• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Denemesi Negatif Olanlar

Pardon canım sürecini burada yazmışsın önce ilk mesajını okudum yeni gördüm
Canim ilk konyada gittik tup bebek orda esimden ornek ve ikimizden genetik istediler. Ikinizde sorun yok dediler ve tup bebek basladık ordan negatif sonuc alinaca moral olarak çöktüm ve hic bir tahlili almadım ordan ayrildim. Sonra kayseri acibadem gittim ordada esimdem ornek aldılar hersey yolunda dediler tedavi başladık ve 2 negatif deneme. Kafam allak bullak nereye gidecem kime ne soracam şaşırdım kaldım artık
ardın

Mrb. Bizimde bebeğimiz olmuyo aşılama dediler. Eşimin sperm hareketsizliği çok yüksek.Gataya gidiyoruz ilk bi aşılama deniycez.Olmazsa tüp bebek. Bahçeciyi düşünüyoruz bizde fiyat ne kadar oluyo ilaçlarla filan?
Selam canım benim bu forumda ilk mesajım var profilimden ilk mesajıma ulaşabilirsin orada detaylı fiyat bilgisi yazmıştım onun üzerine 1500 tl embriyo dondurma bakım ücreti ödedik. İlaçlar da kişiye yazılan doza göre değişiyor haftalık alınıyor iki hafta toplam 2.000 tl üstünde tutmuştu. Yalnız bu fiyatlar Haziran Temmuz 2018 doların artışı ile felan zam gelmiş olabilir. İnşallah ilk denemende aşılama ile güzel sonuç alırsın.

Ornek aldılar derken spermiyogram mi yapıldı? Bence iyi bir laboratuvarda ikiniz de dna yaptırın önce. Muhtemelen sorun yoktur ama bi dahaki deneme öncesinde gerekli diye düşünüyorum. Spermiyogramlari siz görünüz mu görmediyseniz isteyin hastanelerden bence. Tüp dr ları bize de sperm sorunu yok bir sperm bile işimizi görür dediler. Ama öyle değil işte... bu arada ben olumsuz deneme sonrası aynı urologagittim aslında ona gitmezdim ama üniv hastanesi olduğundan rapora ihtiyacım vardı o yüzden gittim. Bu sefer ne dese begenirsiniz keşke tüp yapmasaymışsınız olmazdı zaten dedi. Dedim daha önce tupolur demistin8z ben öyle şey demem dedi. Bence eşimin aşırı tepki vermesi sebebiyle öyle dedi
Yoksa ben niye gidip tüp yaptırayım ama şimdi öyle demedim tüp yapmanız hata olmuş dedi. Ya bu sperm sorunu biraz detaylı bişey olduğundan dr lar da yam net konysamiyo bence
Eşim artık daha fazla oyalamasa da şu testlerini yapsa keşke. Bu ay kaan Aydos'a gideceğiz. Ben çok üzüntüler yaşadım nu hayatta ama bu play beni cokyipratyi saçlarım simsiyahtı aklar düşmeye başladı.. O yüzden riske atmamak lazım diye düşünüyorum .inanmazsınız belki o kadar çok üzüldüm ki sürekli ishal olup kusuyordum. Hatta bigun eve giderken yolda altıma yaptım
Çocukluğumda bile böyle birvukuatim yokken yolda altıma yaptım rezil oldum. Cok zor.. Allah bugunlerimizi aratmasin yine de...
Canim ya sen cok kotu günler atlatmışsın Allah yardimcin olsun. Bende stresten ürtiker oluyorum. Aynen spermiyongram aldılar ve ikimizim kromozon sayilarmiza baktilar baska birsey yapmadilar. Benim ilac tedavisiyle normal yoldan 1 çocuğum oldu simdi 9 yaşında. Oglumu kucagima evlendikten 5 yıl sonra aldım. O yillarda hamile kalmakta zorlanmıyordum 5 kez hamile kaldım ve hepsini 7-8 haftalıkken kaybettim. Oglum 6. Hamileliginde oldu ve bundan sonra bir türlü hamile kalamadım. Bir çocuğun var deyince yaşayan cocuk varsa cok buyuk bir problem yok diyorlar genelde.

Selam canım yok bizim embriyo lar da genetiğe gitmedi. 3 dondurulmuş embriyo var ama maalesef genetiğe gitmedi. Doktora sormuştum ilk denemede gerek görmemişti keşke yapılsaymış. Ankara bahçeci de tedavi oluyorum. Birazdan doktorum ile görüşeceğim, bakalım yeni yol haritasını yazarım.
Inşallah bundan sonraki süreç kolay olsun sizin için.. b
Selam canım yok bizim embriyo lar da genetiğe gitmedi. 3 dondurulmuş embriyo var ama maalesef genetiğe gitmedi. Doktora sormuştum ilk denemede gerek görmemişti keşke yapılsaymış. Ankara bahçeci de tedavi oluyorum. Birazdan doktorum ile görüşeceğim, bakalım yeni yol haritasını yazarım.
Merhaba. Belki daha önce yazmışsınızdır ama ben bulamadım. Acaba eşinizin spermin bakıldı mi sorun yok inşallah değil mi

Canim ya sen cok kotu günler atlatmışsın Allah yardimcin olsun. Bende stresten ürtiker oluyorum. Aynen spermiyongram aldılar ve ikimizim kromozon sayilarmiza baktilar baska birsey yapmadilar. Benim ilac tedavisiyle normal yoldan 1 çocuğum oldu simdi 9 yaşında. Oglumu kucagima evlendikten 5 yıl sonra aldım. O yillarda hamile kalmakta zorlanmıyordum 5 kez hamile kaldım ve hepsini 7-8 haftalıkken kaybettim. Oglum 6. Hamileliginde oldu ve bundan sonra bir türlü hamile kalamadım. Bir çocuğun var deyince yaşayan cocuk varsa cok buyuk bir problem yok diyorlar genelde.
Çok sevindim bi çocuğunuz olmasına. Allah çok uzun ve sağlıklı bir ömür versin. Eşinizin sperm sayısı totalde 40milyon üstü ml de 15 ml üstü ise ve morfoloji de yüzde 4 veya üzeri ise ondan kaynaklı sorun yok bence. Yanı işin ehli değilim ama öyle öğrendim. En zoru erkek infettilitesiymis. Hatta benim bi arkadasbahcecide tüp görmüştü o sorun kendisinde diye çok uzuluyodu. M7stafa bey şükret sorun esindeolsaydi işimiz daha zordu demiş. Eşinizde sorun yoksa olur Allah'in izniyle. Ama bence siz de bi bakın yorumlayın spermiyogram.. Evet kesin sorun yoksa acaba biraz bekleseniz mi tüp için belki olur kendiliğinden

Çok sevindim bi çocuğunuz olmasına. Allah çok uzun ve sağlıklı bir ömür versin. Eşinizin sperm sayısı totalde 40milyon üstü ml de 15 ml üstü ise ve morfoloji de yüzde 4 veya üzeri ise ondan kaynaklı sorun yok bence. Yanı işin ehli değilim ama öyle öğrendim. En zoru erkek infettilitesiymis. Hatta benim bi arkadasbahcecide tüp görmüştü o sorun kendisinde diye çok uzuluyodu. M7stafa bey şükret sorun esindeolsaydi işimiz daha zordu demiş. Eşinizde sorun yoksa olur Allah'in izniyle. Ama bence siz de bi bakın yorumlayın spermiyogram.. Evet kesin sorun yoksa acaba biraz bekleseniz mi tüp için belki olur kendiliğinden
Canim benim inşallah Rabbim sana bana ve diger arkadaşlarıma tattırsın anneliği. Oglum beni cok zorluyo surekli bana kardeşi olan arkadaşlarını sayıyor kardeş olsun diye karnımı seviyor. Normal yolla 3 senedir denedik hiç olmadı tek tüpüm yok acik olan tarafta yumurtalık çalışmıyor mecbur tup bebek oldu. Allah büyük bize merhamet etsin yasim 39 yaş faktörü onemli. Sen kaç deneme yaptın bu sefer işini saglam yap Allah'ın izniyle

Canim benim inşallah Rabbim sana bana ve diger arkadaşlarıma tattırsın anneliği. Oglum beni cok zorluyo surekli bana kardeşi olan arkadaşlarını sayıyor kardeş olsun diye karnımı seviyor. Normal yolla 3 senedir denedik hiç olmadı tek tüpüm yok acik olan tarafta yumurtalık çalışmıyor mecbur tup bebek oldu. Allah büyük bize merhamet etsin yasim 39 yaş faktörü onemli. Sen kaç deneme yaptın bu sefer işini saglam yap Allah'ın izniyle
Ben bir kere denedim. Benim de yaa 36 oldu dün itibariyle. Hiç yaa kompleksim yoktu ama artık oldu. Yaşımı söylerken bile kendimi suçlu hissediyorum. Benim ablanın da kizi kardeş olsun diye tutturuyordu ama ablamın eşi istemiyor yani herkeste bi dert var işte. Anladığım kadarıyla sizin sorun tespit edilmiş en azından erkek kaynaklı değil. Konyada yaşıyorsanız aslında Ankaraya yakınsınız. Ben aslında en çok ankarada yaptırmak isterdim istanbulda yaşamasaydım. Oranın hastaneleri ve dr ları daha iyi oluyor sanki

Ben bir kere denedim. Benim de yaa 36 oldu dün itibariyle. Hiç yaa kompleksim yoktu ama artık oldu. Yaşımı söylerken bile kendimi suçlu hissediyorum. Benim ablanın da kizi kardeş olsun diye tutturuyordu ama ablamın eşi istemiyor yani herkeste bi dert var işte. Anladığım kadarıyla sizin sorun tespit edilmiş en azından erkek kaynaklı değil. Konyada yaşıyorsanız aslında Ankaraya yakınsınız. Ben aslında en çok ankarada yaptırmak isterdim istanbulda yaşamasaydım. Oranın hastaneleri ve dr ları daha iyi oluyor sanki
Yok canım konyada yaşamıyorum Aksarayda yaşıyorum burda tup bebek merkezi yok o yuzden once konya sonra kayseri denedik. Tekrar düşünüyorsan fazla bekleme. Ben bu kadar ugrasacagimi bilseyden cocuk 2 yasinda iken başlardım. Hayırlısı kaderde bunları yaşamak ta varmış. O kadar negatife alıştım ki transfere giderken bile sevinemiyorum hep sonunu düşünüyorum. Hayirlisi bakalım istanbulda da iyi merkezler var duydugum kadarıyla burda erkek faktörü ile alakalı bitkisel ilaclardan bahsediyorlardı belki size yardımcı olur inşallah

Benim anlamadığım morfoloji ve sayı problemi neden tüp bebeği etkilesin ki? Zaten epi topu bi tane gerekiyor sperm. Milyonların icin morfoloji 1 bile olsa bi dünya sperm bulunur. Ben sorun başka yerde olduğunu düşünüyorum. Kısmet değilmiş deyip geçmek bana çok zor geliyo. Sebebini bilsem neden tutmadığını içim rahat edecek. İkinciye başladım ama hala birincinin olmamasına üzülüyorum. Daha önce de bir dusuk yaşadım. Çok çok çok zor bir süreç. Allah hepimize sabır ve güç versin

Selam canım güzel sözlerin için çok teşekkür ederim. Bu zamanda bize de sizin gibi örnekler lazım. Ben de Ankara bahçeci de tedavi oluyorum. Aynen laboratuvarlarının çok iyi olduğunu düşünüyorum o yüzden ilk başta yıkıldım şimdi daha iyiyim, pes etmek yok :)
Allahın isteyen herkesin yüzünü güldürsün inşallah canım

Arkadaşlar gebelik serumu kullanan ya da kullanacak olan var mi? Nerden buldunuz ne kadara aldiniz acaba ??

Yine olmadi kizlar ikinci denemede negatif yoruldum kizlar cok uzgunum
Çok üzüldüm canım, umarım Allah’ın izniyle bir sonrakinde en hayırlı en yakın zamanda güzel sonucunu alırsın. Doktorun ile konuşabildin mi ? Bir sebep ya da ek bir tetkik yöntem öneriyor mu ? Ben de 06 Ekim de negatif sonucunu öğrenip 2 gün sonra doktorum ile konulmuştum, bu Cumartesi histereskopi yapılacak bakalım.

Back
X