Tüp bebek denemesi başarısız olanlarn sebepleri nelerdi sizce ?hadi bi yazıverin kızz

-Canım adetin ilk gününden başlayarak 12 gün yedim sabah aç karnına 1 tatlı kaşığı yeterli mi sence? Haftaya tedavim başlıyor biraz daha yesem mi ?

canım adetten sonra ilk 12 gün kulanıyorsun doğru kulanmışsın şifan olsun inş

kızlar slm benimde ilk denemem olumsuz tam bir ay oldu hala atlatamadım bende pko var yumurtalar gayet iyiydi eşim de sorun yok çok şükür Allahıma bizimkinin olmama sebebi bence benim çok su toplamam ve dr bana transfer sonrası tutunması için sadece jel ve kan sulandırıcı hap vermesi sizlere ilaç vermişler miydi yada iğne transfer sonrası

-selam canım, bugün 4. günü tedavimin umarım iyi olur, pek giremiyorum foruma, sen nassın kuzum, öperim..

Başladın yani hadi hayırlısı bakalım inşallah bu son olur tedavin en kısa zamanda mutlu haberlerini alırız.Ben nasıl olayım işte aynı ağlamakla beraber tatsız tutsuz bir hayatım çok canım sıkılıyor yine sessiz yine mutsuz ve bir kış daha beni bekliyor diye çok canım sıkılıyor neyse sen beni boşver en son kötüyüm demiştin tedaviye başlayıp başlamamakla kararsızdın neyse en doğru kararı sen verirsin canım ALLAH bu yolda yar ve yardımcın olsun hadi bakalım bekliyorum müjdeli haberlerini kolay gelsin sana iyi geceler bende seni öptüm

Çıkarsa kalbinde yara, Yaradan dönüştürür bunu bir gün hayra, sen sabretmesini bilirsen; Yaradan düşürmez seni dara. Kaldır başını semaya, aç ellerini mevlaya. Sen istemesini bilirsen, mevla cevap verir duaya. DUALRIMIZ KABUL Cuma günümüz mübarek olsun.

Herkese selamlar
ilk tüp bebek deneyimim başarısız oldu. Doktorum Halit Fırat Erden'di. Amh ve Fsh Değerlerim kötü olduğu için başarısız oldu. Doktorum Düzeltmek için bir tedavi uygulamayıp Direkt olarak tüp bebek tedavisine başladı. Sonuç hüsranla bitti. Kendimi toparlayınca Araştırıp Başka bir doktor ile şansımı denemek istiyorum.

-Canım inşallah son olur dua et. Moralim çok yüksek canım heycanlıyım yine. Sen de sıkma canını lütfen, oyalanacak birşeyler bul kendine çok düşünme, stres bize zarar veriyor biliyorsun. Bir daha ki tedavin iyi olacak inşallah. Öperim:)

Canım moralinin yüksek olmasına çok sevindim ay inşallah bu son olur dualarım seninle namazlarımdan sonra sana da dua edeceğim sende bana dua et kaç gündür bakıyorum sana bir şeyler paylaşmadın tedavinin ne aşamasındasın şu anda merak ettim seni DUALARIM SENİNLE AEO::))))))))))))))))))))

-canım çok sağol, ben de inan buradaki tüm arkadaşlara dua ediyorum, günlerdir bi arkadaşta kalıyordum bugün otele geldik nete rahat girebiliyorum artık. 12 si opu oldu. 8 yumurta 6 sı devam ediyor, 17 si transferim var canım dua et inşallah bu sefer beni bırakmaz bebeklerim. Sen nassın canım, daha iyisindir umarım. Öptüm canım:))

Canım çok sevindim inşallah meleklerin sana tutunurlarda sende herkes gibi annelik duygusunu yaşarsın kaç gündür seni bekliyorum senden bir haber alayım diye sürekli netin başındayım çok merak ettim seni hep dua ettim sana inşalah herşey yolunda gider diye namazlarımda senin adını söylerek dua ettim inşallah sonucunda güzel olurda burda hep beraber göbekler atarız.2 gün kalmış meleklerinle buluşmaya ay inşallah bende şu illetten kurtulurumda hemencik tedavime başlarım.senin adına çok sevindim.canım ALLAH tamamına erdirir inşallah bende nasıl olayım aynı kendimi bir türlü toparlayamıyorum sürekli çocuk görmekten bebek görmekten hamile kadın görmekten alamıyorum inan bu sene daha kötü oldum bu seneye kadar hep bir ümit vardı içimde ama şu hastalıktan sonra bütün ümitlerim uçtu gitti diyebilirim.bende adetimi bekliyorum ama bir türlü gelmedi karnım ağrıyor ama olamıyorum tüp bebekten sonra böyle bir şey olmaya başladı bende bütün adet belirtilerini yaşıyorum ama olmuyor ne yapacağımı bilmiyorum eşimde doktora da gitmemi istemiyor şu tiroidi hallet ondan sonra gidersin diyor.bilmiyorum benimde kontorlüm var çarşamba günü sende bana dua et bir an önce kurtulayım şu hastalıktan da tedavime başlayayım neyse çok yazdım kusura bakma ama kaç günü özeti diyebilirim kib ALLAH a emanet ol ALLAH yar ve yardımcın olsun inşallah iyi geceler :)))))))))))))))))))))))))))

-canııım öyle içten ve güzel yazmışsın ki ağlatacaktın beni. Ben de senin için hep dua ediyorum inan, hastalığından bahsetmiştin aşılmayacak bişey değil ki, ama seninki sabırsızlık biran önce bebeği almak istiyorsun anlıyorum seni, bende aynıyım çünkü.Benim de çook yakın bi arkadaşım hamile, kızkardeşim hamile etrafımda işyerinde hamileden geçilmiyor Allah hepsine bebeklerini bağışlasın bize de versin inşallah..Geçen seferki negatiften bir sonraki ay benim adetim de çok geç gelmişti. Tadı çok kötü ama soğan kürü yaptım düzenli, arkasından incir kürü yaptım. Arı sütü bal polen yedim adetlerim hemen düzene girdi eskisi gibi, mutlaka yap sende ihmal etme. Dr um da zaten değerlerimin geçen sefere göre çok iyi olduğunu söyledi. Allah yardımcımız olsun canım öperim çok...

arkadaslar bal yarcin.corek otunu tarif edermisiniz

canım ben şöle yapıyorum bal ve tarçını aynı oranda koyuyorum 3 er tatlı kaşığı balıda daha fazla koyuyorum (midemde reflü olduğu için bal oarnını yüksek tutuyorum )

Belki insanlara tuhaf gelebilir ama inan bana benim gibi bebek özlemi çekenler için her zaman dua etmişimdir hiç sevmediğim biri bile olsa onun için derim ki ALLAH kimseye bu acıyı vermesin o kadar kötü bir şey ki sende biliyorsun o kadar zor bir şey ki tarifi yok diyebilirim en azından ben öyle düşünüyorum her hamile haberi alınca bir hem sevinir hem üzülürüm benim ne zaman olacak diye ama ALLAH zamanı ve vakti gelmemiş diye kendimi teselli etmeye çalışırım eder miyim orasını benden bilmiyorum Ama derim ki mevlam sen büyüksün bana ve benim gibilere evlatsızlıkla sınama derim yani anlatamam bugün çarşıya gittim biraz kafa dağıtayım diye keşke gitmeseydim daha kötü oldum herkesi bir görsen okul açılacak ya herkesin yanında en az 1 çocuk var o kadar kalabalık ki anlatamam bir herkesi bir okul telaşı sarmış bir görsen çocuklar bebekler anneler offfffffffffffffffffffffff ya nasıl kendimi toparlayacağım bilmiyorum neyse sen bana bakma ben biraz hep olumsuz konuşurum kendimle ilgili eşim bana der ki sen hep bardağın boş tarafını görürsün der evet biraz öyleyim hemen ümidi keserim ama ALLAH ım bize öyle bir zamanda verir ki inşalah bu günleri hiç hatırlamayız canım seni çok öptüm sana bu akşam yine dua edecem birde transfer hangi saatte olacak senin adına bir meryem süresi okuyum çok etkili bir süre imiş herkes öyle söylüyor. o yüzden sana okuyayım buraya yaz saatini de belki bir yararım olur sana görüşürüz ALLAH a emanet ol.........

-Bu yaşadıklarımız çok zor, Allah yazmışsa gelecek bir gün bebeklerimiz. Demek bizim bu dünyadaki sınavımız buymuş canım ne yapabiliriz ki deneyip dua etmekten başka. Kendini üzme, dışarı yalnız çıkma, arkadaş al yanına bi yerlerde oturup sohbet edin. Aklın dağılsın, bizim birbirimize ettiğimiz dualar kabul olur. Oteldeyiz şu anda ve eşim uyuyor, az önce gözünü açtı, uyusana canım dinlen biraz neden kalktın diyor. Gamsız adam yaaa sonuçta erkek.Ben minik embriolarımı düşünüyorum. Nasıl durumları, büyüyün, gelişin, sonra anneye tutunun diye dualar ediyorum onlar için, ne uykusu. İşte bak bizi bizden başka anlayan olmaz canım. Ümidini yitirme, ne demişler, zoru başarabilirsin imkansız zaman alır. Biz de başaracağız inan buna.
Transfer saati için yarın arayacaklar, sana bildiririm, duaların için Allah razı olsun..öperim çok.
Sen hangi şehirdesin kuzum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…