Tüp Bebek Deneyimleri Tüp Bebek Başarı Hikayeleri

Arkadaşlar merhaba,
Ben de daha önce iki kez aşılama yaptırdım. İlkinde pozitif çıktı ama devam etmedi maalesef. Önümüzdeki ay tüp bebek yaptırmaya karar verdik. Doktorum da bir an önce gel planlayalım dedi. Yarın görüşmeye gideceğim. Ama buradan okuduğuma göre yumurta toplama işlemi genel anestezi altında yapılıyormuş. Ben ise anesteziden çok korkuyorum. Ayık olarak bu işlemi yaptıran var mı içinizde? Şimdi diyeceksiniz bu kadar zahmetli bi işe kalkışıyosun anesteziden mi korkuyosun ama korkuyorum işte ne yapayım :))

elsinore canım yumurta toplama ıslemı transfere gore dahauzun ve sancılı bı ıslem ayıldıktan sonra bıle bel ve kasık agrın oluyo ıslem sırasında verecegı acıyı tahmın edemıyorum dogrusu sadece 5 dk suren transferde bıle cok canım acıdı benım 2 denememde anestezı talep edıcem zaten masaya alır almaz uyutuyorlar sn bıle surmuyo uyuman uyandıgında hersey bıtmıs oluyo hıc sıkıntı yapma bence kolaygelsın

herkeze merhaba. arkadaşlar ben yeniyim biz de tüp bebek uygulamasına başladık. hayırlısıyla ayın 1,inde kan tahlilimi yaptıracağım. bana deneyimlerinizi aktarırsanız sewinirim şimdiden teşekkür ediyorum. allah hepimize nasip etsin inşallah.

Merhaba,

Ben lokal anestezi yaptırdım yani tamamen uyutulmadan işlemi monitorden izledim hafif bir ağrı hissettim okadar. Herkesin ağrı eşik sevyesi farklı. Ayrıca genel anesteizde sadece 5 dk uyuyorsun sonra uyanıyorsun ameliyattak gibi anestezi verilmiyor. Endişelenme. Doktorun bu konuda sana bilgi verecektir.

elsinore canım ben şuan sonuç bekliyorum bencede sen anesteziden hiç korkma çünkü yumurta toplama işlemi çok sıkıntılı bir işlem.onlar lokal deselerde sen genel anestezi iste.masaya yattıgında sana serum takıcaklar sadece onu hissedeceksin zaten anestezi içinde aynı damar yolundan ilacı veriyorlar hiç bişey hissetmiyosun yani.allah yardımcın olsun

canım sen şuan hap mı kullanıyosun yoksa ignelere başladın mı.ayriyetten hayırlı olsun şimdiden allah hayırlısını nasip etsin hepimize.sorun olursa ceap vermeye çalışırız

Hepinize Merhaba (Kuzi ,Kazen, Yeşim, Darkinlife, Saranur, Bonedea, Butterfily Adını sayamadığım tüm arkadaşlar)

Uzun zamandır sizlere yazamıyorum. Dilerim herges iyidir. Moraller yerindedir. Beklenen umutlar gerçekleşmiştir. Beni soracak olursanız uzun badirelerden sonra şu an gebeliğimin 26 haftasındayım. İlk 2 ay bayağı sorunlar yaşandım. Kanamaların ardından kahverengi akıntılar derken sonunda işime başladım. Ve şu an 7. ayıma girmiş bulunuyorum. Allah izin verirse 5 ocakta doğumum gerçekleşecek. Rabbim isteyen hergese nasip etsin. Mübarek günler hatırına. Tüm kardeşlerime dua ediyorum herzaman.Allah olmayan hergese hayırlı sağlıklı evlatlar versin. Sizler ne alemdesiniz çok merak ediyorum. Hepinizi öpüyorum.,

merhaba, doktora gittim dün bu konuyu da sordum. Anestezi vermeyeceğini alt bölgeyi uyuşturacağını ama bana da sakinleştirici ilaç vereceklerin söyledi yani güle oynaya böyle yarı uykulu gibi olacakmışım. Sersemleteceklermiş yani. Çok rahatladım böyle olunca. Hepinize teşekkürler bu arada...
İlaçlarımı da bugün aldım. Normalde rapor almaya kalkınca 750 ytl falan tutuyodu ama bunlar bikaç eczaneyle anlaşmışlar 740 ytl'ye aldım tüm ilaçlarımı. Rapor için de uğraşmama gerek kalmadı bilginiz olsun... düşünenler için tavsiyedir...

sLM 2 TÜP BEBEK 2 DONDURULMUŞ DENEMEM VAR ŞİMDİ YENI TEDAVİYE BAŞLICAM AMA ÇOK KORKUYORUM YINE AYNI SONUCU DUYMAYA YÜREYİM DAYANIRMI

ben de dondurulmuşları deneyeceğim....inşallah hepimiz için hayırlı mutlu sonuçlar olur...bu arada dondurulmuşlar için nasıl bi yol izleniyor?bana doktor 2-3 günü adetin gel dedi.....cyclo-progonova kullandıracaklarmış galiba....sen hangi ilaçları kullandın o süreçte ?iğne verdiler mi?

Öncelikle herkese merhaba.Bugüne kadar hep sizin yazılarınızı okudum.Sonunda ben de aranıza katılmaya karar verdim.Hsg sonucunda tüplerimin kapalı olduğunu öğrendim.Bu ekim ayı içerisinde ben de tüp bebek tedavisine başlayacağım.Allah hepimize hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin.Heyecanlarımızı,kaygılarımızı ve sabrın sonunda sevinçli haberlerimizi paylaşmak üzere...

adenzar merhaba,benim de sorunum seninle aynı.2 tüp de tıkalı çıktı rahim filminde.doktor laparoskopi yapalım dedi,istemedim....sana da önerdiler mi?bu arada benim tüplerim tıkalı olduğu için rahim filmi çekilirken çok çok az bi ağrım oldu,doktor tıkalı olanlarda genelde ağrı hissedilmez dedi....sen de de mi ağrı olmadı?

Aynen bende de hiç ağrı olmadı bi ara hafif bi yanma gibi oldu o da bişey değildi.Zaten verilen ilaç hep dışarı aktı.Laparoskopi garanti olmadığı için dr um da önermedi . Boşuna vakit ve nakit kaybı dedi.Bu ay içinde tüp bebek yapılacak inşallah.

Melis-78 sen biraz üzülmüşsün anladığım kadarıyla.Aynı duyguları ben de yaşadım niye böyle bişey başıma geldi, acaba gerçekten kapalımı yoksa o sıra açılmış olabilirmi diye ama olmayınca olmadı işte.Demekki kapalı dedik ve tüp bebek yapmaya karar verdik.Sen ne yapmayı düşünüyosun şimdi.Bu arada lütfen endişeli ifadeni değiştir moralini hiiç bozma Allah büyüktür.Herşeyin normal dimi bu arada.

merhaba ayni soru bende de cikti sol tarafimda kist cikti bana doktor dedi bir ay dogum kontroll hapi kullan, kist 4 cm idi. Gecmese icindeki siviyi bosaltiriz dedi doktor.
Sen dogum kontroll hapini kullaninca kist gectimi

Melis 78-5 kusura bakma ben daha önceki yazılarını okumamıştım.Öğrendimki daha önce kimyasal gebelik yaşamışsın.Şimdi de dondurulmuşlarla tekrar deneyecekmişsin.Hayırlısı olsun.

Melis 78-5 kusura bakma ben daha önceki yazılarını okumamıştım.Öğrendimki daha önce kimyasal gebelik yaşamışsın.Şimdi de dondurulmuşlarla tekrar deneyecekmişsin.Hayırlısı olsun.Kimyasal gebelik neden yaşanıyor bilgi verebilirmisin.Bildiğim kadarıyla sadece tüplerin kapalı başka problemin varmıydı..? Ben de merak ettim şimdi.:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…