tüp bebek de yerin dibine batsın ev de!

Konu sahibi eminim anlamıştır ama ben bişey anlamadım kazen bey bizede biri açıklasa artık neler olduğunu.Kusura bakmayın ama sizde bi taş attınız sonra kenara çekildiniz.Konu sahibi cevap yazmıyorki açıklama yapsın.Siz bizi aydınlatsanız olmaz mı?

bence akli dengesi yerinde değil... dediği gibi tedavi olması lazım.. içime bir şey kaçtı mı demiş... bebegi de döver bu..

Konu sahibi ile bu kişi aynı kişidir ve kendisi de ifade etmiş kesinlikle tedavi olmalı. Kendi kendine hakaret eden, böylesi çıkmamaıştı.

Üyeliği ceza almıştır. bir süre kendini toparlasın

konu sahte ve başka bir hande vakası demeyin lütfen!

yok ya,travma yaşıycam yemin ederim!

Konu sahibi ile bu kişi aynı kişidir ve kendisi de ifade etmiş kesinlikle tedavi olmalı. Kendi kendine hakaret eden, böylesi çıkmamaıştı.

kendim yazdım kendim oynadım gibi olmuş buuu

Son düzenleme:
Daha neler duyacağız valla şaşırdım kaldım .Bende kızcağıza bu kadar acımasız eleştiri yaptı diye kızmıştım ama meğer kendisiymiş.ŞOKKKK.Bu arada açıkladığınız için çok çok çok teşekkürler Kazen Bey artık rahat rahat işime adepte olabilirim.Biz kadınlar gerçekten çok meraklıyız yaaa

Sanırım sorunsuz hayatınıza bir renk katmak amacıyla konu açıp kendinize yorum yazıyorsunuz.
İnsanlarla oynamak size ne kazandırıyor hakikaten? Merak ettim... :44:

gerçekten mi?

çoklu kişilik bozukluğu olabilir..yazık..

eğer öyleyse hemen ciddi bir tedavi alması lazım.

böylesini de görecekmişiz ya..

peki eltisi olabilir mi? hani aynı Ip adresine sahiplerse mümnkün mü bu?

Arkadaş çift kişilikli demekki,doğru çözmüşüm olayı
İlahi yaaçtığı konuları karıştırmak istiyor arkadaş.

psikolojisi çok yıpranmış hakkaten..

neler göreceğiz daha bakalım..

tüp bebeğe sponsor olmak...sanmıyorum, neticede bu iş için para döken başka üyelerde var haksızlık olur hak geçer Kazennn

hmm o zaman tüp bebek için bir girişimde mi bulunacak kk yönetimi yardımcı olmak amaçlı ?

benim de saf saf yazdığıma bakın :)

konu sahibinin çok konusu vardı sürekli eltisinden kaynanasından şikayet ediyordu bence de konuları doğrudur ama demek ne kadar bunalmış ki sorunlar yüzünden ne hale gelmiş kendi kendine yazmış üzüldüm ben açıkçası çok zor

hmmm şimdi anlaşıldı durum, ama farkındaydı zaten psikolojisinin bozulduğunun, ama bi yandan da zaten elti kv ile görüşmüyo pek burayada giremezse içine atmasın iyice, bilemedim, cezası ne kadar

kızlar eltisi falan olmasın bu ikinci kişi..ne bileyim ya,olabilir mi?

yok eğer değilse konu sahibi gerçekten hasta.bu şekilde tedavi falan da olmasın,2.kişiliği ile yazdığı gibi bebeğine de zarar verebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…