın!
çocuk mocuk da ev de kalsın ! ben artık yoruldum!
kendime hayrım kalmadı... önce boşanıp sonra tedavi olmak istiyorum... eşim bana ben de eşime vurduk az önce... sanki içime bir şey girmiş gibi kendimi kaybettim.. kendimden geçtim...
meslegimi bıraktığım için erkenden evlendiğim için çok ama çok pişmanım..
ama hiç bir şey için geç değil... o da kendisine kendi istediği gibi bir eş bulsun...
bir bebeğim olsun diye her gün sabah 11 e kadar yataktan kalkmıyorum ağlıyorum psikolojim bozulmuş her yanımdan bir şeyler çıkmışççç
onlar haklı ben haksıızım ben onların ailesine fazlayım. ailelerine hiç girmemeliydim. ne de olsa onlar dindar ben onlar kadar değilim.. onlar analı babalı ben değilim onlar kalabalık birbirine sahip çıkan bir aile benim anam babam yok...
ben hiçbir şey değilim. cinsel isteği gelince hatırlanan yemek pişiren susup sabretmesi gereken alttan alması gereken bir hiçim...
mükafatım egzamalarım ve onları kaşımaktan ellerimin kan içinde kalması..
mükafatım kaynanamdan işittiğim küfürler.
mükafatım eşimden gelen aptalca laf ve hakaretler
yürüyün gidin lan defolun hayatımdan istemiyorum hiçbirinizi.
ne biliyim yaa kocasına da vurmuş yani ikisi de birbirine... kaynanasını da eline verseler öldürecek...ondan dedim çok nefret dolmuş bebekli olunca daha kötü olabilir..
konu sahibi
ben mi açıklıyayım yoksa sen mi açıklıyacaksın ?
Konu sahibi
Ben mi açıklıyayım yoksa sen mi açıklıyacaksın ?
Konu sahibi
Bu konudami sahte?Konu sahibi
Konu sahibi
Konu sahibi
Konu sahibi
erkek üye dimi???
umarım da erkektir,kendine bunları reva gören birinin hemcinsim olmasını istemem zaten..
nasıl yani yaaa onca konu açan
sürekli KV, elti muhabbeti yapan kişi
biizmle dalga mı geçiyor
durumun nekadarda bana benzıyor neyseki benım tüp bebeğe gerek olmadan bır bebeğim oldu ama kvdem dahada sbenımde annem babam yok bunu bıle bana hakaret olarak söyledı yetimsin işte allah senı zaten cezalandırmış daha ne snaıyorsun kendını diyebildi insana anne baba en çok evlenınce lazım oluyormuş yoksa hiç bir değerin yok istedikleri gibi hakaret ederler ezerler bence bukadar mutsuz bır evliliğe bır bebek düşünme ben hep bebeğim olsun ıstedım 8 yıl boyunca şimdi oldu hamdolsun ama bu seferde bu ınsanların arasında nasıl buyutucem bencıllıkmı yaptım ben dıye düşünüyorum eviyesizleşti duymadığım hiç bir hakaret kalmadı eşinin senı bundan sonradan koruyabıleceğine ınanmıyorum kendımden bılıyorum koruyacak adam en başında korur yanı biraz sakinleş inşallah doğru bir karara varırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?