tüp bebek de yerin dibine batsın ev de!

Cocuk esinden dolayi mi olmuyor? Eger oyleyse hic kendini kasma o adam icin. Adamin hem cocugu olmuyo hemde anasindan hakaret isitiyosun. Iyi dayaniyosun valla. Tup bebegi falan sen niye bu kadar dusunuyosun? Esin dusunsun taksin kafaya. Biran once kurtul o insanlardan. Yenidendogdum isimli arkadasin hayat hikayesi tam sana ibret olsun. Ders cikarilacak bir hayat hikayesi var gercekten sanada yol gosterir umarim.

bence akli dengesi yerinde değil... dediği gibi tedavi olması lazım.. içime bir şey kaçtı mı demiş... bebegi de döver bu..

ne biliyim yaa kocasına da vurmuş yani ikisi de birbirine... kaynanasını da eline verseler öldürecek...ondan dedim çok nefret dolmuş bebekli olunca daha kötü olabilir..

kadın kocasına gün aşırı şiddet uygulamıyor zaten bir günlük sinir krizi geçirmiş. ayrıca kaynanası onun bogazına bıçak dayamış. sen napardın? kaynanacım kes beni kes canın sağolsun mu derdin?
bu arada keşke kaynanası için akli dengesini kaybetmiş dedim deseydin. daha mantıklı bulurdum. sonuçta 25 yaşında bi genç kızı bu hale getirmeyi başarmış. konu sahibinin anlattıkları bu kadar ya anlat(a)madıkları??

konu sahibi arkadaşım yazdıklarına cok uzuldum gercekten hepimiz bı takım sorunlar yasıyoruz ama ne kadar buyuk acılar cekenler varmıs meğer..
sana şöyle yap böyle yap diyemem hayat senın hayatın sen herşeyin en iyisine en güzeline layıksın unutma..
ama demem o ki lutfen kendını bu kadar yıpratmaaa ne olurr..bak yasın daha cok genç allahım hakkında hayırlısını versin inşallah

Allahım bol sabır versin size bu durumda asla ama asla tüpbebek falan düşünmeyin sizin önceliğiniz o evden kurtulmak eşinizle birlikte olabildiğince k.valide ve eltiden uzak bir yerden ev almak sonrasında rahatlama huzura kavuşma en son tüp bebek için tedaviye başlamak bu duerumda tüpbebek yaptırsan bile tutmazz senin kafan rahat değil huzurun yokk hem tutmuş olsa bile bu ortamda sen nasıl o bebeği dünyaya getirip ona huzurlu ve mutlu bir aile ortamı sağlayacaksın ki..
arkadaşım şuan bebeği falan unut sen kendin için dr. git tatile çık rahatlaa huzuru bull en son bebek işini düşün...

allah yardımcın olsun...
zor durum gerçekten....
iyice düşün ver kararını...

3 yıl kısa bir süre.çocuk olmuyor diye neden bu kadar kendinizi yıpratıyorsunuz.benim kızımda tüp bebek ve ben de eşimin ailesinden çok çektim.bu kadar yıpratmayın kendinizi

sonunda patlama noktasına getirdiler seni değil mi?

eşin,k.validen ve eltin mutlular mı şimdi?

dünden beri önce ev al sonra tedavi için paranı harca dedim..işte bak bu yüzden demiştim..

10 tane bile çocuğun olsa o evde mutlu olamazsın sen..eşin seni korumuyor ki.

vurmayı adamlık sanıyor,yazıklar olsun ona!

ne biliyim yaa kocasına da vurmuş yani ikisi de birbirine... kaynanasını da eline verseler öldürecek...ondan dedim çok nefret dolmuş bebekli olunca daha kötü olabilir..

Kocası ona vururken ne yapsaydı ? Koca vururken iyi, o vurunca akli dengesi yerinde değil öyle mi?

Konu sahibi

Ben mi açıklıyayım yoksa sen mi açıklıyacaksın ?

canım konu dışı ama snein konuna yazmadan geçemedim umarım banlanmam bende
annem babam yok bunu bıle bana hakaret olarak söyledı yetimsin işte allah senı zaten cezalandırmış daha ne snaıyorsun kendını diyebildi
ben bunu okuyunvca şok oldum yaaa
Allahım kötü kullarla karşılaştırmasın inşaallah
Kadın o kadar merhametsiz ki bu yetim/öksüz birze bir lütuf yerine cezanı almışsın diyebiliyor
Rabbim neler yaratıyor işine sual olunaz
Ama şoktayım yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…