Tüp bebek denemesi başarısız olanlarn sebepleri nelerdi sizce ?hadi bi yazıverin kızz

selam canım..ne kusuru yaa, sizlerle paylaşmak bana iyi geliyor inan..Karyotip test adında bi test istediler, özel bi laboratuvara kan verdik, sonuç ortalama 20 gün - 1 ay çıkar dediler, bizim yaşadığımız yer küçük bi yer, istanbula gönderdiler kanları, 300-TL ödedik. Ama üniversite hastaneleri de yapıyor. Bizim merkez istemedi ama ben kanda pıhtılaşma-genetik testlerini de yaptırıp gitmek istiyorum. bugün özel bi hastaneye sorduk 1320-TL istediler. Bende bize yakın bi üniversite hastanesinden ertesi gün için randevu aldım umarım orda yaptırabilirim. İnşallah senin de isteyen herkes gibi olur inş. Hem dondurulmuşlarının olması da çok güzel..

-Merhaba canım hoşgeldin. İnan yazdığın herşeyi bu yola girmiş, anne olmak isteyen tüm kadınlar yaşıyoruz çok zor..Ama mücadeleyi bırakmayalım canım. Senin yaş kaç ve merkezin neresiydi? Acaba diyorum merkezini değiştirmeyi mi düşünsen. Bitkisel kürler, desteklerle falan güçlendirsen kendini ve yeniden.. Kimse tutamaz bizi canım peşini bırakmak yok bunun. Allahım duyacak bizi ve birgün gelecek meleklerimiz ben inanıyorum sende inan lütfen::)))

Benim de 2 negatif denemem oldu. Cerrahpaşa da yaptırdım. Sebepsiz infertilite dendi. 3. Denememde yumurtalarım toplandığı gün progesteron değerimin olması gerekenin üstünde olduğunu öğrendik. Daha önce bakılmamıştı bile. Tedavim iptal oldu donduruldu bebişler. Bir sonraki ay dondurulmuş embriyo ile hamile kaldım şükürler olsun...:) iyi bir merkezde yaptırmak lazım işini bilen insanlarla yola devam etmek... Herkese hayırlı bebişler diliyorum...

merhaba meral78 canım benim yaş 30 olmak üzere merkez birinci samsun ilk adım tüpbebek merkezi idi sonra dondurulmuşlarla ikincisini geçen sene yaptırdık 12.gün değerim 50 çıktı daha sonra 14.gün testi denedik ve değerlerim hızla düşmeye başladı doktorum beni bu konuda bilgilendirmedi pekte memnun kalmadım merkezden de doktordan da üçüncü için bizde istanbulda denemeye karar verdik istanbul tüp bebek merkezinde yaptırdım ama sonuç yine hüsran ALLAH izin verirse ekim kasım gibi yine gitmeyi düşünüyorum dondurulmuşlarım var bitkisel kür dersen ben sürekli yapıyorum eşime ve kendime ibrahim saraçoğlundan eşime iki yıl önce bir kür istemiştik onlar biraz işe yaradı ama eşim askere gitti o süre zarfında yani tam anlamıyla tamamlayamadık neyse sonuç yine hüsran yine hüsran yine yine yine yine arkadaşım senin yaşın kaç ve kaçıncı denemen hangi merkezde tedavi görüyorsun (((((((

-Yaşım 35 hatta geçen ay 36 oldu GENÇ ARKADAŞIM benim:)) Benimde geçen denemem kimyasal oldu malesef. İnsan çok üzülüyor, acaba yanlış bişey mi yaptım vs düşünüp durdum. Hatta bende yumurta rezervi sorunu olduğu için dondurulmuş bile kalmadı. Ama küllerimden doğdum Eylül başı ilk regl ile başlıyoruz inş.. Brüksel Tüp Bebek Merkezi bizim merkez ben dr.. çok çok güveniyorum yine onunla yola devam edicez, ama ben hep söylediğim gibi Allahım ol derse gerisi sebep sadece inş. gelir artık meleklerimiz:)

Canım bugün opun vardı. Kaç yumurta toplandı, nasılsın, yumişler nasıl??

Canım bbugün yumurtalar alındı sağ salim çok şükür...10 tane yumurta toplandığını söyledi hemşire.perşembe ya da cuma transfer yapılcak dedi.4. gün olma ihtimali de var yani.neden bilmiyorum ama bu beni sevindirdi biraz acçıkcası..uzun bekleyebilmesi için kalitenin iyi olması gerekir gibi bi inancım var çünkü... herşey iyi güzel de işlem sonrası yazılan ilaçlar moralimi bozdu biraz.8-9 kalem ilaç yazıldı yaa..senin de oyle mi olmustu mesela??? 5 tane farklı kapsül tablet falan yuttum az önce arka arkaya...arkasından 2 farklı iğne.biri göbekten,biri kalçadan...Ben ki asprin bile zorda kalmayınca yutmayan biriyimdir kimyasal girmesin vücuduma diye...Onca ilacı alırken içim parçalanıyo resmen...Rabbim inşallah bu emeklerimizi çektiklerimizi sebepsiz ve sonuçsuz bırakmaz...Hepimizin gönlünün muradını versin Allah ım ...

Güzel dileklerin için teşekkür ederim zakkumm...Benim de senin gibi 10 yumurtam alındı..Senin sayıların ve sonuçların iyiymiş aslında..Dediğin gibi olmayınca olmuyo ya iştee İnşallah vakti zamanı gelmek üzeredir çok yakında canım yaa...2. denemen donmuşlarla mı yapılmıştı?

Ah Kader arkadaşım benim bende geçen şubat ayında yaptırdım ama benim bünyem kabul etmedi çünkü çok fazla ilaç yumurtlama derken 18 yumurta 14 döllenme 2 embriyo transferi 3+3 dondurulmuşlarım var ama mart ayından bu yana kendiliğimden adet olamıyorum duphaston kullanıyorum yani bütün metabolizmam değişti tam da bu ay gidecektim tsh t3 ve t4 hormonlarım çok fazla çalışmış ve zehirli guatr a hastalığına yakalandım ne biçim bir hastalıksa hamile kalmayı engelliyormuş doktor olsa bile düşer dedi o yüzden endokrine görünüyorum haftaya nükleer görüntüleme için hastaneyi gitmem gerekecek yani anlayacağın sorun üstüne sorun benim pek de umudum kalmadı desem yalan olmaz ne yapalım ALLAH bu yolda yar ve yardımcımız olsun

--canım geçmiş olsun inş. güzel döllenirler. Tek transfer mi yapılacak sana? İnan uzun bekleyen kaliteli oluyor diye bi şey yok tutunacağı varsa oluyor zaten. Çok heyecanlı şimdi transfer ve test gününü bekliycez senin, ne güzel sonra da hep birlikte seviniriz inş. Bana da 8 ilaç vermişti dr.um, ama iğne ne için verdiler sana merak ettim, pıhtılaşma sorunu mu vardı sen de ? Ama onca ilaç demişsin ya mecburuz kuzum çünkü dışarıdan müdahale ile hamile kalıyoruz bi şekilde tüm vücudu hazırlamaları gerekli. Sen ilaçlarını düzenli kullan.Allah hiçbirimizin emeklerini boşa çıkarmasın hele de biz kadınların. Her şeyin en zor kısmı bize düşüyor valla:)

-Kuzucum sen ne kadar zor şeyler yaşamışsın çok geçmiş olsun. Tez zamanda vücudun kendini toparlar inş., Allahım neler yaşıyoruz ya her şey bi yana bu tedavi gerçekten çok yoruyor bizi maddi manevi, inşallah sonunda bebeklerimiz gelirde mükafatımızı alırız. Peki bu nükleer görüntüleme ne için canım yaa ? He rgün yeni şeyler duyuyorum

Canım inşallah düzelir ya gerçekten çok yıprandık eşimle beraber maddi,manevi nükleer görüntüleme tiroid nodüllerinin kalıcı mı geçici mi olduğunu belirleyen bir sistem yani benimde pek fazla bilgim yok ama biz aslında bayağı endişelendik ama korkulacak bir şey yok dedi doktor.Radyasyon verilip 8 saat sonra normale dönüyormuş basit birşey ama işte benim tedavime engel olduğu için biraz canım sıkıldı üzüldüm yani anlayacağın arkadaşım senin kaçıncı denemen tüp bebekte

İnşallah tüm sorunlarından kurtulursun canım bir çırpıda. Canını sıkma gidip tedavilerimizi olacak imkanımız ve tedavisi var en azından... ben düşündükçe boğulacak gibi oluyorum bazen, sonra şükür diyorum. Benim 2.tedavi olacak umarım son olur:=)

Bebişin hayırlı olsun canım Allah kucağına almayı nasip etsin..Merkezin neresi merak ettim?

çok teşekkür edrim canım.benim 2 negatifim olduğu için benden karyotiple pıhtılaşma istedi.pıhtılaşma için bugün kan verdim(25 eylülde çıkacakmış sonuç) karyotip içinde yarına randevu aldık eşimle.bakalım hayırlısı.inşallah bi sorun çıkmaz.sen ne yaptın verebildinmi kan?umarım sorun çıkarmamışlardır

Son düzenleme:

öncelikle hayırlı olsun canım.ilaçlar konusuna gelince.bende seninle aynı fikirdeyim ama sonradan acaba sundan mı olmadı dememk için dr dediği herşeyi harfi harfine yapmakta fayda var.enimde tonla ilacım vardı.bak yazayım.muhtemelen sendede aynı şeyler vardır
folbiol
elevit
oceanplus
progestan(kalçadan yapılan iğne)
cleaxane(göbekten yapılan kan sulandırıcı iğne)
corasprin
estrofem
crione jel
bunları kafana takma.dr ne zaman kullan demişse o zaman uygula.inşallah hayırlısı ile kavuşursun meleğine

aynen öyle canım.herşeyin vakti saati var.bekliyoruz Allah ömür verdikçe.ilk tedavimde yumurtalar bu kadar kaliteli değildi.18 yumurta toplandı ama 5. güne 6 embriyo kaldı.onlardanda sadece 1i 1. kaliteydi.diğerlerini dondurmaya gerek görmediler onun için baştan başladık herşeye.iki tedavim arası 3 sene zaten.zor topladım kendimi.şimdi korkuyorum ara verirsem kendimde güç bulamamaktan.onun için hemen yaptırayım istiyorum testleri.sonrası Allah kerim

çok geçmiş olsun canım.Rabbim hayırlısı ile önce şifa versin sonrada hayırlısı ile bi evlat bağışlasın inşallah sana

çok geçmiş olsun canım.Rabbim hayırlısı ile önce şifa versin sonrada hayırlısı ile bi evlat bağışlasın inşallah sana
Teşekkür ederim canım ALLAH isteyen tüm kullarına bu duyguyu tattırsın gerçekten ben yoruuldum benimle evlenenlerin çocukları okula başladı ve benim hala yok yapacak bir şey yok beklemekten başka çaremiz yok sabırla inançla hepimize versin o sabrı inancı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…