Tüp Bebek Deneyimleri Tüp Bebek Başarı Hikayeleri

Adenzar kimyasal gebelikten sonra bayağı bir moral bozukluğu hatta hafif depresiflikler yaşadım,ama şu an atlattım....gerçi verilen hormonlar yüzünden böyle duygu durumu bozuklukları bazı kişilerde görülebiliyormuş....benim doktorların söylediğine göre tüplerimin tıkalı olması dışında bir sorun yokmuş....ilk denemede herşey yolunda gitti,17 yumurta toplandı.10 tanesi kaliteli çıktı.3ü transfer edildi.7 tanesi donduruldu.kimyasal gebelik doktorların söylediğine göre embriyo rahime tutunuyormuş ama saglam bir tutunma olmadığı için kan testi pozitif çıksa bile(ki kimyasalda genelde düşük rakamlar çıkıyor)daha sonra düşüyor ve hamilelik sonlanmış oluyor...sen ne zaman tüp bebek deneyeceksin hangi hastaneyi düşünüyorsun,doktorun kim?bu arada ruh halimi mutluya çevireceğim...çok teşekkürler ilgin için....merak ettiğin birşeyler varsa seve seve yanıtlarım...

merhaba arkadaşlar
ben de 1 kere kimyasal gebelik yaşadım ve bunun sonrasında maalesef zona oldum. 1-1,5 ay inanılmaz acılar yaşadım.. çok fazla kafama taktığımı düşünmemiştim ama demek ki düşündüğümden daha fazla takmışım ki böyle birşey oldu.. bu yaşadığım işkenceli zonanın ardından bu kadar kafama takmama gerektiğini sağlığın herşeyden önemli olduğunu ve zamanı geldiğinde bunu benim de yaşayacağımı düşündüm... Şimdi ise tüp bebek tedavisine başladım kafam oldukça rahat ( tabi yine ben öyle düşünüyor da olabilirim ) bu sefer olacakmış gibi bir his var içimde ..nedense öyle hissetmek istiyorum..Ama dediğim gibi hiçbirşey için sağlığınızdan olmaya gerek yok hatta böyle yaparak hamile kalmayı biraz da biz zorlaştırıyoruz gibime geliyor. biliyorum siz şimdi elimizde değil diyeceksiniz ben de öyle düşünüyodum ama inanın ki pozitif düşünmek, beynimizi sürekli olarak olumlu çalışıtırabilmek elimizde ..yeterki bunu isteyelim...sevgilerimle

Melis 78-5 teşekkürler verdiğin bilgiler için.Demek kimyasal gebelik olması kötü bişey anlamına gelmiyor.Bu duruma da hazırlamam gerek kendimi anlaşılan.İnşallah ben haftaya randevumu alıcam. 3 .gün iğnelere başlayacağız..(di mi?)Yaşadığın ilk tecrübeni kısaca anlatabilir misin.Ne zaman hangi ilaçları ne kadar süreyle kullandın iğneler zormuydu çok merak ediyorum.

merhaba anladığım kadarıyla sen de tüp bebek tedavisine başlayacaksın hayırlısı olur inşallah. ben de yeni başladım..ama ben iğnelere hastalanma tarihimden 8 gün önce başladım sana doktor mu söyledi 3.gün başlayacaksın diye ? çünkü ben aşılama yaptırdığım zaman 3.gün başlamıştım ama tüp bebek biraz farklıymış..yumurtayı baskılamak için son adet tarihinden 21-23 gün sonra iğnelere başlatıyorlar yani bu da demek oluyor ki yeni adet tarihine yaklaşık 7-8 gün önce..mesela ben 12 eylül de en son adet olmuştum, geçen cumartesi yani 4 ekimde iğneye başladım..

kızlar benim rahim filmim cok ağrılı oldu. ayın 25 inden sonra aşılama için iğne kullanmaya başlayacağım. aşılama nasıl oluyor. ağrılı mı bir bilgim yok merak ediyorum. beni aydınlatır mısınız?

merhaba öncelikle hayırlısı olsun.. benim ilk aşılamam çok sancılı olmuştu sebebi ise idrarım olmadan gitmemdi kimse de beni bu konuda uyarmamıştı... idrarım olmadığı için kataterin geçişini ultrasonda izlemeleri çok zor oldu bu yüzden de doktor rahimimi kendine doğru çekmek zorunda kaldı ki bu da canımı çok yaktı..ikinci aşılamamda ise hem doktor hem de ben ders aldığımız için bundan biraz idrarla gittim ve bu sefer çok rahat oldu.. sna tavsiyem gittiğinde biraz idrarın olsun böylelikle canın hiç yanmayacaktır merak etme..

çok sağol ben de bilmiyordum. tavsiyene uyacağım.ben bahçelievler medicanaya gidiyorum. rahim filmi çektirdiğimde de nasıl olacağı konusunda bilgi veren olmadı ve çok sancılı oldu. hayırlısı olsun hepimiz için. Allahım tez zamanda hepimize annelik duygusunu tattırsın. hayırlısıyla tez zamanda kucaklarımızı bebişlerimiz doldursun.

amin inşallah.. ben de Acıbadem hastanesine gidiyorum bakalım benim işlem de herhalde 15-20 güne kadar olur.. hayırlısı ne ise o olsun..

adenzar öncelikle doktoruna karar verdin mi,kime gidiyorsun?bana adet gördükten sonraki 21.günde lucrin iğnesine başladık...tekrar adet görünce de adetin 2.ci yada 3.günüydü galiba gonal f iğneye başlanıldı.5 mg lucrin ve 225 mg gonal f le devam ettik.3-4 gün sonra gonal f'in derecesini düşürdüler ve 150-75-50 olarak devam ettiler.yaklaşık 10-15 gün içinde de yumurta toplandı.bn anestezi almadım.17 yumurta toplandı...bu ay dondurulmuşları deniycez.

melis merhaba.. ben de lucrine başladım adetin 2.günü kontrole gel dediler.. benim diğer iğnelerim golal-f değil ama onun ayarında bişey..bunları kalçadan mı oluyorsun bana kalçadan olacaksın ama henüz değil demişlerdi.. bir de günde 1 kere mi oluyosun ? daha onlara başlamadım çünkü lucrindeyim henüz..tşkler

Vallahi arkadaşlar hiçbirşey bilmiyorum ama bildiğim kadarıyla adetin 3. günü iğnelere başlayacak doktorum.Herşey haftaya belli olcak.Elsinor bu arada Allah yardımcın olsun inşallah güzel sonuçlar alırsın. böle böle yuvarlanır bebişlerin inşallah.

aşılama işlemi ço basit ağrısızı oluyor ama aşılama yapmaktansa tüp bebek daha mantıklı aşılamada beklenti çok düşük

merhabalar ben bu siteye yeni üye oldum .tüp bebek konusu ilgimi çekti.bende 8 yıllık evliliğimin sonucunda ne eşimde ne de bende herhangi bir sorun olmamasına karşılık bebek sahibi olamadık.nihayet tüp bebek yöntemini denedim.uzman doktorlar sayesinde ilk denememde hamile kaldım şu an 10 aylık güzeller güzeli kızım var.inşallah herkese nasip olur.ama mutlaka işin ehli bir doktora gitmenizi rica ediyorum.çünkü psikolajik acıdan çok yıpratıcı bi süreç.bir sürü arkadaşım başarısızlıkla sonuçlanan deneyimlere sahipler.ben çok şanslıydım.süper bi tüp bebek doktoru ve sonrasında hamileliği takip eden olağanüstü yenetekli doktorlara sahip oldum.herkese bu zorlu süreçte iyi şanslar diliyorum

merhabalar ben bu siteye yeni üye oldum .tüp bebek konusu ilgimi çekti.bende 8 yıllık evliliğimin sonucunda ne eşimde ne de bende herhangi bir sorun olmamasına karşılık bebek sahibi olamadık.nihayet tüp bebek yöntemini denedim.uzman doktorlar sayesinde ilk denememde hamile kaldım şu an 10 aylık güzeller güzeli kızım var.inşallah herkese nasip olur.ama mutlaka işin ehli bir doktora gitmenizi rica ediyorum.çünkü psikolajik acıdan çok yıpratıcı bi süreç.bir sürü arkadaşım başarısızlıkla sonuçlanan deneyimlere sahipler.ben çok şanslıydım.süper bi tüp bebek doktoru ve sonrasında hamileliği takip eden olağanüstü yenetekli doktorlara sahip oldum.herkese bu zorlu süreçte iyi şanslar diliyorum

merhaba arkadaşlar bende uzun zamandır bebek sahibi olmaya çalışıyorum 2 kez aşılama denedik malesef tutmadı ve çok stres yaptım yine doğal yollardanda çalışmalarımızada devam ediyoruz,önümüzdeki hafta tüp bebek için görüşmeye gidicez kasımdada yaptırmayı planladık umarım bu sefer olur ve dua ediyorum uzun protokol değildir inşallah kısasıdır... hepinize allah gönlünüze göre versin

Uzun protokol daima tercih edilenlerden biridir. Çünkü başarı şansı daha yüksek. Doktorunuz buna karar vericek ama kısa protokol için ısrar etmeyin bence.

Uzun protokol daima tercih edilenlerden biridir. Çünkü başarı şansı daha yüksek. Doktorunuz buna karar vericek ama kısa protokol için ısrar etmeyin bence.

verdiğiniz bilgiler için tşk ederim,bugün dr la görüştük adetin ikinci günü başlıcaz,bu durumda sanırım kısa protokol uygulanacak hayırlısı diyorum artık umarım herşey yolunda gider,dua etmekten başka çarem kalmadı:Saruboceq:

merhabalar bende yeni üyelerdenim tüpbebek tedavisine yeni başladım::

Benim tedavim de kısa protokol olacak . Kısa protokolde başarı şansı düşükmü.Arkadaşlar aranızda ilk denemesini kısa protokol yaptırıp başarıyı yakalayan varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…