Arkadaşlar merhaba,
Ben de daha önce iki kez aşılama yaptırdım. İlkinde pozitif çıktı ama devam etmedi maalesef. Önümüzdeki ay tüp bebek yaptırmaya karar verdik. Doktorum da bir an önce gel planlayalım dedi. Yarın görüşmeye gideceğim. Ama buradan okuduğuma göre yumurta toplama işlemi genel anestezi altında yapılıyormuş. Ben ise anesteziden çok korkuyorum. Ayık olarak bu işlemi yaptıran var mı içinizde? Şimdi diyeceksiniz bu kadar zahmetli bi işe kalkışıyosun anesteziden mi korkuyosun ama korkuyorum işte ne yapayım :))
Arkadaşlar merhaba,
Ben de daha önce iki kez aşılama yaptırdım. İlkinde pozitif çıktı ama devam etmedi maalesef. Önümüzdeki ay tüp bebek yaptırmaya karar verdik. Doktorum da bir an önce gel planlayalım dedi. Yarın görüşmeye gideceğim. Ama buradan okuduğuma göre yumurta toplama işlemi genel anestezi altında yapılıyormuş. Ben ise anesteziden çok korkuyorum. Ayık olarak bu işlemi yaptıran var mı içinizde? Şimdi diyeceksiniz bu kadar zahmetli bi işe kalkışıyosun anesteziden mi korkuyosun ama korkuyorum işte ne yapayım :))
herkeze merhaba. arkadaşlar ben yeniyim biz de tüp bebek uygulamasına başladık. hayırlısıyla ayın 1,inde kan tahlilimi yaptıracağım. bana deneyimlerinizi aktarırsanız sewinirim şimdiden teşekkür ediyorum. allah hepimize nasip etsin inşallah.
Merhaba,
Ben lokal anestezi yaptırdım yani tamamen uyutulmadan işlemi monitorden izledim hafif bir ağrı hissettim okadar. Herkesin ağrı eşik sevyesi farklı. Ayrıca genel anesteizde sadece 5 dk uyuyorsun sonra uyanıyorsun ameliyattak gibi anestezi verilmiyor. Endişelenme. Doktorun bu konuda sana bilgi verecektir.
bu işler hem maddi hem manevi zor herkese bol sabır
Öncelikle herkese merhaba.Bugüne kadar hep sizin yazılarınızı okudum.Sonunda ben de aranıza katılmaya karar verdim.Hsg sonucunda tüplerimin kapalı olduğunu öğrendim.Bu ekim ayı içerisinde ben de tüp bebek tedavisine başlayacağım.Allah hepimize hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin.Heyecanlarımızı,kaygılarımızı ve sabrın sonunda sevinçli haberlerimizi paylaşmak üzere...
Genelde tüp bebek tedavisinde uzun protokol tercih ediliyor ve adetin 21. gününde başlıyor o nedenle bir an önce görüşmeye gidip ön muayeneden geçmen gerekiyor çünkü bende sol yumurtalıkta kist vardı o nedenle reglin 2. günü başlamak üzere 14 gün doğum kontrol hapı kullandım. Sonrada tedaviye geçilebildi. İyi şanslar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?