Adenzar kimyasal gebelikten sonra bayağı bir moral bozukluğu hatta hafif depresiflikler yaşadım,ama şu an atlattım....gerçi verilen hormonlar yüzünden böyle duygu durumu bozuklukları bazı kişilerde görülebiliyormuş....benim doktorların söylediğine göre tüplerimin tıkalı olması dışında bir sorun yokmuş....ilk denemede herşey yolunda gitti,17 yumurta toplandı.10 tanesi kaliteli çıktı.3ü transfer edildi.7 tanesi donduruldu.kimyasal gebelik doktorların söylediğine göre embriyo rahime tutunuyormuş ama saglam bir tutunma olmadığı için kan testi pozitif çıksa bile(ki kimyasalda genelde düşük rakamlar çıkıyor)daha sonra düşüyor ve hamilelik sonlanmış oluyor...sen ne zaman tüp bebek deneyeceksin hangi hastaneyi düşünüyorsun,doktorun kim?bu arada ruh halimi mutluya çevireceğim...çok teşekkürler ilgin için....merak ettiğin birşeyler varsa seve seve yanıtlarım...
Melis 78-5 teşekkürler verdiğin bilgiler için.Demek kimyasal gebelik olması kötü bişey anlamına gelmiyor.Bu duruma da hazırlamam gerek kendimi anlaşılan.İnşallah ben haftaya randevumu alıcam. 3 .gün iğnelere başlayacağız..(di mi?)Yaşadığın ilk tecrübeni kısaca anlatabilir misin.Ne zaman hangi ilaçları ne kadar süreyle kullandın iğneler zormuydu çok merak ediyorum.
kızlar benim rahim filmim cok ağrılı oldu. ayın 25 inden sonra aşılama için iğne kullanmaya başlayacağım. aşılama nasıl oluyor. ağrılı mı bir bilgim yok merak ediyorum. beni aydınlatır mısınız?
çok sağol ben de bilmiyordum. tavsiyene uyacağım.ben bahçelievler medicanaya gidiyorum. rahim filmi çektirdiğimde de nasıl olacağı konusunda bilgi veren olmadı ve çok sancılı oldu. hayırlısı olsun hepimiz için. Allahım tez zamanda hepimize annelik duygusunu tattırsın. hayırlısıyla tez zamanda kucaklarımızı bebişlerimiz doldursun.
Melis 78-5 teşekkürler verdiğin bilgiler için.Demek kimyasal gebelik olması kötü bişey anlamına gelmiyor.Bu duruma da hazırlamam gerek kendimi anlaşılan.İnşallah ben haftaya randevumu alıcam. 3 .gün iğnelere başlayacağız..(di mi?)Yaşadığın ilk tecrübeni kısaca anlatabilir misin.Ne zaman hangi ilaçları ne kadar süreyle kullandın iğneler zormuydu çok merak ediyorum.
adenzar öncelikle doktoruna karar verdin mi,kime gidiyorsun?bana adet gördükten sonraki 21.günde lucrin iğnesine başladık...tekrar adet görünce de adetin 2.ci yada 3.günüydü galiba gonal f iğneye başlanıldı.5 mg lucrin ve 225 mg gonal f le devam ettik.3-4 gün sonra gonal f'in derecesini düşürdüler ve 150-75-50 olarak devam ettiler.yaklaşık 10-15 gün içinde de yumurta toplandı.bn anestezi almadım.17 yumurta toplandı...bu ay dondurulmuşları deniycez.
merhaba arkadaşlar bende uzun zamandır bebek sahibi olmaya çalışıyorum 2 kez aşılama denedik malesef tutmadı ve çok stres yaptım yine doğal yollardanda çalışmalarımızada devam ediyoruz,önümüzdeki hafta tüp bebek için görüşmeye gidicez kasımdada yaptırmayı planladık umarım bu sefer olur ve dua ediyorum uzun protokol değildir inşallah kısasıdır... hepinize allah gönlünüze göre versin
Uzun protokol daima tercih edilenlerden biridir. Çünkü başarı şansı daha yüksek. Doktorunuz buna karar vericek ama kısa protokol için ısrar etmeyin bence.
merhabalar bende yeni üyelerdenim tüpbebek tedavisine yeni başladım::
Uzun protokol daima tercih edilenlerden biridir. Çünkü başarı şansı daha yüksek. Doktorunuz buna karar vericek ama kısa protokol için ısrar etmeyin bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?