minik sevdam senin adına inanki çok sevindim allahım inşll o güzel duyguları bizlerede yaşatırda bizde seviniriz hayırlısıyla bende transferim oldu 24 haziranda test yaptırıcaz inşll olmuştur emeklerimiz boş kalmaz tüm isteyen herkese nasip eder inşll
minik sevdam senin adına inanki çok sevindim allahım inşll o güzel duyguları bizlerede yaşatırda bizde seviniriz hayırlısıyla bende transferim oldu 24 haziranda test yaptırıcaz inşll olmuştur emeklerimiz boş kalmaz tüm isteyen herkese nasip eder inşll
çok tşkr ederim allah razı olsun allahım herkesin istediğini verir inşll bizde o güzel duyguyu yaşarız inşll allahın izniyle hayırlısıyla tabiki sizlerle paylaşırım ( sakıncası yoksa sorun nedir sizde bizde eşimden dolayı olmuyordu bende 7 yıllık evliyim)
merhaba..
arkadaşlar şimdi yazılanları okudum ve gözlerim doldu..eski günlerimi hatırladım...
10 sennelik evliyim...19 aylık oğlumvar..ama ona ulaşana kadar oooff offf.çeken bilir tabi..gerisi boş.
2 kere mikro yaptırdım negatif..onların acısı çok fena..
1 miyom ameliyatı.
eşimde varikosel ameliyatı 3 denemeyi yaparken hamile kaldım ne sevinç anlataman..%5 şans var diyorlardı normal yolla.
mikroenjeksiyonlatda birinde 13 diğerinde 10 adet embriyomuz opluştu ama ilkinde 4 e kadar bölündüler sadece..2.sinde ise 2 tanesi 8 kadar bölünmüştü yerleştirdiklerinde belki tutar diyordum olmadı.. ama ben asla pes etmedim.
eşim beni desteklemedi olmassa olmasın diyordu ama..hep araştırdım koştum..çalıştım 2 -3 sene biriktirdim paramı yaptırdım.bir umut işte insan vazgeçemiyo..
tek birşey söyleyeyim lütfen iyi yerlere gidin boşuna zaman para ve umutlarınızı kaybetmeyin..lütfen ben o hatayı yaptım...yazık o kadar çok ilaç alıyoruz ki.hepsi boş umutlar yıkılınca kötü oluyo..
psikolojim bozulmuştu..bez reklarında bile bazen ağlar olmuştum..
neyse alah herkese versin..duvalarım sizinle..
sakın pes etmeyin...evlat çok tatlı..çok..
işimden bile ayrıldım..sadece oğlumla vakit geçirmek için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?